Zombie aPOPalypse

Om

Zombie aPOPalypse™ är ett "vinst på alla sätt"-spel med upp till 6 250 sätt att vinna. Det innehåller den spännande MultiPop™-mekaniken

Spelregler

Spela

• Tryck på snurrknappen för att spela
  • Välj din insatsstorlek i gränssnittet Insatsnivå
  • Tryck på Autospel-ikonen för att öppna inställningarna för autospel (om tillämpligt)
  • Spelfältet visar din nuvarande insats, aktuell vinst och aktuellt saldo
  • Den förväntade återbetalningen återspeglar den teoretiska avkastningen över ett mycket stort antal snurr av många spelare under en längre tidsperiod, och kan inte påverkas av spelarens strategi.

SÅ HÄR BERÄKNAR DU VINSTER MED "VINST PÅ ALLA SÄTT"

• För att beräkna din totala VINST PÅ ALLA SÄTT-vinst lägger du ihop alla dina symbolvinster
  • För att beräkna en vinst för en enskild symbol räknar du antalet efterföljande hjul som innehåller symbolen, med början från vänster eller höger
  • Om antalet efterföljande hjul som innehåller symbolen är tre eller fler räknat från vänster, hittar du motsvarande vinstbelopp i vinsttabellen. Annars, om symbolen inte fanns på tre efterföljande hjul räknat från vänster, räknar du från höger
  • Om antalet efterföljande hjul som innehåller symbolen är tre eller fler räknat från höger hittar du motsvarande vinstbelopp i vinsttabellen
  • Om något av hjulen innehåller mer än en vinstsymbol multipliceras vinsten. Multiplicera antalet symboler på varje hjul för att få den slutgiltiga multiplikatorn. Om till exempel det första hjulet innehåller 2 symboler, det andra hjulet 3 symboler och det tredje hjulet 2 symboler, multipliceras vinsttabellens värde på följande sätt: 2*3*2=12 (total multiplikator)
  • 5 av en sort betalar bara från ett håll
  • Under spelet läggs olika vinstsätt ihop

MultiPop™-funktion

• Vinnande symboler "poppar" och nya symboler tar deras plats
  • Cellen med den vinnande symbolen har en +1x multiplikator.
  • Multiplikatorn är låst till hjulets cell, inte symbolen i sig.
  • Den maximala multiplikatorn en cell kan få under basspelet är 5X.
  • Om man når en 5X multiplikator i någon cell under basspelet uppgraderas 4-12 celler med ytterligare 1x multiplikator som landar på slumpmässiga celler.
  • Under Free Spins nollställs inte cellens multiplikator mellan nya snurr utan behåller sitt värde.
  • Hjulen i basspelet är 4 symboler höga med 2 048 sätt att vinna, och 5 symboler höga under Free Spins med 6 250 sätt att vinna.
  • Poppandet upphör när det inte längre uppstår vinster på spelplanen
  • Pops spelas med samma insats som i basspelet

Aktivera Free Spins

• Om man landar 3, 4 eller 5 Scatter-symboler under basspelet aktiveras Free Spins-läget
  • Du får 10 Free Spins om du får 3 Scatter-symboler
  • Du får 12 Free Spins om du får 4 Scatter-symboler
  • Du får 15 Free Spins om du får 5 Scatter-symboler

Spela Free Spins

• Free spins-omgången börjar med 6 250 sätt att vinna på och fortsätter att vara fast under hela free spins-omgången.
  • När en symbol är en del av en vinnande kombination ersätts den av en annan symbol, och symbolen har en 1x multiplikator.
  • Multiplikatorn är låst till hjulets cell, inte symbolen i sig. Den maximala multiplikatorn en cell kan få under free spins är 10X.
  • Man får +2 extra Free Spins om man fyller hjulen med cell-multiplikatorer under Free Spins-läget.

Återbetalning till spelare

• Återbetalning till spelare är 94%

Randomisering

• Hjulen snurrar med en rättvis och lika stor chans för varje stopposition via en certifierad slumptalsgenerator
  • Maximal vinst är begränsad till 20 000x insats. Om maximal vinst i en spelomgång når 20 000x insats kommer spelomgången omedelbart att avslutas och vinst delas ut upp till vinsttaket, alla återstående funktioner avslutas.

Ytterligare information

• Om en spelares spel avbryts under spelets gång får spelaren spela om spelomgången efter att ha startat om spelet inom efter avbrottet. Efter den tiden kommer eventuella vinster från ett avbrutet spel att sättas in på spelarens konto. Om spelaren väljer att hoppa över omspel kommer vinsten att sättas in på spelarens saldo omedelbart
  • I situationer där omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ber vi dig kontakta spelsajtens supportteam
  • I händelse av ett fel i spelets hårdvara/mjukvara är alla berörda spelinsatser och utbetalningar ogiltiga och alla berörda insatser återbetalas
  • Detta är version 1.0 av spelreglerna, daterad 15.7.2022

Datum för senaste ändring: 2022-11-21