Hur placerar jag ett live-spel?

1. Om du väljer live-evenemang i listan kommer du till en ny sida. I vänstermarginalen får du en ny översikt över andra evenemang som kan erbjudas som live-spel.
  2. I mitten på sidan visas olika typer av spel som kan erbjudas för det valda evenemanget.
  3. Klicka på önskat tips för att lägga till det på din spelkupong.
  4. Det tips du valt visas i den högra delen av spelkupongen.
  5. Därefter anger du det belopp som du vill satsa och klickar på Bet EUR 5.0 för att bekräfta din insats.
  6. Dina tips kontrolleras. När ditt spel accepterats får du en spelbekräftelse.
  7. När ditt spel placerats får du en spelbekräftelse. Om ditt spel inte kunnat placeras får du information om orsaken till detta. Mer information hittar du i FAQ “Varför går det inte att placera mina live-spel?”. Observera att det enligt våra allmänna affärsvillkor inte går att återkalla ett spel som placerats.