Snow Business

1

Huvudspelskärm

Spelets mål:

Snow Business är ett jackpot slotspel med fem rullar, trettio betalningslinjer och gratisspels-funktion. När 3 eller fler utspridda isbergssymboler visas någonstans på skärmen öppnas temaspelskärmen där spelaren ska fånga ett slumpmässigt antal fiskar, som var och en visar ett slumpmässigt antal gratisspel eller en slumpmässig multiplikator för gratisspel. Gratisspelfunktionen kan ej änvändas flera gånger inom gratissnurrningar.

Spelinformation:

• Du kan placera spel på 30 linjer.
  • Spelreglerna och utbetalningar är samma i både versionen med och utan riktiga pengar, förutom att spel utan riktiga pengar inte bidrar till jackpotbeloppet och autosnurroptionen är inte möjlig i gratisversionen.
  • Jackpottar kan ej vinnas med låtsaspengar.

The Big One Jackpot:

The Big One Jackpot består av fem jackpots i olika nivåer; dessa är - från lägsta till högsta - Blitz Cash Jackpot, Quick Cash Jackpot, Super Cash Jackpot, Mega Cash Jackpot och Colossal Cash Jackpot. Alla fem jackpottar växer progressivt beroende på spelen som görs. För varje spel lägger huset till en liten kredit till var och en av de fem pågående jackpottarna. Alla fem nivåer i The Big One Jackpot kan vinnas - oavsett om man tar hem en vinnande kombination eller inte. Vår jackpot aktiveras slumpmässigt. Du kan inte få jackpot under pågående gratisspel. Om en jackpot har aktiverats under grundspelet, som också aktiverar gratisspel, spelas och visas jackpottemaspelet efter att temaspelet med gratisspel är klart.

Så här spelar du:

• Ställa in "SATSNINGAR": När du öppnar spelet ställs en förinställd satsning per vinstlinje in för alla 30 linjer i slotmaskinen. Du kan höja insatsen per linje med ett klick på knappen 2 till höger om "INSATS PER LINJE", eller så kan du sänka insatsen med ett klick på knappen 3 till vänster. Satsning och linjer justeras inte till nästa möjliga insats om ditt saldo sjunker under total satsning. Klicka på 4 knappen som visas längst ned på spelskärmen.
  • LINJER: Trettio linjer väljs automatiskt. Linjerna är förinställda och kan inte ändras.
  • MAX INSATS: För att spela med MAX INSATS klickar du på 5 knappen bredvid INSATS PER LINJE. Detta alternativ tas bort om ditt saldo inte räcker till.
  • Antalet valda linjer multipliceras med "satsningen per linje". Det totala satsningsbeloppet visas under mätaren "SATSA" längst ner på spelskärmen.
  • Betalningstabell: Betalningstabellen ser du antingen via ett klick på knappen 6 som är längst ned på spelskärmen bredvid "SATSA" eller med ett klick på knappen 7 som är längst ned på skärmen, bredvid linjemätaren. De priser som visas i betalningstabellen gäller för en enhetssatsning och visas som multiplikatorer. Du kan beräkna det effektiva utbetalningsbeloppet per linje genom att multiplicera respektive pris med satsningen per linje. Du kan återvända till spelet genom att klicka på knappen 8 på vinsttabell-skärmen.
  • Snurrknappen: Klicka på SNURRA 9 ikonen för att starta spelet. När hjulen slutat snurra får du betalt för eventuella vinstkombinationer eller scattervinster enligt vinsttabellen.
  • Resultat: Vinster visas i form av färgade vinstlinjer med animerade symboler. Även utspridda vinster visas med animerade symboler. Det totala vinstbeloppet visas längst ner på skärmen bredvid "VINST".
  • Volym: Använd ikonen 10 för att spela upp spelets musik. Klicka på 11 -ikonen för att stänga av ljudet  12 .
  • KREDITER: Ditt återstående spelsaldo efter att du har gjort den önskade satsningen, visas i mätaren "SALDO", dvs. det aktuella spelsaldot minus den totala satsningen.
  • "AUTOSNURRA": Välj AUTOSNURRA 13 för att spela "hands-free". Alternativ:
    • Antal snurr: Spelet snurrar automatiskt så många gånger som du valt i rullgardinsmenyn. Du kan välja så många spel du vill ända fram till att saldot är lägre än den gjorda satsningen.
    • Spela tills vinsten är lika stor eller högre än: Spelet snurrar automatiskt tills vinstbeloppet är lika högt eller överskrider det belopp du valt.
    • Spela till nästa temaspel: Spelet fortsätter automatiskt tills nästa temaspel aktiveras.
    • Autospin avslutas när The Big One Jackpot startas mellan Autospins.

