Insättningsbonus

En insättningsbonus ger dig en procentandel av insättningen du gör, upp till ett maximalt angivet belopp.

Om du till exempel får ett erbjudande på 50 %, upp till SEK 25, får du en bonus på SEK 25 om du gör en insättning på SEK 50. Men om du sätter in SEK 100 kommer du fortfarande att få en bonus på SEK 25.

Gör en insättning med en godkänd betalningsmetod och glöm inte att vissa bonusar kan behöva en minsta insättning. Du får mer information genom att klicka på knappen "Mer information" i "Mina Erbjudanden" och läsa villkoren för ditt erbjudande.

När du har gjort insättningen visas bonusen som "Aktiv" på ditt konto. Vill du se några exempel på bonusar för att få en uppfattning om hur begränsningar fungerar? Klicka HÄR.

Om du inte vill använda en bonus kan du annullera koden på din insättningssida eller klicka på "Mer info/Droppa bonus".