Diamond Sands

Om det här spelet

Välkommen till Diamond Sands.
Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader.
Det här spelet har 243 Ways.
Det har pengasymboler, Diamond Wheel och Sunset Free Spins med en multiplikatorframstegsmätare.

Allmänt

Way-vinster ger utbetalning om samma symboler visas i rad i valfri position på intilliggande hjul, från vänster till höger enligt VINSTTABELLEN.
Endast den högsta vinsten betalas ut per Way.
Vinster som sker samtidigt på olika Ways läggs ihop.
I basspelet och Sunset Free Spins kan pengasymboler dyka upp var som helst på hjulen.
Pengasymboler kopplade till flera Way-vinster betalas endast ut en gång med respektive värden sammanräknade, och summan är den utdelade vinsten.
Alla pengasymboler har ett slumpmässigt kontantprisvärde.
Kontantprisvärdet för pengasymboler varierar från 0,5x till 100x.
Sunset Free Spins-symboler dyker bara upp på hjul 1, 3 och 5 i basspelet.
Den maximalt sammanlagda totala vinsten i basspelet och alla funktioner är begränsad till 5 000x insatsen.
När taket nåtts avslutas funktionen.

Diamond Wheel-aktivering

Vissa symboler på hjulen i basspelet har bonuspolletter.
Varje gång en bonuspollett stannar finns chansen att Diamond Wheel-funktionen aktiveras.
Den grafiska potten existerar bara som visuell underhållning och påverkar därmed inte utdelandet av kontantpriser.
Diamond Wheel-funktionen kan inte aktiveras av spel som aktiverar Sunset Free Spins-funktionen.
Diamond Wheel-funktionen kan inte aktiveras under Sunset Free Spins-funktionen.

Diamond Wheel

Diamond Wheel ger ett av fyra garanterade priser.
Möjliga priser är BIG, MAJOR, MEGA och DIAMOND.
BIG-priset ger 20x insatsen.
MAJOR-priset ger 50x insatsen.
MEGA-priset ger 250x insatsen.
DIAMOND-priset ger 5000x insatsen.
Hjulet snurrar en gång och stannar på ett fält som ger ett pris.

Sunset Free Spins

3 Sunset Free Spins-symboler var som helst på hjul 1, 3 och 5 ger 10 Free Spins.
Way-vinster, om sådana förekommer, betalas ut innan funktionen påbörjas.
Sunset Free Spins-funktionen innehåller Collect-symboler, Sunset Diamond- symboler och en Free Spins-multiplikatorframstegsmätare.
Sunset Free Spins börjar med 4 insamlade Sunset Diamond-symboler.
Sunset Diamond-symboler dyker bara upp på hjul 1, 3 och 5 under Sunset Free Spins.
Collect-symbolen kan bara dyka upp på hjul 5.
När en Collect-symbol stannar adderas värdet från alla pengasymboler från samma spel och delas ut.
Free Spins-multiplikatorframstegsmätaren är uppdelad i fem nivåer, var och en med sin egen multiplikator.
Nivåerna är: x1, x2, x3, x5 och x25.
Sunset Free Spins börjar med en multiplikator på x1.
Högre nivåer låses upp genom att samla Sunset Diamond-symboler.
4 Sunset Diamond-symboler behövs för att låsa upp nästa multiplikatornivå.
Insamlade Sunset Diamond-symboler räknas i Free Spins- multiplikatorframstegsmätaren.
När man låser upp en nivå får man 5 extra Free Spins vid aktivering.
Den upplåsta nivån aktiveras efter den aktuella nivån.
Sunset Free Spins fortsätter tills alla upplåsta nivåer har spelats.
Alla Way-vinster och pengasymbolvinster multipliceras med den aktiva multiplikatorn.

Vinsterna inkasseras automatiskt under Sunset Free Spins.

Den sista insatsen du gjorde i spelet används som insatsbelopp för Sunset Free Spins.

Översättning av speltermer

Följande lista gäller endast språk andra än engelska
DIAMOND SANDS - DIAMANTÖKNEN
WAY / WAYS - VÄG / VÄGAR
COLLECT - TA UT
DIAMOND WHEEL - DIAMANTHJUL
BIG - STOR
MAJOR - JÄTTE
MEGA - MEGA
DIAMOND - DIAMANT
SUNSET - SOLNEDGÅNG
FREE SPINS - FREE SPINS
SUNSET DIAMOND - SOLNEDGÅNGSDIAMANT
BIG WIN - STORVINST
MEGA WIN - MEGAVINST
EPIC WIN - EPISK VINST
JUST FOR THE WIN - BARA FÖR VINSTEN

Spelkontroller

Knappen Spela: Starta spelet med det nuvarande insatsbeloppet som visas i insatsfältet. Tryck på hjulen eller knappen Spela under ett spel för att visa resultatet snabbare. Det påverkar inte spelresultatet.
Knappen Autospel: Välj antal spel för autospel. Starta och stoppa autospel med knappen Spela.
Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.
Saldofält: Visar nuvarande kontosaldo.
Insatsfält: Visar nuvarande insatsbelopp.
Totalt och vinstfält: Visar utbetalningen för vinstomgångar.
Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Spelmeny

Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.
Knappen Ljud: Slå på eller stäng av ljudet.
Knappen Autospel: Välj antal spel för autospel. Starta och stoppa autospel med knappen Spela.
Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.
Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.
Knappen Banktjänster: Gå till banktjänstsidorna.
Knappen Lobby: Gå tillbaka till lobbyn.
Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.
Övergripande RTP: 94,11 %.
Värden reflekterar den genomsnittliga förväntade utdelningen och ändras inte.
Värden beräknas först genom att dela de möjliga vinsterna med spelets tillgängliga utfall.

Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Datum för senaste ändring: 2022-11-09