Redigera spel

Vad är "Redigera mitt spel"?

Spänningen står aldrig stilla, så varför ska ditt spel göra det? Redigera mitt spel ger dig mer kontroll över dina spel och chansen att ändra enkel- och kombispel som erbjuder Cash Out. Du ska inte bara behöva placera ditt spel och vara tvungen att vänta otåligt på resultatet - tycker du inte om hur det går för ditt spel? Då är det dags att ändra det! Känner du dig ännu säkrare när startsignalen gått? Lägg då till urval eller höj din insats för att höja din möjliga vinst! Spel kan förändras om du lägger till, byter eller tar bort urval och du kan även ligga till ännu mer i insats. För att läsa våra kompletta deltagarvillkor för "Redigera mitt spel", klickar du här.

När är "Redigera mitt spel" tillgängligt?

Du kan redigera samtliga behöriga spel som: (i) erbjuder Cash Out och (ii) erbjuder urval där resultatet för det behöriga spelet inte står fast.

Det betyder att, även om ett visst antal urval inom ett kombispel redan har avgjorts, du kan använda "Redigera mitt spel" om Cash Out erbjuds. Om Cash Out temporärt inte är tillgängligt, kommer "Redigera mitt spel" heller inte vara det. Exempel: om ett urval är låst, kommer "Redigera mitt spel" inte att vara tillgängligt tills urvalet låsts upp.

Hur spelar jag

Du kan redigera ditt spel via sektionen "Mina spel" i ditt spelkonto, där funktionen visas som tillgänglig.  Klicka helt enkelt "Redigera mitt spel" i spelkupongen du vill redigera. Ditt spel läggs då i "redigeringsmodus", där vissa redigeringsfunktioner är tillgängliga. Om du ändrar dig, finns alltid möjligheten att ångra redigeringar som du har gjort innan du sparar ändringarna.

Du måste spara alla redigeringar du gör innan det nya spelplaceringen görs. När ändringarna har sparats, kommer ett nytt spel att placeras enligt de ändringar du gjort. Om dina redigeringar inte sparas, kommer ditt aktuella spel fortsätta att gälla och Cash Out värdet eller statusen kan ändras - exempel: när ett spel avgjorts, bearbetas det enligt reglerna. Detta kan ha inflytande på huruvida "Redigera mitt spel" är tillgängligt.

Vad kan redigeras i ett spel?

Lägg till ett urval - missade du ett urval i ditt kombispel eller gillar du hur ett visst lag startat sin match? Nu kan du lägga till urval till redan existerande spel.
Byt urval - den bästa spelaren i ditt lag kan inte fortsätta matchen och du tror att det kan påverka resultatet, eller din favorit ligger under med 1:0 i set och ser trött ut - om du ändrat dig är det dags att byta urvalet.
Ta bort urval - ditt lag har startat matchen svagt och spelar med 10 spelare... Du kan nu ta bort urvalet helt och hållet och behöver inte oroa dig över att matchen förstör ditt spel.
Höja insatsen - vill du höja den möjliga vinstsumman? Känner du dig ännu säkrare nu när startuppställningen är officiell? Ditt urval leder redan? Höj spelinsatsen och samtidigt din möjliga vinst!

Hur beräknas den nya insatsen när jag redigerar ett spel?

När du redigerar ett spel kommer den nya insatsen att motsvara Cash Out värdet för spelet som visas när redigeringen började. Ändringar av Cash Out värdet visas även i den nya insatsen. Den nya insatsen kan höjas om du lägger till extra insatser från din wallet.

Vad händer med mitt ursprungliga spel när jag har redigerat det?

När dina ändringar har sparats och bekräftats, betalas ditt existerande spel ut och beloppet från denna Cash Out samt eventuella extra insatser, placeras sedan på de nya urvalen. Föregående spel är tillgängliga så fort spelet är i sektionen "Redigeringshistorik" på varje avgjord spelkupong - du kommer till den via "Redigeringshistorik" symbolen i spelinställningar under varje redigerat spel.

