Vad är en kampanj och hur kan jag registrera mig?

Kampanjer är specialerbjudanden som gör att du kan njuta av våra spel samtidigt som du har en chans att vinna bonusar och andra belöningar.

Vissa kampanjer kräver att man registrerar sig genom att klicka på en "Registrering"-knapp när du fortsätter att uppfylla satsningskraven.

Till exempel, om du vill delta i ett av våra tillgängliga sportkampanjer måste du registrera dig och placera en SEK 10 satsning med specifika odds för att få en SEK 5-bonus. Endast spel som placerats efter att du registrerat dig kommer att räknas med i kampanjen.

Du får mer information genom att läsa de fullständiga villkoren på "Mina Erbjudanden" och välja respektive kampanj. Du måste registrera dig innan kampanjens registreringstidsfrist förfaller för att kunna delta.