Hur fungerar live-spelet?

Våra livespel utlovar otroligt spännande spel fram till avgörandet. I realtid lämnar hundratals fans samtidigt in sina tips. Oddsen är dynamiska och förändras under evenemangets förlopp. Parallellt visas all information om spelställning, hur lång tid som gått, gula och röda kort etc. En Live Ticker för spelförloppet och en Chat kompletterar den interaktiva spelupplevelsen. Livespel erbjuds inte bara under fotbollsmatcher, utan även när det gäller annan sport, som tennis, Formel 1, American Football, ishockey eller skidtävlingar.

Om du väljer ett live event ur listan, öppnas en ny sida. På vänster sida har du en överblick över alla andra evenemang, som erbjuds live vid samma tid. I mitten visas de olika speltyperna, som erbjuds för det evenemang som du valt. På höger sida har du som vanligt din spelkupong.

Du kan spela enkel-, kombinations- och t.o.m. systemspel under olika live event. Via menyn på vänster sida kan du byta till ett annat livespel och föra in i spelkupongen. På så vis kan du kombinera tips för olika live-evenemang med varandra, från och med tre tips kan du även spela systemspel.