Hur gör jag för att snabba på Cash Out-processen?

Precis som när du placerar spel (Hur gör jag för att snabba på spelprocessen för livespel?) kan du skynda på Cash Out-processen om du automatiskt accepterar alla värdeändringar som eventuellt inträffar mellan det att du klickar på utbetalningsknappen och processen slutförs.

Välj Acceptera alla utbetalningsvärden i sektionen Cash Out under Inställningar om du automatiskt vill acceptera alla värdeändringar.