Hur anpassar jag mitt bwin-konto?

Du väljer de inställningar du föredrar under Inställningar i ditt bwin-konto. Du kan till exempel göra följande inställningar:

• Önskat språk.

• Önskat datumformat.

Du kan även välja inställningar för kommunikation under Kommunikation i ditt bwin-konto. Du kan till exempel göra följande inställningar:

• Hur meddelanden om aktuella event ska skickas till dig (newsflash, nyhetsbrev varje vecka, bonus-/kampanjmeddelanden).

• Om du vill, eller inte alls vill, få e-postmeddelanden från oss.

• Om du vill, eller inte vill, få brev från oss.

• Om du vill, eller inte vill, få SMS från oss.

• Om du vill, eller inte vill, få uppdateringar om våra partners och om specialerbjudanden.

Egna begränsningar för inbetalningar till ditt konto per dag, vecka och månad kan anges under Inbetalningsgränser.

Du kan även göra följande inställningar under Inställningar i sektionen för sportspel:

• Om du vill att oddsen ska visas i europeiskt, brittiskt eller amerikanskt format.
  • Om du vill, eller inte vill, ange ett standardbelopp för spel.

Observera att dina egna inställningar endast fungerar om du aktiverat cookies i inställningarna för din webbläsare, eller i dina säkerhetsinställningar.