1-Click spelplacering

1-Click spelplaceringsprocessen tillåter placeringen av livespel med ett enda klick på valda odds med den insats kunden fastställt.

Standardinsatsen bestäms av kunden. Kunden kan välja mellan redan angivna belopp eller bestämma sina standardinsatser själv. Denna standardinsats kan när som helst ändras av kunden.

Om kunden har fullföljt alla de relevanta processerna för 1-Click spelplaceringen och accepterat användarvillkoren kommer 1-Click spelplaceringsprocessen att aktiveras.

När 1-Click spelplaceringsprocessen väl har aktiverats kan kunden klicka på oddset för ett valfritt spel en gång och placera spelet direkt med sin valda insats. Det krävs ingen ytterligare bekräftelse.

Alla punkter som finns listade i de Allmänna affärsvillkoren gäller. Framför allt är det inte möjligt att dra tillbaka ett spel när det väl har placerats.

Kunden kan byta från 1-Click spelplaceringsprocessen till den vanliga spelplaceringsprocessen när som helst och vice versa.

bwin förbehåller sig rätten att utesluta kunder från 1-Click spelplaceringsprocessen och att ställa in 1-Click spelplaceringsprocessen när som helst.