Book Of Bwin

Spelets mål:

Book Of Myths är en enarmad bandit med jackpot med fem rullar och 10 vinstlinjer samt gratisspel och speltemaspel. När 3 eller fler utspridda symboler (Bok) visas var som helst på rullen, visas temaspelskärmen där spelaren kan välja en av de 3 pyramiderna. 8, 10 eller 12 gratisspel delas ut tillsammans med en speciell expanderande symbol för gratisspel. Gratisspel kan startas igen. Spelaren har chansen att dubbla sina vinster genom speltemaspelet.

Betalningstabell

Vinstlinjer

Information om spelet:

• Du spelar på 10 varierande vinstlinjer.
  • Du kan starta spelet genom att trycka på knappen SNURRA med vald SATSNING och LINJER.
  • Ticker-meddelanden visas nedanför rullarna på spelskärmen.
  • Insats per linje kan ändras med hjälp av knapparna  och .
  • Utbetalningar visas i BETALNINGSTABELLEN.
  • Vid vinst uppdateras det totala SALDOT, och beloppet som vunnits under spelet visas i fältet VINST längst ner i spelet.
  • Spelet och spelreglerna är identiska både när man spelar med riktiga pengar och gratispengar, förutom att autosnurra-alternativet inte är tillgängligt i gratisspelläge.

Så här spelar du:

• Ställa in "SATSNINGAR": När du öppnar i spelet ställs en förinställd satsning per vinstlinje in för alla 10 linjer i den enarmade banditen. Du kan höja satsning per linje med ett klick på knappen  till höger om "Satsning per linje", eller så kan du sänka satsningen med ett klick på knappen  till vänster. Satsning och linjer justeras inte till nästa möjliga satsning om ditt saldo sjunker under total satsning. Klicka på knappen som visas längst ner på spelskärmen.
  • LINJER: 10 linjer väljs automatiskt. Du kan minska antalet linjer med ett klick på knappen  till vänster om "LINJER", eller välja fler linjer genom att klicka på knappen  till höger.
  • Antalet valda linjer multipliceras med "satsningen per linje". Det totala satsningsbeloppet visas under mätaren "SATSA" längst ner på spelskärmen.
  • Betalningstabell: Du öppnar betalningstabellen antingen genom att klicka på knappen  som är längst ner på spelskärmen eller genom att klicka på knappen  som är längst ner på skärmen, bredvid texten Linjer.
  • Betalningstabellen visar utbetalningarna för aktuellt valt spel och linjer. Du kan återvända till spelet genom att klicka på knappen på betalningstabellskärmen.
  • Snurra: Klicka på knappen SNURRA  för att starta rullarna. När rullarna stannat får du betalt för eventuella vinstkombinationer eller utspridda vinster enligt betalningstabellen.
  • Resultat: Vinster visas i form av färgade vinstlinjer med animerade symboler. Även utspridda vinster visas med animerade symboler. Det totala vinstbeloppet visas längst ner på skärmen bredvid "VINST".
  • Volym: Använd ikonen för att spela upp spelets musik. Klicka på ikonen för att stänga av ljudet .
  • KREDITER: Ditt återstående spelsaldo, efter att du har gjort den önskade satsningen, visas i mätaren "SALDO", dvs. det aktuella spelsaldot minus den totala satsningen.
  • AUTOSNURRA: Du kan använda denna funktion för att välja bland de olika alternativen för spel med "hands free". De alternativ som finns tillgängliga för denna funktion är:
    • Antal snurrningar: Spelet snurras det antal snurrningar som valts i reglagemenyn. Du kan välja upp till 1 000 snurrningar och spela tills ditt saldo är mindre än den totala satsningen.
    • Om vinsten är lika med eller högre än: Spelet snurras tills vinstbeloppet är lika med eller högre än det belopp som angavs i siffertextrutan.
    • Om förlust inte överskrider: Spelet snurrar automatiskt tills förlustgränsen är nådd. Förlusten beräknas med (Förlust = Totala satsningar - Totala vinster)
      • Totala satsningar = Ackumulerade totala satsningar
      • Totala vinster = Ackumulerade totala vinster
      • (((Totala satsningar - Totala vinster) + Aktuell satsning) <= Förlustgräns) sedan är nästa autosnurr tillåten.
    • Om temaspel utlöses: Spelet snurrar tills nästa temaspel startar.

