Rabbit in the Hat 2

Om det här Spelet

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader.

Regler för vinstrader

Spelet innehåller 20 vinstrader.

En vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen.

Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i en vinstrad.

Vinstrader går från vänster till höger från det första hjulet.

Antalet vinstrader som spelas är fast.

Endast den högsta vinsten betalas ut per rad.

Insatsregler

Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.

Den ursprungliga insatsen är den totala insatsen delat med vinstradskostnaden 10.

Den totala insatsen baseras på den ursprungliga insatsen och multipliceras med kostnaden för de spelade vinstraderna.

Vinstregler

Vinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats.

Vinsten baseras på vinstkombinationen.

Om flera vinnande kombinationer stannar på samma vinstrad är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut.

Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning.

Den totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader och scatter-vinster från ett spel.

Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.

Wild-symboler

Wild-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de stannar i en vinstradskombination.

Wild-symboler kan ersätta alla symboler utom scatter-symboler.

Wild-symboler kan ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer.

Wild-symboler dyker upp i basspelet och i free spins.

Scatter-symboler

Scatter-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de dyker upp var som helst på hjulen.

Scatter-vinster multipliceras med den totala insatsen.

Scatter-symboler ger vinst oavsett position.

Scattter-vinster läggs till i vanliga vinster.

Scatter-symboler dyker upp i basspelet och free spins.

Insamlingsprissymboler

Insamlingsprissymboler dyker endast upp under slumpmässiga MAJOR- eller slumpmässiga GRAND-spel.

Den här symbolen ger inte vinst.

Hattfunktionen

I basspelet kan 1 av 5 hattyper dyka upp slumpmässigt ovanför hjul 5.

Få en Wild-symbol på hjulet under en hatt för att vinna det motsvarande priset.

Flera priser kan delas ut per spel.

Om du vinner flera priser delas de ut från vänster till höger från och med det första hjulet.

Alla hattar hoppar 1 hjul till vänster per spel.

Alla hattar som når hjul 1 utan vinst försvinner från hjulet under nästa spel.

Hattarnas positioner och kvarhållna Scatter-symboler lagras enligt insatsbeloppet.

Alla insatser och rader som spelas är desamma som i det spel som aktiverade hattpriset.

Extra Scatter-hattar ger 1 kvarhållen Scatter-symbol.

Scatter-symbolen hålls kvar tills den har bidragit till att aktivera Free Spins.

Den kvarhållna Scatter-symbolen bidrar till att aktivera Free Spins när 2 eller fler Scatter-symboler dyker upp på hjulen.

Wild-multiplikatorhatten ger 2x, 3x eller 5x Wild-multiplikatorer.

Wild-multiplikatorn tillämpas bara på radvinster som det är en del av.

Wild-hjulhatten ger ett Wild-hjul.

Wild-hjulet försvinner från hjulet under nästa spel.

Wild-hjul tillämpas bara på radvinster som det är en del av.

Vandrande Wild-hjulhatten ger ett Vandrande Wild-hjul.

Vandrande Wild-hjulet rör sig 1 hjul till vänster per spel.

Om det dyker upp på hjul 1 eller när det når hjul 1, kommer Vandrande Wild-hjulet att försvinna från hjulen under nästa spel.

Vandrande Wild-hjul tillämpas bara på radvinster som det är en del av.

Insamlingspris-hatten ger MINI- eller MINOR-bokstäver i basspelet.

Alla MINI- eller MINOR-bokstäver som samlas in under basspelet är tillgängliga i Free Spins.

Insamlingspris-hatten ger MINI-, MINOR-, MAJOR- eller GRAND-bokstäver i Insamlingspris Free Spins-funktionen.

Insamlingspris

Samla MINI-, MINOR-, MAJOR- och GRAND-bokstäver som delas ut för att få det tillhörande priset.

GRAND-priset ger 2 500x den totala insatsen.

MAJOR-priset ger 250x den totala insatsen.

MINOR-priset ger 50x den totala insatsen.

MINI-priset ger 15x den totala insatsen.

Under basspelet kan ett slumpmässigt MAJOR-spel eller slumpmässigt GRAND-spel ge det tillhörande priset.

MAJOR-spel och GRAND-spel kan slumpmässigt aktiveras under alla spel i basspelet.

Under slumpmässiga MAJOR-spel eller slumpmässiga GRAND-spel kan du samla in alla bokstäverna genom att få en Insamlingsprissymbol på varje hjul för att vinna priset.

