Big Catch Bass Fishing Jackpot King

Steg 1: Hur man börjar

1. Tryck på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Välj hur mycket du vill satsa via alternativet Totalinsats (beroende på operatörskonfiguration och valutamotsvarighet).
  2. Tryck på "SNURRA" för att starta ditt spel.

Steg 2: Hur man spelar

• Tryck på ”SNURRA” för att starta spelet (beroende på jurisdiktion och operatörens inställning kan även mellanslag användas för att starta ett spel).
  • Hjulen snurrar och stannar så småningom slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som visas på hjulen bildar en linje med 2, 3, 4 eller 5 matchande symboler från hjulet längst till vänster på någon av vinstlinjerna så vinner du.
  • Fiskaren ersätter alla symboler förutom scattersymboler.
  • Alla eventuella vinnande linjer markeras och betalas ut till ditt kontosaldo.
  • Om minst 3 bonus-scattersymboler dyker upp samtidigt aktiveras gratisspel-bonusen. Under gratissnurr ger alla fiskare-symboler som landar på hjulen kontantpriset för varje synlig fisksymbol.

Hjulvinster

• Linjevinster multipliceras med insatsen per linje.
  • Alla vinster på alla vinstlinjer läggs ihop och bildar totalvinsten.
  • Alla vinstlinjesymboler måste vara på en aktiv linje och på angränsade hjul med start från hjulet längst till vänster.
  • Endast den högsta radvinsten betalas ut på varje rad.
  • Scatter-vinster adderas till eventuella radvinster.

Wildsymboler

• Wildsymbolen kan hjälpa till att bilda radvinster genom att fungera som andra symboler.
  • Wildsymbolen kan inte ersätta scattersymboler eller bonussymboler.

Välj en fisk

• 3 eller fler synliga bonussymboler ger bonusen.
  • Innan bonusen startar väljs en uppgradering som tillämpas på alla efterföljande spel. Alla framtida uppgraderingar träder i kraft så snart de har valts.
    • Fiskelåda-märkning - Aktiverar en PENGA-märkning på den valda symbolen som kommer att samlas in av fiskaren.
    • Fluga-märkning - Aktiverar en PENGA-märkning på den valda symbolen som kommer att samlas in av fiskaren.
    • Fiskespö-märkning - Aktiverar en PENGA-märkning på den valda symbolen som kommer att samlas in av fiskaren.
    • Båt-märkning - Aktiverar en PENGA-märkning på den valda symbolen som kommer att samlas in av fiskaren.
    • +Fisk - Ytterligare fiskar läggs till på hjulen.
    • +fiskare - Ytterligare fiskare läggs till på hjulen.
    • +samla - Kontantvärden samlas in flera gånger.
    • Snurra om - Alla symboler som inte är PENGAR eller FISKARE snurras om. Hjulen fortsätter att snurras om tills vinsten inte längre förbättras.
    • +Spel - Ytterligare Spel tilldelas.

Gratisspel

• 3 eller fler synliga bonussymboler ger bonusen.
  • När du har valt en uppgradering från Välj en fisk startas bonusrundan.
  • Under gratisspel blir fiskare-scattersymbolen aktiv. På alla snurr där en synlig fiskare-symbol landar belönas du med priset för varje PENGA-symbol som också landar på spelplanen.
  • Varje gång en fiskare landar på spelplanen kommer han att förläng stigen för att ge dig chansen till ytterligare snurr och uppgraderingar.
  • Om du samlar 2 fiskare-symboler får du ytterligare 1 uppgradering som ska vara aktiv i alla efterföljande spel.
  • Om 4 fiskare-symboler samlas in tilldelas du 10 extra snurr tillsammans med en multiplikator på x2 för alla PENGA-symboler som fiskaren samlar in.
  • Om du samlar 6 fiskare-symboler får du ytterligare 1 uppgradering som ska vara aktiv i alla efterföljande spel.
  • Om 8 fiskare-symboler samlas in tilldelas du 10 extra snurr tillsammans med en multiplikator på x3 för alla PENGA-symboler som fiskaren samlar in.
  • Om du samlar 10 fiskare-symboler får du ytterligare 1 uppgradering som ska vara aktiv i alla efterföljande spel.
  • Om 12 fiskare-symboler samlas in tilldelas du 10 extra snurr tillsammans med en multiplikator på x10 för alla PENGA-symboler som fiskaren samlar in.
  • Återaktiveringssnurren spelas efter att föregående uppsättning spel har avslutats.
  • Gratisspel fortsätter tills alla gratissnurr har använts – spelaren får då bonusvinsterna som han eller hon har samlat på sig.

bonusköp(föremål för operatörens inställningar och jurisdiktionskrav)

• Bonusinsatsen kan aktiveras i grundspelet.
  • Vid aktivering snurrar hjulen och garanterar att minst 3 scattersymboler dyker upp, vilket aktiverar gratissnurr.
  • Bonusinsatsen motsvarar 100 gånger totalinsatsen.

