The Wild Class

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spelinformation och lagda insatser tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Olösta lagda insatser som kvarstår oreglerade i ofärdiga spel kommer att förverkas efter 15 dagar. Funktionsfel annullerar alla insatser, utbetalningar och spel.

Information

Linjevinster äger rum på antalet valda vinstlinjer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera vinstlinjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats och samma antal valda linjer som spelrundan som aktiverade funktionen – om inte annat sägs. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

The Wild Class är en 5-hjuls videoslotmaskin som spelas med 20 fasta vinstlinjer.

Wild-symbolen ersätter alla andra symboler (förutom Scatter) och kan dyka upp på alla hjul. Wild, människa- och varulv-symboler staplas tre symboler höga, varje segment räknas individuellt. Varulvsymboler är endast synliga under spinn för blodmåne och beter sig på samma sätt som Wild-symboler och ersätter deras mänskliga motsvarigheter.

Fullmånen visar vinstmultiplikatorn. När en full stapel av samma symbol täcker hela hjulet ökar vinstmultiplikatorn med ett. Vinstkombinationer multipliceras med värdet som visas. Vinstmultiplikatorn återställs mellan varje spinn, förutom när blodmånespinn aktiveras.

Scatter-symbol visas på alla hjul och används för att aktivera blodmånespinn. Antal initiala spinn är 7. Antalet Scatter-symboler avgör hur många människosymboler som förvandlas till en varulv. Vilken människosymbol som väljs att förvandlas är slumpmässig.

• 3 x Scatter-symboler = 1 människa förvandlas till en varulv (Vrede).

• 4 x Scatter-symboler = 2 människor förvandlas till en varulv (Blodbad).

• 5 x Scatter-symboler = 3 människor förvandlas till en varulv (Raseri).

Vinstmultiplikatorn förs över och återställs inte när funktionen är slutförd. Ett extraspinn delas ut per Scatter-symbol, upp till maximalt 30 spinn.

Du väljer din insats med insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (beroende på valuta. Andra operatörsgränser kan tillämpa)

RTP: 94.20%

Tillgängliga val

• Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på/stäng av autospelsläget genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal spelrundor i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbryts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
  • Hyperspinn- Om du trycker ner och håller in knappen SPACE så aktiveras läget Hyperspinn efter 1,5 sekund. Hjulen börjar spinna mycket snabbare men saktar ner om en funktion aktiveras.
  • Starta / Mellanslag- Spelrundan startas med den valda insatsen. Klicka på start för att börja.
  • Stopp- Stannar hjulen så fort det går.
  • Snabbspela- Sätt på för ett betydligt snabbare spel.

Datum för senaste ändring: 2021-09-23