Chilli Inferno

Om det här spelet

• lDet här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader. l Spelet innehåller 25 fasta vinstrader. l Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.
  • lSpelet har en Link&Win™-funktion som kan aktiveras under basspelet eller free spins.

Vinstregler

• lOm flera vinnande kombinationer stannar på samma vinstrad är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut. l Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning. l Vinsten baseras på vinstkombinationen.
  • lVinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.
  • lDen totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader och scatter-vinster från ett spel.

Regler för vinstrader

• lEn vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen.
  • lVinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats.
  • lVinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i en vinstrad. l Vinstrader går från vänster till höger från det första hjulet. l Spelet innehåller 25 fasta vinstrader.

Insatsregler

• lVarje spel kostar lika mycket som insatsen.
  • lDen totala insatsen baseras på den ursprungliga insatsen multiplicerad med kostnaden för de spelade vinstlinjerna.
  • lDen ursprungliga insatsen är den totala insatsen delad med antalet spelade vinstrader. l Den ursprungliga insatsen kallas även insats per vinstrad.

Wild-symboler

• lWild-symboler kan ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer.
  • lWild-symboler ersätter alla symboler utom free spins- och Link&Win™-symboler

samt hemliga symboler.

Win Booster™-funktion

• lAktivering av Win Booster™ ökar den totala insatsen med 1,4. l Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.
  • lWin Booster™ lägger till ytterligare Link&Win™-symboler på bashjulen som ökar

chansen att aktivera Link&Win™-funktionen.

Funktionen Link&Win™

• l6 eller fler spridda Link&Win™-symboler var som helst på hjulen aktiverar Link&Win™-funktionen.
  • lAlla Link&Win™-symboler låses. l 3 omsnurr delas ut. l Endast Link&Win™-symboler går att vinna under Link&Win™-funktionen. l När Link&Win™-symboler dyker upp återställs omsnurren till 3.
  • lVarje Link&Win™-symbol ger ett kontantpris. l Alla priser delas ut i slutet av funktionen.
  • lFunktionen avslutas när alla platser är fyllda med Link&Win™-symboler eller inga spel kvarstår. l MEGA-priset delas ut när alla positioner är fyllda med Link&Win™-symboler. l Link&Win™-funktionen kan delas ut i basspelet och free spins.

Free spins

• l3, 4 eller 5 spridda free spins-symboler var som helst på hjulen aktiverar den här funktionen. l 7, 10 respektive 20 free spins delas ut. l Free spins kan återaktiveras. l Free spins kan aktiveras i samma spel som Link&Win™-funktionen. l Link&Win™-funktionen delas ut innan free spins börjar. l Free spins-hjul har en hemlig symbol.
  • lI slutet av varje spel förvandlas den hemliga symbolen till en slumpvald annan symbol, utom free spins-symbolen. l Beräkning av vinster sker efter att den hemliga symbolen ändras.
  • lFree spins-hjul skiljer sig från aktiverande hjul l Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet. l Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen. l Alla rader som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Spelkontroller

• lKrediter: Visar nuvarande saldon.
  • lInsats: Ställer in nuvarande insatsvärde.
  • lVinst: Visar den senaste vinsten.

• lKnappen Spel: Sätter igång ett spel. l Spel spelas med den insats som är vald för tillfället.
  • lAtt trycka på spelskärmen kan stanna spelet snabbare. Det påverkar inte spelresultatet.

• lKnappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

• lKnappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.
  • lHåll in för turbospel: Håll in knappen Spela för att aktivera turbospel. Turbospel avslutas när du släpper knappen Spela. Det påverkar inte spelresultatet.

• lKnappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

• lKnappen Meny: Visar fler spelalternativ.

• lKnappen Inställningar: Visar spelinställningarna.

• lKnappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.

• lKnappen Hem: Avslutar spelet.

• lKnappen Hjälp: Visar hjälp och annan information.

Autospel

• lAutospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt.
  • lFörlustgräns: Ställer in en förlustgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om saldot minskar med detta belopp. l Spel spelas med den insats som är vald för tillfället.
  • lSpel: Ställer in antalet spel för autospelsessionen. Autospel avslutas när alla spel har spelats. l Antalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet. l Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Spelinställningar

l Musik: Aktiverar spelmusik. l Ljud: Aktiverar spelljud. l Knappen Startskärm: Aktiverar spelreklam när spelet börjar. l Knappen Vänsterhänt läge: Aktiverar det vänsterhänta läget.

Insatsinställningar

l Knapparna Insatsvärde: Ställer in nuvarande insats till det valda värdet. l Knappen Satsa max: Ställer in nuvarande insats till högsta möjliga värde.

Återbäring till spelare

• lÅterbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.
  • lVärden beräknas först genom att dela de möjliga vinsterna med spelets tillgängliga utfall. l Värden reflekterar den genomsnittliga förväntade utdelningen och ändras inte. l Övergripande RTP: 94,20 %. l Win Booster™ aktiverad, övergripande RTP: 94,20 %.

Ytterligare information

• lSaldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats. l Resultat från det senaste spelade spelet visas. l Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas. l Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav. l Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.
  • lOm en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet. l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. l Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Datum för senaste ändring: 2022-10-28