Pieces of 88.

SPELETS MÅL:

• Pieces of 88 är ett "All Ways Slot" spelautomatspel med fem hjul och 243 möjliga sätt att vinna i grundspelet och i funktionen PIRATE'S PLUNDER SPINS.
  • Alla symboler betalar från VÄNSTER till HÖGER i vilken position som helst på intilliggande hjul med början från hjulet längst till vänster, förutom TREASURE MAP-symbolen som betalar var som helst i vyn.
  • Tre eller fler TREASURE MAP-symboler som landar i vyn aktiverar PIRATE'S PLUNDER SPINS-funktionen och tilldelar 10 FRISNURR som kan återaktiveras under funktionen.
  • I grundspelet och PIRATE'S PLUNDER SPINS-funktionen kommer alla DOUBLOON-symbol som landar i vyn att läggas till i CAPTAIN’S CHEST.
  • Att fylla CAPTAIN’S CHEST med DOUBLOON-symbol kan när som helst aktivera CAPTAINS BOOTY-funktionen och ge chansen att vinna MINI, MINOR, MAJOR och GRAND-jackpottar.

SÅ HÄR SPELAR DU:

• INSATSVÄRDE: När spelaren går in i spelet ställs en standardinsats in. Du kan ändra insatsvärdet med knapparna + eller - på vardera sida av SATSA-ikonen på stationär och mobil. Om du klickar på INSATS-ikonen visas fönstret SPELVAL. Spelaren kan välja önskat INSATS-värde mellan MIN- och MAX INSATS.
  • UPPREPA SATSNING: Standardsatsningen för nästa spel blir samma som spelaren satsade i föregående snurr.
  • SPELA: SPELA-knappen i mitten till höger startar spelet i stationärt och mobilt landskapsläge. SPELA-knappen i nedre mitten startar spelet i mobilt porträttläge.
  • BETALNINGSTABELL: Betalningstabellen i mobilen kan visas genom att klicka på hamburgarmenyn och välja vinsttabellalternativet. Klicka på "X"-ikonen för att stänga menyn och återgå till spelet.
  • VOLYM: Spelmusik och ljudeffekter är PÅ som standard. Genom att klicka på VOLYM-knappen växlar du alla spelmusik och ljudeffekter PÅ och AV.
  • I spelpengarläget kommer alternativet "AUTOSNURR" att inaktiveras.
  • KREDIT/SALDO: När du har gjort önskad satsning visas ditt återstående spelsaldo under "SALDO". Spelarens aktuella spelsaldo är summan av de belopp som visas under mätaren SALDO och SATSA. SPELSALDOT visas längst ner på spelsidan.
  •  AUTOSPEL: Välj AUTOSPEL för att spela "hands-free". För användare i Storbritannien/Ontario är alternativet AUTOSPEL inte tillgängligt.
    • Så här konfigurerar du AUTOSPEL: Klicka på knappen AUTOSPEL och välj sedan önskat antal spel. AUTOSPEL börjar automatiskt.
    • Det återstående AUTOSPWL-beloppet visas på SPELA-knappen. Klicka på SPELA-knappen för att avbryta AUTOSPEL när som helst.

MENYALTERNATIV (MOBIL OCH STATIONÄR):

• Klicka på HAMBURGAR-ikonen för att se spelalternativ och information.
  • Klicka på "i"-ikonen för att se spelinformation och regler.
  • Klicka på ikonen "VINSTTABELL" för att se spelpriserna.
  • Klicka på "X"-ikonen för att stänga menyn och återgå till spelet.

SPELREGLER:

• PIECES OF 88 är ett "ALL WAYS SLOT"-spel med fem hjul och 243 möjligheter att vinna.
  • INSATS-beloppet kan ändras med hjälp av knapparna - och +.
  • Klicka på SPELA-knappen för att börja spelet med de nuvarande valda BET & DOUBLE-symbolerna (KREDITER).
  • Betalningstabellen visar alltid vinstbeloppet för den aktuellt valda insatsen.
  • Alla symboler betalar från VÄNSTER till HÖGER i rad med början från det vänstra hjulet, förutom TREASURE MAP-symbolen som betalar var som helst i vyn.
  • Alla vinster, utom jackpottar i CAPTAIN'S BOOTY-funktionen betalas ut enligt vinsttabellen.
  • Samtidiga vinster på olika betalningslinjer läggs till i spelarens SALDO.