Pottsystemet för den lyxiga jackpottkungen

• Under alla snurr finns chansen att den lyxiga jackpottkung-bonusen kan aktiveras genom att du får 5 överliggande lyxiga jackpottkung-symboler på hjulen 1–5.
  • Pottsystemet för den lyxiga jackpottkungen är tillgängligt på alla insatser på alla spel som är sammankopplade med det lyxiga jackpottkung-systemet.
  • Snurra hjulen för att samla kronsymboler och klättra på vinststegen. Uppnå minst 15 kronsymboler för att komma till funktionens hjulkungssektion.
  • Efter varje snurr kan du VÄLJA EN IKON för att avslöja en av följande:
  • SNURRA – snurra hjulen igen och eventuella ytterligare kronsymboler på hjulen bidrar till vinststegen.
  • INKASSERA – avslutar funktionen och spelaren får en bonusvinst baserad på multiplikatorn av totalinsatsen som uppnåtts på vinststegen.
  • HJULKUNG – om denna avslöjas startar funktionens hjulkungsrunda direkt.
  • Uppnå minst 15 kronsymboler under den lyxiga jackpottkung-bonusen för att få hjulkungsbonusen.
  • Hjulkungsfunktionen är ett tombolaliknande hjul som består av stora vinstmultiplikator-segment och progressiva pott-segment.
  • Snurra hjulet för att vinna antingen en stor totalinsatsmultiplikator eller en jackpott.
  • OBS – De lyxiga jackpottkung-jackpottarna kan endast vinnas under hjulkungsdelen av bonusen.
  • När en jackpott vinns återställs den till reservsumman och börjar växa igen.
  • Sannolikheten att vinna en jackpott ökar baserat på jackpottens värde (kungliga och majestätiska potter vinns garanterat av ”måste vinnas med”-värdet).
  • Simultana jackpottvinster är inte möjliga. Om två spelare skulle vinna jackpotten samtidigt så vinner spelaren som aktiverade jackpotten först hela jackpottsumman och den andra spelaren vinner reservpotten plus eventuella bidrag som gjorts.
  • Om det inträffar ett kommunikationsfel mellan att en jackpott har vunnits och att den visas på skärmen överförs vinstbeloppet automatiskt till spelarens konto.
  • Medan spelet pågår kan jackpotten inte avbrytas. Om spelet avbryts kan det överblivna beloppet i potten överföras till en annan jackpott.
  • Jackpottar finansieras med bidrag från spelarens insatser med undantag för startbeloppen som finansieras av operatören.

AUTOSPEL(föremål för operatörens inställningar och jurisdiktionskrav)

• Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja ”AUTOSPEL” kan du välja att spela automatiskt, gång på gång.
  • Välj din insats som vanligt och tryck på knappen "AUTOSPEL" för att välja hur många insatser som ska spelas automatiskt.
  • Du kan stoppa Autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på knappen "STOPP".

Information om utbetalningar och spelregler

• Radvinster multipliceras med värdet av insatsen på relevant vinstrad.
  • Vinster från olika vinstrader adderas.
  • Alla radvinstsymboler måste dyka upp på en spelad rad och på hjul som är i följd, med start från hjulet längst till vänster (10 rader är alltid aktiva). Endast den högsta radvinsten betalas ut per vinstrad.
  • Funktionssymboler är scattervinster och delas ut när de dyker upp oavsett position på hjulen och oavsett antal spelade rader.
  • Scattervinster betalas utöver hjulvinster.
  • Gratissnurr spelas med samma antal linjer och samma linjeinsats/totalinsats som det aktiverande spelet (10 linjer är alltid aktiva).
  • Bonusköp-insatser bidrar inte till några progressiva jackpottar eller jackpottfunktioner. Progressiva potter och jackpottfunktioner kan inte aktiveras under spel med bonusköp.
  • SYSTEMFEL ANNULLERAR SAMTLIGA BETALNINGAR OCH SPEL.
  • The RTP is 94.5%+JP 0.38%+0.11%.

Gäller från

Dag/Månad/År: 23/05/2023 v1.0

Datum för senaste ändring: 2023-06-28