Hyper Respins

Välkommen till videospelautomaten HYPER RESPINS™.

OM SPELET

HYPER RESPINS™ är en innovativ spelautomat med nya mekanismer. Spelet har 6 hjul, 6 rader, klustervinster samt följande funktioner:

• Hypersymboler
  • Bonus-Respins

SÅ HÄR SPELAR DU

• Välj ditt insatsbelopp och tryck på spin-knappen.
  • Spin-knappen – Lägger en insats och snurrar sedan hjulen.
  • Meny-knappen – Öppnar ett fönster där spelaren kan se informationssidor; gå till lobby; ändra insats; och ändra spelinställningar. Informationssidorna är standard.
  • Saldomätare – Visar spelarens aktuella saldo.
  • Totalinsatsmätare – Visar den totalinsats som har satsats.
  • Vinstmätare – Visar det aktuella vinstbeloppet.
  • Info-knappen – Visar informationssidor.
  • Återgå till spelet-knappen – Gå tillbaka till grundspelet.
  • Hemknappen – Gå till lobbyn. Konfigurerbar beroende på operatör.
  • Knapp för insatsinställningar – Öppnar konfigurationsfönstret för insatser där spelaren kan välja önskad insats.
  • Knapp för spelinställningar – Öppna konfigurationsfönstret för spelinställningar, där spelaren kan justera följande: slå på eller stänga av ljud; slå på eller stänga av bakgrundsmusik.
  • Ljudknappar – Sätt på eller stäng av ljudet.
  • Mellanslagstangenten – Tryck på mellanslagstangenten för att starta spins.

REGLER

Wild

• WILD ersätter alla symboler utom SCATTER.
  • Alla symbolvinster som innehåller minst en WILD-symbol multipliceras med 4.

Scatter

• Bonus-respins aktiveras när 5 eller fler SCATTER-symboler dyker upp.

Spelregler

• Spelaren väljer en total insats.
  • Basinsatsen motsvarar den totala insatsen delat med 20.
  • Alla vinster (förutom SCATTER) bildas av minst 5 likadana symboler som ligger intill varandra i grupp (vågrätt eller lodrätt).
  • Utbetalningar sker enligt vinstplanen.
  • Alla vinster multipliceras med totala insatsen.
  • Sammanfallande vinster läggs samman
  • Endast positioner som innehåller den vinnande symbolen används när vinst ska avgöras för den symbolen.
  • Alla vinnande symboler (förutom SCATTER) exploderar och ersätts av symboler som faller ner från ovan.
  • WILD ersätter alla symboler utom SCATTER.
  • WILD betalar inte som en fristående symbol.
  • Alla symbolvinster som innehåller minst en WILD-symbol multipliceras med 4.
  • Tekniska fel annullerar alla spel och vinster

Hypersymboler

• BOMB, MEGABOMB, ZAP (VÅGRÄT), ZAP (LODRÄT), MEGAZAP och HYPERBOMB är HYPERSYMBOLER.
  • När alla symbolvinster har fastställts fylls en av HYPERSYMBOLERNA på spelplanen med energi.
  • Vilken HYPERSYMBOL som energifylls väljs från längst ner till högst upp i varje kolumn, och för vågräta kolumner från vänster till höger.
  • Den energifyllda HYPERSYMBOLEN exploderar och påverkar andra symboler runtomkring.
  • SCATTER-symboler som påverkas får sitt pris dubblerat.
  • Symboler som inte är SCATTER exploderar och ger en direktutbetalning enligt vinsttabellen för exploderande hypersymboler.
  • HYPERSYMBOLER påverkas inte av andra HYPERSYMBOLER.
  • När en explosion är över avlägsnas HYPERSYMBOLEN och alla påverkade symboler som inte är SCATTER. Därefter ersätts de av symboler som faller ner från ovan.
  • Sedan fastställs eventuella nya symbolvinster innan eventuella återstående HYPERSYMBOLER fylls med energi.
  • BOMB-symbolen påverkar 3x3 symboler från sin position som utgångspunkt.
  • MEGABOMB-symbolen påverkar 5x5 symboler från sin position som utgångspunkt.
  • ZAP (VÅGRÄT) påverkar alla symboler på samma rad som ZAP (VÅGRÄT).
  • ZAP (LODRÄT) påverkar alla symboler i samma kolumn som ZAP (LODRÄT).
  • MEGAZAP påverkar alla symboler på samma rad och i samma kolumn som MEGAZAP.
  • HYPERBOMB påverkar alla symboler på spelplanen.

Bonus-Respins

• Bonus-respins aktiveras när 5 eller fler SCATTER-symboler dyker upp.
  • 3 respins tilldelade.
  • Respins är avslutade när inga fler respins återstår eller när alla synliga positioner på hjulen är fyllda med SCATTER-symboler.
  • Bonus-respins aktiveras först efter att alla symbolvinster och HYPERSYMBOLER har bearbetats.
  • Alla SCATTER-symboler hålls och övriga positioner snurrar.
  • När nya SCATTER-symboler dyker upp hålls de också kvar och antalet respins återställs till 3.
  • När alla respins har spelats färdigt ger alla SCATTER-symboler ett pris.
  • Grundpriset för en scattersymbol ligger i intervallet 1–100 gånger totalinsatsen, värden som kan stiga med hjälp av HYPERSYMBOLER.
  • Bonus-respins spelas med samma insats som det aktiverande snurret.
  • Endast SCATTER-symboler, TOMMA symboler och HYPERSYMBOLER dyker upp under respins.

YTTERLIGARE INFORMATION

• Tryck på mellanslagstangenten för att snurra.
  • Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.

SLUMPEN

Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av konflikt eller tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.

Datum för senaste ändring: 2023-04-17