Var hittar jag mina bonusar och kampanjer?

Du hittar dessa under "Mina Erbjudanden" eller välja en specifik produkt.

Här kan du:

• Komma åt listan över dina aktuella bonusar och belöningar.
  • Klicka på "Mer info" på din belöning för att läsa villkoren och kontrollera dina framsteg.
  • Aktivera, pausa eller ta bort dina belöningar.
  • Kontrollera tillgängliga och förfallna kampanjer.
  • Klicka på "Mer info" på aktiva kampanjer för att läsa villkoren, registrera dig och kontrollera dina framsteg.
  • Välj "Erbjudandehistorik" HÄR för att kontrollera de senaste 6 månadernas aktivitet på dina bonusar och gratisspel.

Kom ihåg att du kan registrera dig till våra nyhetsbrev via "Mitt konto/Inställningar/ Meddelandepreferenser" HÄR för att få uppdateringar om våra senaste erbjudanden och kampanjer. Vad väntar du på? Gå inte miste om något!