Double Digger

• Spelautomat med 5 hjul och 243 vinstsätt i grundspelet

Att spela spelet:

• Tryck på -knappen för att starta spelet.
  • Tryck på mynt-knappen för att öppna insatsinställningarna.
  • Tryck på - eller + ovanför TOTALINSATS för att välja totalinsats.
  • Tryck på blixtknappen för att aktivera Turboläget, vilket får hjulen att snurra snabbare. Tryck på knappen igen för att avsluta Turboläget.
  • Under hjulsnurren ändras SNURRA-knappen till . Tryck på för att avsluta snurranimationen och visa snurresultatet direkt.
  • Vid en vinnande snurr visar fältet VINST de sammanlagda vinsterna.
  • Endast den högsta vinstkombinationen betalas ut.
  • Tre likadana symboler eller fler någonstans på hjul i rad, från vänster till höger, aktiverar en vinst.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • För att visa listan över alternativ, tryck på autospel-knappen och använd skjutreglaget för att välja antalet snurr som ska spelas automatiskt. Tryck sedan på STARTA AUTOSPEL.
  • Det går även att ställa in autospel till TILL-FUNKTION vilket snurrar hjulen tills Gratisspel-funktionen eller tills du saknar pengar för nästa snurr.
  • Under autospel visas antalet återstående snurr.
  • Autospel slutar när:
    • Hjulen har snurrat det angivna antalet gånger.
    • Du har inte tillräckligt med pengar för nästa snurr.
    • En funktion har aktiverats.
  • Du kan avsluta autospel genom att trycka på .

Vinsttabell:

• För att öppna vinsttabellen, tryck på i-knappen.
  • Rulla upp eller ner eller svep över skärmen för att kolla igenom vinsttabellen.
  • För att stänga referenssidorna och återvända till spelet, tryck på tillbaka-pilen.

Om utbetalningar:

• Vinster beräknas i enlighet med vinsttabellen.
  • För varje vinnande snurr presenteras vinstsätten tillsammans med de sammanlagda vinstbeloppen. Vid stora vinster öppnas ett popup-fönster som presenterar den totala avkastningen från snurren.

Maximal vinstgräns:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Wildsymbol:

• Spelets Wild-symbol är symbolen som pryds av ordet ”WILD”.
  • Wild-symbolen ersätter alla symboler förutom symbolerna Diamant, Gratisspel och Multiplikator för att skapa bästa möjliga vinstkombination.
  • Wild-symbolen kan endast dyka upp på hjul 1 och 2.

Diamantsymbol:

• Spelets Diamant-symbol är symbolen som pryds av Diamanten.
  • Varje Diamant-symbol visar ett kontantpris eller 1 av 4 specialpriser som kan inkasseras under Dubbelwild-funktionen.
  • Diamond-symbolen kan endast stanna på hjul 3, 4 och 5.

Gratisspel-symbol:

• Spelets Gratisspel-symbol är symbolen som pryds av ett +(nummer).
  • Gratisspel-symbolen kan endast dyka upp på hjul 3, 4 och 5.
  • Gratisspel-symboler pryds av värden på +3, +4, +5, +7, +10.
  • Alla Gratisspel-symboler som samlas in under Dubbelwild-funktionen ger det antal gratisspel som siffran som pryder dem visar.

Multiplikatorsymbolen:

• Spelets Multiplikator-symbol är symbolen som pryds av ett x(multiplikatorvärde).
  • Multiplikator-symboler pryds av värden på x2, x3, x4, x5, x10.
  • Ett insamlat Multiplikator-värde multiplicerar alla eventuella inkasserade Diamant-priser.
  • Multiplikator-symbolen kan endast dyka upp under Gratisspel.
  • Multiplikator-symbolen dyker endast upp på hjul 5.

Dubbelwild-funktion:

• När WILD-symboler dyker upp någonstans på hjul 1 och 2 samtidigt aktiveras Dubbelwild-funktionen.
  • Diamant-symboler ger det kontantpris som pryder dem när de inkasseras under Dubbelwild-funktionen.
  • Observera: Diamant-symboler pryds av värden på x1, x2, x3, x5, x10, x15 multiplicerat med totalinsatsen.
  • Följande specialpriser kan Diamant-symbolen ge:
    • GRAND-prisets värde = totalinsats x 500
    • MAJOR-priset = totalinsats x 200
    • MINOR-priset = totalinsats x 50
    • MINI-priset = totalinsats x 20
  • Varje pris utgörs av ett fast belopp baserat på insatsvärdet.
  • Om Diamant- eller Gratisspel-symboler stannar bredvid varandra på hjul 3, 4 och 5 under funktionens gång, med början från hjul 3, inkasseras priserna som pryder dem.
  • Observera: Inga priser betalas ut om enbart Diamant- eller Gratisspel-symboler stannar på hjul 4 och 5. Men priser ger vinst om symbolerna enbart stannar på hjul 3.

Gratisspel-Funktion:

• Samla ihop minst 1 Gratisspel-symbol under Dubbelwild-funktionen för att aktivera Gratisspel-funktionen.
  • Det totala antalet gratisspel som vinns motsvarar summan av siffrorna på alla insamlade Gratisspel-symboler.
  • Tryck på på startskärmen för att gå till huvudspelet.
  • Gratisspel-funktionen spelas på 1 944 vinstsätt.
  • Dubbelwild-funktionen kan aktiveras under Gratisspel.
  • Om en Multiplikator-symbol stannar på hjul 5 och minst 1 Diamant- eller Gratisspel-symbol stannar på hjul 3 och 4 samtidigt under Dubbelwild-funktionen multiplicerar Multiplikator-symbolen alla inkasserade Diamantpriser.
  • Gratisspel kan aktiveras i oändlighet.
  • Tryck på på vinstskärmen för att återgå till huvudspelet.

Alla vinstsätt:

• I detta Alla vinstsätt-spel finns 243 möjliga vinstkombinationer.
  • Gratisspel-funktionen spelas på 1 944 vinstsätt.
  • Alla vinnande kombinationer bestående av likadana symboler på angränsande hjul från vänster till höger, måste börja på hjulet längst till vänster och ger vinst oavsett symbolposition på hjulet.

Utdelning till spelaren:

• Den teoretiska utdelning till spelaren (RTP) är 95.85%.
  • RTP-värdet är den teoretiska utdelningen till spelaren. Det beräknas genom att dela det sammanlagda vinstbeloppet med det sammanlagda insatsbeloppet från 1000000000 simulerade spelrundor.

Angående frånkopplingar:

• Om du tappar anslutningen till internet under:
    • Ett snurr, så visar hjulen resultatet efter att du återanslutit och alla eventuella vinster läggs till i ditt saldo.
    • En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.
    • Autospel, så genomförs snurren automatiskt, men ytterligare snurr kommer inte automatiskt att starta.

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2024-02-01