14

Autosnurrpanel

• Om du vill använda funktionen autospin klickar du på knappen "AUTOSNURRA" i nedre högra hörnet av spelskärmen. När autosnurrfönstret öppnas markerar du kryssrutorna intill de alternativ som du vill spela med. Välj ur en drop-down meny där det finns en och klicka på "OK" för att aktivera de valda optionerna och starta snurrningarna. Klicka även på "X" i autosnurr-fönstret för att lämna "AUTOSNURRA"-funktionen och för att gå tillbaka till spelskärmen.
  • När du spelar med flera alternativ och valda villkor, kommer det villkor som uppfylls först att ha företräde framför de andra, och återstående valda alternativ avaktiveras. Du kan sedan välja att antingen använda samma uppsättning alternativ igen eller välja nya alternativ och fortsätta spelet.
  • Om du vill deaktivera funktionen AUTOSPIN klickar du på knappen STOP SPIN15. Du kommer då tillbaka till det ordinarie spelet.
  • Obs! Du kan bara använda alternativet AUTOSNURRA när du spelar med riktiga pengar.
  • Upprepa satsning/ändra satsning: När rullarna har stannat blir standardsatsningen för nästa spel samma som i föregående spel. Du kan klicka på "SNURRA" igen för att fortsätta spela med samma satsning. För att ändra din insats, kan du höja spelmätaren som visas i spelskärmen.
  • Förutom jackpotanimationen och bakgrundsanimationerna så animeras också alla vinstsymboler.
  • Totalt vinstbelopp visas i mätaren VINST längst ner till höger på spelskärmen.
  • Resterande spelsaldo visas intill mätaren SALDO längst ner på skärmen.

Knappkommandon:

161

Huvudspelmenyalternativ

• Klicka på Rules (spelregler) om du vill läsa utförliga regler för spelet på separat webbsida.
  • Klicka på Historik för att visa loggarna över dina spel.
  • Klicka på Riktiga/Låtsaspengar spel för att byta mellan real-money och demo-version.
  • Klicka på Insättning knappen om du vill sätta in mer pengar på ditt konto.
  • Funktionen Historik är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.

Spelregler:

• Spelet spelas med 30 fasta linjer.
  • Klicka på snurrknappen om du vill SNURRA med vald SATSNING.
  • Utbetalningar visas i Vinsttabellen.
  • Vinstlinje-vinster multipliceras med beloppet "insats per linje" och läggs till andra vinstlinje-vinster.
  • Det högsta vinstbeloppet betalas för varje vald vinstlinje.
  • Om du vinner på flera upplysta linjer samtidigt adderas vinsterna till din totalvinst.
  • Scattervinster (Isberg-symbolen) multipliceras med den totala insatsen och adderas till vinstlinjevinsterna.
  • Alla symboler betalar från vänster till höger, förutom den spridda scattersymbolen som betalar var som helst på spelskärmen.
  • Ticker-meddelandena visas längst ner på spelskärmen.
  • Vid vinst ökar det totala SALDOT, och beloppet som vunnits under spelet visas i fältet VINST längst ner i spelet.
  • Spelet och spelreglerna är identiska i både real-money och play-money modus, förutom att autosnurr-optionen inte är tillgänglig i play money
  • modus.

Funktioner:

Jackpotspel:

