Reel Desire

Välkommen till Reel Desire videoslot med wild-hjul, dubbelwilds, multiplikatorer, två free spin-lägen och sätt att vinna.

OM SPELET

Reel Desire är en videoslot med fem hjul och fyra rader. I det här spelet finns det 1024 sätt att vinna. Det finns tio vanliga symboler som ger utdelning när 3+ landar på 3+ intilliggande hjul från hjulet längst till vänster. Det finns också en free spin-symbol som ger free spins när tre eller fler dyker upp var som helst på hjulen och en wild-symbol som ersätter alla vanliga symboler.

Dubbelwild-symboler

Den här symbolen hamnar på andra, tredje och fjärde hjulet och endast i basspelet. Vilket antal dubbelwilds som helst ger en respin och en x2 multiplikator för aktiverande snurr och respin. Den lämnar även en sticky wild på hjulen för respin. Wilds ersätter alla vanliga symboler. Respins kan återaktiveras max tre gånger. Om fler än en wild-symbol finns med i den vinnande kombinationen så multipliceras multiplikatorerna.

Reel Desire

Den här funktionen förvandlar 1-5 hjul till wild-hjul. Den aktiveras slumpmässigt endast i basspelet.

Free spins

Tre free spin-symboler ger tio multiplikator-free spins eller tio sticky wild free spins (valet görs innan man går in i free spin-läget). Fyra free spin-symboler ger tio free spins + x50 insats läggs till den totala vinsten. Fem free spin-symboler ger tio free spins + x500 insats läggs till den totala vinsten. Free spins kan återaktiveras genom att landa 3+ free spin-symboler, vilket ger spelaren samma priser som i basspelet. Free spins spelas med samma insats och sätt som den snurr som aktiverar dem.

Multiplikator free spins

Dessa free spins börjar med en x1 multiplikator som höjs med varje vinnande snurr. Multiplikatorn tillämpas inte på bonuspriset när man landar fler än tre free spin-symboler i basspelet, men tillämpas på bonuspriset som man får när man landar fler än tre free spin-symboler i free spins. Multiplikatorräknaren återställs mellan free spin-sessionerna. Om fler än en wild-symbol finns med i den vinnande kombinationen så multipliceras multiplikatorerna.

Sticky wild-symboler i free spins

Alla wild-symboler är sticky under hela free spin-sessionen i det här läget.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Tryck på Snurr-knappen för att börja spela.

HUR MAN RÄKNAR UT VINSTER MED VINSTSÄTT

• För att beräkna din totala vinst ska du lägga samman alla enstaka symbolvinster.
  • För att beräkna varje enskild symbolvinst, räknar du antalet efterföljande hjul som innehåller samma symbol med början längst till vänster.
  • Om antalet efterföljande hjul som innehåller symbolen är tre eller fler med början längst till vänster, hittar du motsvarande vinstsumma i vinsttabellen.
  • Om något eller några av hjulen innehåller fler än 1 symbol av samma slag, kommer din vinst att multipliceras. Multiplicera antalet symboler på varje hjul för att få din slutgiltiga multiplikator. Om du exempelvis fått två symboler på hjul 1, tre symboler på hjul 2 och två symboler på hjul 3, blir din totala multiplikator 2*3*2=12 (total multiplikator).
  • Vinstsätt summeras efter snurren.

ALTERNATIV FÖR SPEL

Ikonen 'Spelinställningar' visar och döljer valmöjligheter.

• Vinsttabell – Visar information om vinsterna för varje symbol dynamiskt, beskrivning av spelfunktioner och vinstlinjer.
  • Spelinställningar – Öppnar upp inställningsmenyn med spelhastighet, spelvolym och andra inställningar.
  • Spelhistorik – Är denna funktion aktiverad på spelsidan, finns de 10 senaste spelrundorna sparade.
  • Spelregler – Öppnar upp spelreglerna.
  • Ljud – Stänger av och slår på ljudet.

SPELPANEL

• Vinstsätt – Visar antalet vinstsätt.
  • Insatsnivå – Ökar eller minskar nuvarande insats.
  • Insats – Visar nuvarande insatsbelopp.
  • Maxinsats – Ställer in insatsnivån på högsta möjliga. Klicka på maxinsats-knappen för att återgå. (Om tillgängligt)
  • Snurrknapp – Satsar och snurrar hjulen. När hjulen snurrar ändras Spinn-knappen till Stopp-knapp. Klickar du på Stanna-knappen, slutar hjulen snurra direkt. Snurrknappen försvinner under free spins och ersätts med en display med resterande antal free spins. (På desktop kan spelare också trycka på mellanrum för att snurra)
  • {autoplay} {turbomode}
  • Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.
  • Saldo – Visar spelarens aktuella saldo.
  • Om din speloperatör tillåter mynt kommer insatsnivån att anges i myntvärde. Du kan växla mellan mynt (1 per linje) och cash genom att klicka på fältet för saldo, insats eller myntvärde.

ÅTERBETALNINGSPROCENT

Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är $(rtp). Den maximala registrerade vinsten är x20480, och det hände en gång under 1 000 000 000 simulerade spelrundor.

SLUMPEN

Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. Mer information finns på http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts under spelets gång kan spelaren spela om spelrundan efter att ha startat om spelet. Om spelaren väljer att inte titta på omspelet blir vinsten tillagd till dennes konto direkt.
  • I de fall omspelsfunktionen inte är tillräcklig är du välkommen att kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är spelregler version 1, daterad 28.12.2020. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/contact
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av konflikt eller tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.

Ordlista

Engelska Svenska
Wild Wild
Free Spin Gratissnurr
Scatter Spridda
Max bet Max insats
Big Win Storvinst
Super Big Win Superstorvinst
Super Mega Big Win Super megastorvinst
Congratulations Gratulerar
Ways Vinstsätt
Respin Omsnurr
Sticky Wild Fastklistrade Wild

Datum för senaste ändring: 2022-06-01