Slumpmässiga MAJOR-spel eller slumpmässiga GRAND-spel kan spelas automatiskt.

Vinster som delas ut under slumpmässiga MAJOR-spel eller slumpmässiga GRAND-spel ges utöver vinsterna från basspelet.

Slumpmässiga MAJOR-spel eller slumpmässiga GRAND-spel kan inte aktiveras under Free Spins.

MINI- och MINOR-priserna delas ut i basspelet och Insamlingspris Free Spins-funktionen.

Alla MINI- eller MINOR-bokstäver som samlas in under Insamlingspris Free Spins-funktionen är tillgängliga när du återgår till basspelet.

Insamlade MINI- och MINOR-bokstäver sparas enligt insatsbeloppet.

MAJOR- och GRAND-priser kan delas ut i Insamlingspris Free Spins-funktionen.

Alla MAJOR- eller GRAND-bokstäver som samlas in under Insamlingspris Free Spins-funktionen rensas när du återgår till basspelet.

Free spins

3 eller fler Scatter-symboler aktiverar Free Spins.

Free spins börjar med en hatt ovanför varje hjul.

Få en Wild-symbol på hjulet under en hatt för att vinna det motsvarande priset.

En hatt dyker upp ovanför hjul 5 under varje spel.

Snurra på Free Spins-funktionshjulet för att få 1 av 4 Free Spins-funktioner.

Wild-multiplikator Free Spins-funktionen ger 10 Free Spins och hattar som ger 2x, 3x eller5x Wild-multiplikatorer.

Wild-multiplikatorn tillämpas bara på radvinster som det är en del av.

Wild-hjul Free Spins-funktionen ger 10 Free Spins och hatta som ger Wild-hjul.

Wild-hjulet försvinner från hjulet under nästa spel.

Wild-hjul tillämpas bara på radvinster som det är en del av.

Vandrande Wild-hjul Free Spins-funktionen har 10 Free Spins och hattar som ger Vandrande Wild-hjul.

Vandrande Wild-hjulet rör sig 1 hjul till vänster per spel.

Om det dyker upp på hjul 1 eller när det når hjul 1, kommer Vandrande Wild-hjulet att försvinna från hjulen under nästa spel.

Vandrande Wild-hjul tillämpas bara på radvinster som det är en del av.

Insamlingspris Free Spins-funktionen ger 20 Free Spins och hattar som ger bokstäver.

MINI-, MINOR-, MAJOR- och GRAND-bokstäver kan delas ut i Insamlingspris Free Spins-funktionen.

Free spins spelas automatiskt.

Free spins kan återaktiveras.

Free Spins återaktiveras i den aktuella Free Spins-funktionen.

Ytterligare free spins läggs till återstående free spins.

Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.

Alla rader som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

BONUS RECHARGE™-funktion

I slutet av free spins kan du använda BONUS RECHARGE™-funktionen för att köpa 1 extra free spin.

En dialogruta visar den beräknade inköpskostnaden

Tryck på ”✓”-knappen för att slutföra köpet av BONUS RECHARGE™-funktionen.

Tryck på ”X”-knappen för att stänga BONUS RECHARGE™-funktionen.

Den här funktionen spelas med den nuvarande insatsen.

Denna funktion är endast tillgänglig i Free Spins.

Funktionen kan erbjudas flera gånger under Free Spins-sessionen.

Funktionen kan begränsas eller inte vara tillgänglig när insatsen överstiger ett visst belopp.

Funktionen är eventuellt inte tillgänglig i alla regioner.

Upsizer™-funktion

Den här funktionen erbjuds efter att Free Spins-funktionshjulet har börjat snurra.

Den här funktionen tillåter att den mer värdefulla Free Spins-funktionen köps innan Free Spins startar.

Resultatet av Free Spins-funktionshjulet påverkar vilka Free Spins-funktioner som kan köpas.

Alla tillgängliga Free Spins-funktioner visas med sina respektive beräknade inköpskostnader.

När en Free Spins-funktion har valts visas en bekräftelseruta med information om köpet.

De olika Free Spins-funktionerna kan aktiveras för det respektive priset som visas.

Tryck på knappen "Starta free spins" för att starta free spins-funktionen.

Knappen "?" öppnar en dialogruta med information om Free Spins-funktionerna.

Funktionen kan begränsas eller inte vara tillgänglig när insatsen överstiger ett visst belopp.

Funktionen är eventuellt inte tillgänglig i alla regioner.

Köpfunktion

Tryck på den aktiva Köpfunktion-knappen för att öppna Köpfunktionen.