17

Jackpotspelet

• The Big One jackpotten kan startas när som helst - antingen under en vanlig spin, autospin eller efter featurespel.
  • Huvudskärmen övergår därefter till jackpotskärmen där alla jackpots och deras värden finns listade på vänster sida och ett hjul visas på höger sida.
  • Det finns 5 olika jackpotter och var och en har sin egen färg. Alla fem färger visas på rullen:
    • Orange färg står för Blitz Cash Jackpot.
    • Röd färg står för Quick Cash Jackpot.
    • Blå färg står för Super Cash Jackpot.
    • Grön färg står för Mega Cash Jackpot.
    • Lila färg står för Colossal Cash Jackpot.
  • SNURRA-knappen visas på höger sida. Genom att klicka på SNURRA-knappen roterar rullen och stannar vid en viss färg och respektive jackpot delas ut.
  • När en viss jackpot vinns, visas en popup-ruta på jackpotskärmen. Där står vilken jackpot som vunnits och hur mycket den är värd. Du kommer till huvudspelsidan genom att klicka på "OK" i popup-rutan.
  • Om flera jackpotter vinns samtidigt, visas knappen SNURRA i jackpotskärmen efter att man klickat på "OK" i popup-rutan för att fortsätta spelet.
  • Du kan se det aktuella värdet för alla fem jackpottar på höger sida av spelskärmen.
  • Du kan endast vinna en jackpot inom TheBigOne om du satsar $1,35 eller mer.
  • Det belopp du vunnit överförs omgående till ditt konto.
  • Du kan inte få jackpot under pågående gratisspel.

Temaspel:

• Temaspelet Gratisspel startas när 3 eller fler utspridda isbergssymboler visas någonstans i vyn.

18

• Temasidan visas då. Fiskar, sälar och ubåt-teleskop kommer slumpmässigt upp från hålen i isen.
  • Spelarna måste fånga ett slumpmässigt antal fiskar för att vinna gratisspel och gratisspel-multiplikatorer. Sälen och ubåtsteleskopet kan inte fångas och ger inga priser.
  • När temaspelet är över visas resultaten med "OK"-knappen. Med ett klick på "OK" går spelet tillbaka till huvudspelskärmen och gratisspelen börjar.
  • Alla linjevinster under gratisspel multipliceras med den utdelade multiplikatorn.
  • Alla utspridda vinster under gratis snurrningar multipliceras med den utdelade multiplikatorn.
  • Antalet gratissnurrningar och multiplikatorn för gratissnurrningar som utdelas är slumpmässiga.
  • Högst 25 gratissnurrningar utdelas och den högsta multiplikatorn för gratissnurrningar är 10x.
  • Gratisspel spelas med samma antal linjer och satsning per linje som det utlösande spelet.
  • Vinster från gratisspel läggs till utspridda och betalningslinjevinster.
  • Om jokersymbolerna visas under gratissnurrningar spelas jokerexpansionen följt av linjeutbetalningar varefter gratissnurrningarna fortsätter.
  • När tre eller fler utspridda isbergssymboler visas någonstans i vyn och samtidigt en eller flera av dessa utspridda isbergssymboler angränsar (till vänster, höger, uppåt, nedåt) till Snow Business-jokerlogotypen, betalas vinsten för den utspridda symbolen, jokern expanderar, den utspridda symbolen betalas igen (om någon) och temaspelet med gratissnurrningar aktiveras.
  • Temaspelet med gratisspel kan inte startas igen under gratisspel. När alla gratisspel förbrukats återställs normalt spel.

Betalningstabell:

Om du vill se VINSTTABELLEN klickar du på 19 knappen

20

21

Alla symboler betalar endast från vänster till höger.

Betalningslinjer:

Klicka på 22 knappen och scrolla ned för att se information om betalningslinjer.

23

Avkastning till spelaren:

Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 92,83 %.

Överföra pengar till kontot

För att betala in pengar till ditt konto, klickar du på knappen "Insättning" antingen längst ned till höger på bildskärmen eller på knappen "Insättning" i lobbyn. Välj därefter betalningssättet och gör betalningen.

Vanliga frågor:

• Vad gör jag om jag når mina satsningsgränser?
    • Om ditt spelsaldo sjunker under lägsta möjliga insats visas automatiskt ett meddelande angående otillräckliga medel. För att överföra pengar till ditt konto klickar du på knappen "INSÄTTNING" i det nedre högra hörnet och väljer önskad inbetalningsmetod.

• Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?
    • Om du kopplas bort under det ordinarie spelet eller jackpottspelet slutförs spelet automatiskt av programvaran. Du kommer att se resultaten när du klickar på knappen "Historik" när du har loggat in igen.
    • Om du kopplas bort efter att ett bonus- eller temaspel har aktiverats, startar det bortkopplade bonus- eller temaspelt på nytt eller återupptas där spelet avbröts.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.
  • För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst under dygnet.

Den högsta möjliga vinsten från ett enda spel är £250 000 eller 10 000x insatsen - beroende på vad som nås först (eller motsvarande belopp i annan valuta. Andra operatörgränser gäller).

Datum för senaste ändring: 2020-12-30