9 Enchanted Beans

Om det här spelet

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader.

Regler för vinstrader

Spelet innehåller 20 vinstrader.

Antalet vinstrader som spelas är fast.

En vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen.

Radvinster börjar från hjulet längst till vänster och betalas ut från vänster till höger enbart på intilliggande hjul.

Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i en vinstrad.

Insatsregler

Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.

Den ursprungliga insatsen är den totala insatsen delat med vinstradskostnaden 10.

Vinstregler

Vinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats.

Vinsten baseras på vinstkombinationen.

Den totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader från ett spel.

Om flera vinnande kombinationer stannar på samma vinstrad är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut.

Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.

Vinn upp till-värdet som visas är avrundat nedåt och motsvarar ungefär den högsta möjliga vinsten som kan uppnås i ett givet spel.

Epic Strikeᵀᴹ

3 eller fler Förtrollade Bön-symboler ger ett kontantpris på mellan 1x och 2 000x insatsen.

Förtrollade Bön-symboler ger utbetalning i alla positioner.

Funktionsvinsterna läggs till vinstradernas vinster.

Dödskallesymbol med Odjur

Få Dödskallesymbol med Odjur i basspelet för att samla in en Dödskalle.

Dödskallesymbol med Odjur dyker upp på hjul 5.

Samla in 12 Dödskallar för att få ett direktpris på mellan 1x och 2 000x insatsen.

Insamlade Dödskallar med Odjur sparas per insatsbelopp.

Om du ändrar din insats kommer de insamlade Dödskallarna med Odjur att uppdateras därefter.

Scatter-symboler

Scatter-symboler dyker upp i basspelet på hjul 2, 3 och 4.

Den här symbolen ger inte vinst.

Free spins

Få 3 Scatter-symboler i basspelet för att aktivera Free Spins.

3 free spins delas ut.

Återaktivera Free Spins genom att få Förtrollade Bönsymboler eller Gåssymboler.

Free Spins slutar när 9 Förtrollade Bönor har samlats in.

Denna funktionen spelas med aktuell insats.

Förtrollade Bön-insamling

Förtrollade Bönsymboler samlas in när de dyker upp i Free Spins.

3 till 9 insamlade Förtrollade Bönsymboler ger ett kontantpris.

Kontantpris tilldelas i slutet av Free Spins.

Funktionsvinsterna läggs till vinstradernas vinster.

Gåshjul

Få en Gåssymbol på hjul 5 för att aktivera ett Gåshjul.

Hjulet kommer att spelas och ge ett av följande priser:

-Extra Spel

• Vinstradens vinstmultiplikator
  • Uppgraderingsbelöningar
  • Direktpris

Ett extra spel kommer att lägga till 1 till Free Spins återställningsvärde.

Vinstradens vinstmultiplikator kommer att öka den multiplikator som tillämpas på vinstradens vinster med 1.

Uppgraderingsbelöningar uppgraderar Förtrollade Böninsamlingsbelöningar.

Direktpris ger ett omedelbart kontantpris om 3 - 8 Förtrollade Bönor samlas in.

Direktpris är dolda i Gåshjulet tills 3 Förtrollade Bönor har samlats in.

Gås-symbolen aktiverar inte Gåshjulet när 9 Förtrollade Bönor har samlats in.

Buy Free Spins

Aktivera Free Spins för att låsa upp funktionen ”Köp Free Spins”.

Tryck ”Buy Free Spins” i basspelet för att få tillgång till Spelbutiken.

Tryck på ”Köp” i Spelbutiken för att aktivera funktionen till det pris som visas.

Free Spins kostar 60x totala insatsen.

Den här funktionen spelas med den nuvarande insatsen.

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Boost-läget påverkar inte priset på funktionen.

Boost-läget kommer att inaktiveras i Köp-händelsen.

Funktionen är eventuellt inte tillgänglig vid alla insatser.

Boost

Aktivera Boost för ökad vinstchans.

Chansen att aktivera Free Spins, att få Förtrollade Bön-symboler och Dödskallesymboler med Odjur ökar.

Den totala insatsen ökar med 50 %.

Funktionen påverkar inte symbolvinster.

Den här funktionen kan aktiveras i basspelet.

Wild-symboler

Wild-symboler kan ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer.

Wilds kan ersätta för alla symboler förutom Scatters, Förtrollade Bönsymboler och Dödskallesymboler med Odjur.

Autospel

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt.

Spel spelas med den insats som är vald för tillfället.

Antalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet.

Spel: Ställer in antalet spel för autospelsessionen. Autospel avslutas när alla spel har spelats.

Vinstgräns: Ställer in en vinstgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om en vinst uppnår det beloppet.

Förlustgräns: Ställer in en förlustgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om saldot minskar med detta belopp.

Total insats: Ställer in nuvarande insatsvärde.

Spelkontroller

Knappen Spel: Sätter igång ett spel.

Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

Knappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.

Insats: Visar den nuvarande totala insatsen.

Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

Vinst: Visar den senaste vinsten.

Saldo: Visar nuvarande saldon.

Spelmeny

Knappen Inställningar: Visar spelinställningarna.

Knappen Ljud: Slår på eller stänger av spelljudet.

Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.

Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.

Översättning av Speltermer

De översatta termerna gäller bara om du spelar på ett annat språk än engelska.

9 Enchanted Beans – Spelets namn

Bean Win - Bönvinst (Storvinst)

Boost - Boostläge

Buy Free Spins – Köp free spins

Epic Win - Episk vinst

Extra Spin – Extraspel

Free Spins - Free Spins

Instant Award-direktpris

Mega Win - Megavinst

Ogre Skulls Award - Avvisering om Priset Dödskalle med Odjur

Payline Win - Vinstradsvinst

Payline win multiplier - Vinstradens vinstmultiplikator

Spins - Spel

Upgrade Awards - Uppgraderingsbelöningar

Win Up To – Vinn upp till-reklam

Gratisspel

Ett gratisspelserbjudande är ett antal gratisspel som spelaren får.

Varje erbjudande har ett unikt referensnummer.

Insatskonfigurationen väljs av spelets operatörer och kan inte ändras.

Vinster överförs till kontant- eller bonussaldot beroende på erbjudande.

Ett erbjudande kan spelas nu, senare eller avfärdas.

Välj Spela nu för att börja spela gratisspelserbjudandet.

Det går bara att spela ett gratisspelserbjudande åt gången.

Välj Spela senare för att skjuta upp erbjudandet.

Uppskjutna erbjudanden blir tillgängliga igen nästa gång du startar spelet.

Välj soptunnan för att avfärda gratisspelen.

Avfärdade erbjudanden kan bara tas tillbaka genom att kontakta speloperatörerna och ge dem det tillhörande referensnumret.

När ett erbjudande har slutförts, slängts eller upphört visas nästa tillgängliga erbjudande.

Varje erbjudande har ett utgångsdatum. Om erbjudandet inte spelas innan dess blir det otillgängligt.

Välj informationsikonen för att se information om satsningen och vilken tidpunkt erbjudandet upphör att gälla.

Ytterligare information

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.

Resultat från det senaste spelade spelet visas.

Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.

Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

Värden beräknas först genom att dela vinsterna med insatserna i en simulering bestående av flera spelomgångar.

Värden reflekterar den genomsnittliga förväntade utdelningen och ändras inte.

RTP: 94,42%.

RTP med Köp free spins: 94,45 %.

RTP med Boost aktiverad: 94,42 %.

Datum för senaste ändring: 2023-11-01