• Om du vill använda funktionen autosnurra klickar du på knappen "AUTOSNURRA" i nedre vänstra hörnet av spelskärmen. När rutan Autosnurra öppnas, klickar du på "Mer" för att visa extraalternativen. Klicka i rutorna bredvid alternativen som du vill spela med. Klicka på textrutan och ange gränsbeloppet du vill spela med. Klicka på "STARTA" för att aktivera valda alternativ och starta spelet. På samma sätt kan du klicka på "X" för att hoppa över funktionen "AUTOSNURRA" och återgå till spelskärmen.
    • När du spelar med flera alternativ och valda villkor, kommer det villkor som uppfylls först att ha företräde framför de andra, och återstående valda alternativ avaktiveras. Du kan sedan välja att antingen använda samma uppsättning alternativ igen eller välja nya alternativ och fortsätta med spelet.
    • Du kan endast använda alternativet AUTOSNURRA när du spelar med riktiga pengar.
    • Upprepa satsning/ändra satsning: När rullarna har stannat blir standardsatsningen för nästa spel samma som i föregående spel. Du kan klicka på "SNURRA" igen för att fortsätta spela med samma satsning. För att ändra din satsning kan du höja eller sänka satsningen som visas i spelskärmen.
    • Krediter: När du har gjort önskad satsning visas ditt återstående spelsaldo under "SALDO". Aktuellt spelsaldo är summan av de belopp som visas under SALDO- respektive SATSA-mätaren. Ditt spelsaldo visas längst ner i spelskärmen.
    • Spelinställningar:
      • Volym: Spelaren kan ställa in volymen på ljudeffekterna genom att flytta volymknappen.
      • Ljudeffekter: Välj mellan On och Off för att aktivera eller deaktivera spelvinstljudet.
      • Omgivande ljud: Välj mellan On och Off för att aktivera eller deaktivera bakgrundsljudet.
      • Snabbsnurrning: Om du väljer detta alternativ är spelet snabbare än en vanlig snurrning.
      • Mellanslag för att snurra: Om du väljer detta alternativ kan mellanslag användas för att starta en snurrning. Detta alternativ förblir deaktiverat om introvideon inte finns för ett spel.

Spelregler:

• Spelaren kan spela med 10 variabla vinstlinjer.
  • Utbetalningar görs enligt betalningstabellen.
  • "SNURRA" startar spelet med valt "SATSA"-belopp och valda "LINJER".
  • Betalningslinjevinster multipliceras med satsningsbelopp per linje.
  • Det högsta vinstbeloppet betalas ut för varje vald vinstlinje.
  • Samtidiga vinster på olika linjer läggs till vinstsumman.
  • Utspridda vinster multipliceras med den totala satsningen och läggs till betalningslinjevinster.
  • Alla symboler betalar från vänster till höger, förutom den utspridda boksymbolen som betalar var som helst på spelskärmen.
  • Jokersymbolen (boken) ersätter alla symboler och endast det högsta beloppet betalas.
  • Jokersymbolen fungerar dessutom som en utspridd symbol när 3 eller fler boksymboler visas var som helst på rullarna - detta startar gratisspelfunktionen.
  • Spelfunktionen aktiveras för alla tillämpliga vinster.
  • Betalningstabellen visar alltid vinstbeloppet för det aktuellt valda spelet och antalet linjer.

Spelfunktionen:

• Klicka på knappen Spela för att aktivera spelfunktionen.
  • Vinsten dubblas om den visade kortfärgen och spelarens val matchar.
  • Om de inte matchar varandra, förlorar spelaren det hela beloppet.
  • Du kan spela upp till fyra gånger i rad.
  • Spelaren kan avsluta spelfunktionen när som helst genom att klicka på SAMLA IN.
  • Speltemaspelet är inte tillgängligt under Autosnurrningar förutom för gratisspel.

