Vad ser jag i Mina spel?

I Mina spel ser du alla livespel som avslutats inom de senaste 24 timmarna (max 50 spel). Mina spel uppdateras med några minuters mellanrum.

Varje spel motsvaras av en sportikon. Status för avslutade spel visas med följande symboler:

Status Statusikon
Öppna spel Ingen ikon
Förlorade spel
Vunna spel
Strukna eller ogiltiga spel
Spel som betalas ut med Cash Out
icon_add_payout

Kombispel visas med följande symbol:

För mer information om ett visst spel för du muspilen över det.
Om du vill sortera dina spel klickar du på Alla spel högst upp till vänster och öppnar menyn. Du kan sedan välja bland olika filtermöjligheter, t.ex. Vunna spel.