Hur tar jag bort cache och cookies?

Hur man raderar tillfälliga internetfiler beror på vilken webbläsare som används.

För Internet Explorer: gå till Säkerhet / Ta bort webbhistorik.
För Firefox: gå till Verktyg / Rensa ut tidigare historik / Detaljer. Markera Kakor och Cache och klicka sedan på Rensa nu.
För Chrome: gå till Fler verktyg / Ta bort webbinformation. Välj ”Cookies och andra webbplats- och plugin-data” och ”Cachade bilder och filer”. Välj ”Ta bort webbinformation”.
För Safari: Gå till Inställningar / Integritetsskydd / Detaljer / Ta bort alla.