Temaspelregler:

Gratisspel:

• 3 eller fler boksymboler som visas var som helst på rullarna, startar temaspelet. Den tredje boksymbolen kan också avslöjas av Horus som skjuter en laserstråle på 3:e, 4:e eller 5:e rullen.
  • Gratisspel spelas med samma antal linjer och satsning per linje som det utlösande spelet.
  • Spelaren måste välja en av de 3 pyramiderna för att se antalet gratisspel.
  • 8, 10 eller 12 gratisspel kan vinnas slumpmässigt.
  • Spelet kommer då att övergå till symbolblockskärmen där Horus slumpmässigt skjuter en laserstråle mot ett block för att avslöja en speciell expanderande symbol.
  • Under gratisspel kan 3 eller fler utspridda symboler starta det ursprungliga antalet gratisspel med samma speciella expanderande symbol.
  • Den speciella expanderande symbolen kan inte ersättas av en bokjokersymbol under gratisspel.

Speciell expanderande symbol:

• En speciell expanderande symbol (förutom boken) väljs slumpmässigt i början av gratisspelen.
  • Under gratisspel och efter utbetalningar för alla vinnande linjer, om den speciella expanderande symbolen visas var som helst på rullen.
    • Symboler på dessa rullar ersätts av den sepciella expanderande symbolen, förutsatt att det finns tillräckligt med speciella expanderande symboler för en vinst enligt betalningstabellen.
  • Speciella expanderande symboler betalas endast på valda vinstlinjer.

Jackpotspel:

• Big One-jackpotten kan startas när som helst, antingen under en vanlig snurrning, autosnurrning eller efter speltemaspelet.
  • Om jackpotten aktiveras när speltemaspelet är aktivt, spelas jackpotten efter att speltemaspelet är över.
  • Huvudskärmen övergår därefter till jackpotskärmen där alla jackpotter och deras värden finns listade på vänster sida och en rulle visas på höger sida.
  • Det finns 5 olika jackpotter och var och en har sin egen färg. Alla fem färger visas på rullen:
    • Orange färg står för Blitz Cash Jackpot.
    • Röd färg står för Quick Cash Jackpot.
    • Blå färg står för Super Cash Jackpot.
    • Grön färg står för Mega Cash Jackpot.
    • Lila färg står för Colossal Cash Jackpot.
  • SNURRA-knappen visas i mitten av kontrollpanelen. Genom att klicka på SNURRA-knappen roterar rullen och stannar vid en viss färg och respektive jackpot delas ut.
  • När en viss jackpot vinns, visas en popup-ruta på jackpotskärmen med information om vilken jackpot som vunnits och hur mycket den är värd. Du kommer till huvudspelsidan genom att klicka på "OK" i popup-rutan.
  • Om flera jackpotter vinns samtidigt, visas knappen SNURRA i jackpotskärmen efter att man klickat på "OK" i popup-rutan för att fortsätta spelet.
  • Du kan se det aktuella värdet för alla fem jackpotter längst upp på spelskärmen.
  • Ju större insatsen är, desto högre är chanserna att vinna jackpotten.
  • Det belopp du vunnit överförs omgående till ditt konto.

Webbläsarpanelens kommandon:

Huvudspelmenyalternativ

• Klicka på Ansvarsfullt spelande för att öppna sidan om ansvarsfullt spelande
  • Klicka på Spelregler för att se spelets regler.
  • Klicka på Spelloggar om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på knappen Insättning för att sätta in pengar på ditt konto.
  • Klicka på Riktiga\Gratis för att ändra till spel med riktiga pengar eller gratispengar.
  • Funktionen Spelloggar är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.

Avkastning till spelaren:

Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet är 93,94 %.

Jackpotbidrag/återbetalning till spelaren är 1,88 %.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du blir bortkopplad mitt i ett grundspel, kommer programvaran automatisk att avsluta det åt dig. Du kan hämta ditt spelresultat genom att klicka på knappen "Spelloggar" när du har loggat in på nytt.
  • Om du kopplas bort mitt i speltemaspelet, kommer du att vara tvungen att avsluta det när du loggat in igen. Efter att du har avslutat temaspelet, kan du fortsätta spela eller välja ett annat spel.

2. Vad ska jag göra om saldot är lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen "Insättning"  nere på spelskärmen och gör en insättning.

3. Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

4. Kontakta kundtjänst när som helst för övriga frågor.

Datum för senaste ändring: 2023-05-31