Köpfunktionen kan användas för att omedelbart få tillgång till Free Spins-funktionshjulet och Free Spins-funktionerna. En dialogruta visar den beräknade inköpskostnaden Köpfunktionen kostar 50x insatsen.

Att uppdatera det nuvarande insatsbeloppet kommer att uppdatera funktionskostnaden.

Genom att trycka på ”Köp”-knappen, visas ett fönster med bekräftelse på köpet.

Tryck på knappen ”✓” för att slutföra köpet av Köpfunktionen.

Tryck på "X"-knappen för att stänga Köpfunktionen.

Ändringar av insatsen tillämpas genom att bekräfta köpet av Köpfunktionen.

Den här funktionen spelas med den nuvarande insatsen.

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Funktionen kan begränsas eller inte vara tillgänglig när insatsen överstiger ett visst belopp.

Funktionen är eventuellt inte tillgänglig i alla regioner.

Spelkontroller

Knappen Spel: Sätter igång ett spel.

Saldo: Visar nuvarande saldon.

Vinst: Visar den senaste vinsten.

Insats: Visar den nuvarande totala insatsen.

Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

Knappen Spelinställningar: Visar ytterligare kontroller för spel.

Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

Knappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.

Knappen Köpfunktion: Ger dig möjligheten att köpa free spins-funktionen.

Spelmeny

Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.

Knappen Stäng: Stänger spelmenyn.

Knappen Inställningar: Visar spelinställningarna.

Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.

Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

Knappen Bank: Visar banksidan.

Knappen Hem: Avslutar spelet.

Spelinställningar

Ljud: Aktiverar spelljud.

Insatsinställningar

Insatsknappar: Ställer in nuvarande insats till det valda värdet.

Inställningar för autospel

Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt.

Spel spelas med den insats som är vald för tillfället.

Spel: Ställer in antalet spel för autospelsessionen. Autospel avslutas när alla spel har spelats.

Antalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet.

Insats: Ställer in nuvarande insatsvärde.

Vinstgräns: Ställer in en vinstgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om en vinst uppnår det beloppet.

Förlustgräns: Ställer in en förlustgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om saldot minskar med detta belopp.

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Gratisspel

Ett erbjudande om Gratisspel är ett antal gratisspel som tilldelas en spelare.

Varje erbjudande har ett unikt referensnummer.

Insatsskonfigurationen bestäms av spelledarna och kan inte ändras.

Vinster läggs till kontant- eller bonussaldot, beroende på erbjudandet.

Ett erbjudande kan spelas nu, spelas senare eller avfärdas.

Välj Spela nu för att börja spela ett Gratisspel-erbjudande.

Endast ett erbjudande om Gratisspel kan spelas åt gången.

Välj Spela senare för att skjuta upp erbjudandet.

Ett uppskjutet erbjudande kommer att vara tillgängligt igen när du går in i spelet igen.

Välj ikonen för Papperskorgen för att avfärda Gratisspel.

Ett avfärdat erbjudande kan endast öppnas igen genom att kontakta spelansvariga och uppge referensnumret.

När ett erbjudande har slutförts, avfärdas eller löpt ut visas nästa tillgängliga erbjudande.

Varje erbjudande har ett utgångsdatum och en utgångstid. Om ett erbjudande inte spelas före denna tidpunkt kommer det inte längre att vara tillgängligt.

Välj ikonen Information för att se insatsinformation och erbjudandets utgångsdatum och -tid.

Den här funktionen är endast tillgänglig i utvalda spel.

Ytterligare information

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.

Resultat från det senaste spelade spelet visas.

Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.

Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.

Om du inte återvänder för att slutföra spelet inom 90 dagar ogiltigförklaras spelet och alla obekräftade insatser återbetalas till dig.

Översättning av Speltermer

GRAND - STORSLAGEN

MAJOR - JÄTTE

MINOR - LITEN

MINI - MINI

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

Beroende på vilket spel du spelar kan RTP-värdet definieras som ett enda värde eller definieras av de olika stadierna eller lägena i spelet.

Värden beräknas först genom att dela de möjliga vinsterna med spelets tillgängliga utfall.

Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte.

RTP: 94,21%.

RTP för Upsizer™: 94,21 %.

RTP för BONUS RECHARGE™: 94,21 %.

RTP med Köp free spins: 94,21 %.

Sannolikheten att aktivera vissa spelhändelser kan ändras under spelet beroende på spelets aktuella tillstånd eller dina framsteg.

Datum för senaste ändring: 2024-01-17