Varför kan mina redigeringar avslås?

Det finns några orsaker för varför ett redigerat spel kan komma att avslås - dessa kan vara (men inte bara):

Cash Out värdet förändras
●Oddsförändringar
●Tillgänglighet av urvalen - t.ex.: låsta eller stängda urval/spel
●Tekniska problem

Hur kan jag undvika att min spelredigering avslås?

När du redigerar ditt spel och sparar ändringarna, görs en Cash Out för det existerande spelet och det nya spelet placeras med Cash Out värdet från det aktuella spelet. På grund av dessa två steg (Cash Out och spelplacering), används kontots spelinställningar för Cash Out och spelplacering. För att undvika att redigeringar avslås, kan en kund aktivera inställningen för ändringar av Cash Out värden och/eller inställningarna för godkännande av spel för att ignorera ändringar i värden och/eller odds. En aktivering av dessa betyder att samtliga redigeringar genomförs, oavsett antalet ändringar av värden eller odds. Vänligen observera att en aktivering av dessa inställningar kan ha lägre nya insatser och/eller lägre odds som följd, vilket även betyder lägre möjliga vinster.

Hur lägger jag till ett urval i ett spel?

När du valt "Redigera mitt spel", överförs dina urval till "Redigera mitt spel" modus. För att lägga till ett urval i ditt spel, väljer du "Lägg till urval" ovanför dina aktuella urval i ditt spel. Du kan nu browsa dig genom vårt sportutbud och välja bland alla spelmöjligheter. När du har valt de urval du vill lägga till, klickar du på "Lägg till spelet" och dina nya urval läggs till ditt aktuella spel. För att bekräfta dina urval och spelet, klickar du på "Spara ändringar".

Medan du lägger till urval, kan du när du vill ångra dig och du kommer genast tillbaka till "Redigera mitt spel" funktionen. Om du har lagt till ett urval som du inte längre vill lägga till, behöver du bara förstora urvalrutan längst ned på spelskärmen och där ta bort de urval som du inte längre vill lägga till ditt spel.

Hur byter jag ett urval i ett spel?

När "Redigera mitt spel" valts, kommer dina urval att överföras till "Redigera mitt spel" modus. För att byta ett urval, väljer du "byta" symbolen till vänster om de urval du vill byta. Du kommer sedan att se de passande bytes-möjligheterna. Välj urvalet du vill byta till och klicka på knappen "bekräfta". När du är nöjd med ändringarna, klickar du på "Spara ändringarna".

Hur tar jag bort ett urval från ett spel?

När "Redigera mitt spel" valts, kommer dina urval att överföras till "Redigera mitt spel" modus. För att ta bort ett urval, väljer du "ta bort" symbolen till höger om urvalet du vill ta bort. Efter det kommer urvalet att strykas och spelinformationen uppdateras. När du är nöjd med ändringarna, klickar du på "Spara ändringarna".

Hur höjer jag insatsen i mitt spel?

När "Redigera mitt spel" valts, kommer dina urval att överföras till "Redigera mitt spel" modus. För att höja insatsen väljer du "Lägg till insats" bredvid det aktuella insatsbeloppet. Du har sedan möjligheten att mata in den extra insats som du vill lägga till ditt spel. När du är nöjd med beloppet, klickar du på "OK" och du kommer tillbaka till "Redigera mitt spel". Här kan du nu kontrollera spelet och klicka på "Ändra insats" om du vill ändra extrainsatsen du vill lägga till ditt spel. När du är nöjd med ändringarna, klickar du på "Spara ändringarna". Insatsen för ditt nya spel kommer att bestå av Cash Out värdet från ditt aktuella spel plus extrainsatsen som du lagt till. Exempel: om Cash Out värdet är £10,50 och du vill lägga till £20 som extrainsats, kommer din totala insats att vara £30,50.