Vanliga frågor

1. Vad är Luxon digital wallet (eWallet) och hur fungerar det?
  2. Behöver jag öppna ett konto hos Luxon?
  3. Hur fyller jag på mitt konto med Luxon?
  4. Hur fyller jag på mitt Luxon eWallet-konto?
  5. Vilka valutor kan jag göra insättningar med när jag använder Luxon?
  6. Är det säkert att använda Luxon?
  7. Kostar det något att använda Luxon?
  8. Kan jag ta ut pengar till mitt Luxon-konto?
  9. Vilka valutor kan jag ta ut med Luxon?
  10. Kan jag ta ut mer än jag ursprungligen satte in med Luxon?
  11. Kan jag ta ut pengar samma dag som jag gjorde insättningen med Luxon?
  12. Vad är det lägsta beloppet jag kan ta ut med Luxon?

1. Vad är Luxon digital wallet (eWallet) och hur fungerar det?

Luxon eWallet är ett säkert och praktiskt sätt att betala in pengar med för snabba online-betalningar. Det är den enda eWallet utan avgift för alla överföringar. Din Luxon eWallet ger dig chansen att ha flera olika valutor och byta mellan dina olika valutor, meddetsamma, med bra kurs och inga extra avgifter.

Du kan även skicka och begära pengar från vänner jorden runt med dina synkroniserade kontakter för snabba och säkra globala överföringar - allt utan avgifter.

2. Behöver jag öppna ett konto hos NETELLER?

Att öppna ett Luxon-konto är snabbt och säkert. För att öppna ett konto behöver du följande:

• Namn
  • Födelsedatum
  • Hemadress
  • Mobilnummer
  • Födelsedatum
  • E-postadress, Lösenord

Ingen ytterligare information behövs tills du startar en inbetalning eller tar emot pengar på ditt Luxon-konto.

3. Hur fyller jag på mitt konto med Luxon?

Följ stegen nedan:

• Logga in på ditt konto.
  • Gå till kassan (Cashier) och välj Inbetalningar (Deposit).
  • Du ser nu Luxon loggan. Klicka på ikonen för att göra en inbetalning.
  • Ange eller välj insättningsbelopp och bonuskod (om tillgänglig). Klicka därefter på "Insättning".
    Observera: Detta belopp bör vara mindre än eller lika stort som beloppet på ditt Luxon konto.
  • Du tas nu vidare till Luxon eWallet och behöver sedan logga in till ditt Luxon eWallet-konto.
  • När betalningen slutförts kommer du att tas tillbaka till kassasidan.
  • Du får en bekräftelse via e-post som bekräftar överförings-informationen och pengarna kommer att sättas in på ditt konto.

4. Hur fyller jag på mitt Luxon Wallet-konto?

Du kan betala in på din wallet via ditt eget kredit-/debitkort (Visa och MasterCard), banköverföringar och många andra olika betalningsmetoder som finns där du bor.

5. Vilka valutor kan jag göra insättningar med när jag använder Luxon?

Luxon är en eWallet med flera valutor och du kan betala in med 11 olika valutor. Betala alltid in med valutan ditt bwin konto har - normalt sett är det Euro, GBP, USD eller RUB.

6. Är det säkert att använda Luxon?

LUXON är säkert att använda och en reglerad FCA eWallet. De genomför många olika säkerhetsåtgärder och har KYC och AML som främsta prioritet.

7. Kostar det något att använda Luxon?

Nej, Luxon tar inga avgifter för inbetalningar, uttag, för att skicka / begära pengar eller byta belopp. Kom ihåg att alltid använda samma valuta när du betalar in till ditt bwin konto.

8. Kan jag ta ut pengar till mitt LUXON-konto?

Ja, du kan ta ut pengar till ditt Luxon-konto med den valuta ditt konto bwin förs. Dessutom tas inga avgifter för uttag med bwin. Om du har gjort en insättning inom de senaste sex månaderna besöker du bara kassan, väljer fliken "Uttag" och sedan Luxon loggan. Ditt uttagsbelopp kommer att skickas elektroniskt till ditt Luxon konto efter att vår interna process har avslutats.

9. Vilka valutor kan jag ta ut med Luxon?

Luxon är en eWallet med flera valutor och du kan betala in med 11 olika valutor. Ta alltid ut pengar med valutan bwin ditt konto har. Normalt sett är det Euro, GBP, USD eller RUB.

10. Kan jag ta ut mer än jag ursprungligen satte in med Luxon?

Ja. Du kan ta ut mer än det du ursprungligen betalade in med Luxon.

11. Kan jag ta ut pengar samma dag som jag gjorde insättningen med Luxon?

Ja. Kom dock ihåg att vår interna kontrollavdelning först måste godkänna samtliga uttag. Denna process tar vanligtvis upp till två arbetsdagar. När vi har behandlat ditt uttag kommer det att ta 24 timmar innan pengarna syns på ditt bankkonto.

12. Vad är det högsta resp. lägsta belopp jag kan ta ut med Luxon?

Minsta beloppet som du kan ta ut via Luxon är 10,00 Euro eller motsvarande belopp i annan valuta.