• Bara den högsta vinsten på varje möjlig vinstkombination betalas ut.
  • TREASURE MAP är en SCATTER-symbol.
  • TREASURE MAP-symbolvinster läggs till i övriga vägvinster och läggs till i spelarens SALDO.
  • Vinstsätt, TREASURE MAP-symbolvinster och JACKPOTT-vinster läggs till spelarens SALDO.
  • När tre eller fler TREASURE MAP-symboler landar någonstans i vyn tilldelas funktionen PIRATE'S PLUNDER SPINS.
  • KANON-symbolen (WILD) ersätter alla andra symboler utom TREASURE MAP och DUBBEL-symbolerna.
  • KANON-symbolen (WILD) visas endast på hjulen 1, 2, 3 och 4, men visas inte på hjul 5 i varken grundspelet eller PIRATE’S PLUNDER SPINS-funktionen.
  • DOUBLOON-symboler visas endast på hjul 2, 3 och 4, men visas inte på hjul 1 och 5 i varken grundspelet eller PIRATE'S PLUNDER SPINS-funktionen.
  • Vinstanimationer kan hoppas över genom att klicka var som helst eller genom att trycka på mellanslagstangenten (stationär dator).
  • Den maximala vinsten i det här spelet är begränsad till 250 000 EUR eller motsvarande belopp i din valuta under grundspel, PIRATE'S PLUNDER SPINS eller CAPTAIN'S BOOTY-funktionen. Alla ytterligare vinster kommer att förverkas om den maximala vinsten uppnås.
  • LÄGSTA INSATS är #{uiConfig.minBet} och HÖGSTA INSATS är #{uiConfig.maxBet}.
  • Om du loggar in på ditt konto på skrivbordswebbplatsen och väljer alternativet "Spelloggar" i något spel får du tillgång till din spelhistorik.
  • Den teoretiska återbetalningen till spelaren (RTP) varierar från 95,05 % till 96,26 % baserat på valda DUBBEL-symboler (KREDITER).
  • VID EVENTUELLA FEL ANNULLERAS ALLA UTBETALNINGAR OCH SPEL.

DUBBELSYMBOLER:

• Dubbelsymboler aktiveras beroende på satsade krediter.
    • 8 KREDITER kommer att aktivera DOUBLE CUTLASS-symbolen.
    • 18 KREDITER kommer att aktivera DOUBLE CUTLASS- och DOUBLE RUM-symbolerna.
    • 38 KREDITER  kommer att aktivera DOUBLE CUTLASS-, DOUBLE RUM- och DOUBLE JOLLY ROGER-symbolerna.
    • 68 KREDITER kommer att aktivera DOUBLE CUTLASS-, DOUBLE RUM-, DOUBLE JOLLY ROGER- och DOUBLE FIRST MATE-symbolerna.
    • 88 KREDITER kommer att aktivera DOUBLE CUTLASS-, DOUBLE RUM-, DOUBLE JOLLY ROGER-, DOUBLE FIRST MATE- och DOUBLE CAPTAIN-symbolerna.
    • Inaktiverade dubbelsymboler kommer inte att visas under spelet.
  • Om fem DUBBEL-symboler landar som en del av en vinnande kombination kommer spelaren att belönas med "10 of a kind"-utbetalningen.
  • Om två DUBBEL-symboler landar som en del av en vinnande kombination kommer spelaren att belönas med "5 of a kind"-utbetalningen.
  • Om en DUBBEL-symbol landar som en del av en vinnande kombination kommer spelaren att belönas med "3 of a kind"-utbetalningen.
  • KANON-symbolen (WILD) betraktas som en ENKEL symbol när den ersätts med vilken DUBBEL-symbol som helst.
  • Den maximala vinsten som är tillgänglig för spelaren genom DUBBEL symboler är "10 of a kind".

PIRATE'S PLUNDER SPINS:

• Tre eller fler TREASURE MAP-symboler som landar var som helst i vyn under grundspelet kommer att utlösa PIRATE'S PLUNDER SPINS-funktionen med 10 FRISNURR som tilldelas spelaren.
  • PIRATE'S PLUNDER SPINS spelas bara med högbetalande symboler och KANON-symbolen (WILD).
  • Symbolerna 9, 10, J, Q, K och A kommer inte att visas under PIRATES PLUNDER SPINS.
  • PIRATE'S PLUNDER SPINS spelas med samma INSATS och med samma DUBBEL-symboler som valdes vid tidpunkten för det aktiverande spelet.
  • PIRATE'S PLUNDER SPINS kommer att aktiveras igen när tre eller fler TREASURE MAP-symboler landar under funktionen PIRATE'S PLUNDER SPINS och kommer att ge ytterligare 10 GRATISSNURR.
  • PIRATE'S PLUNDER SPINS kommer att upphöra när det inte finns fler GRATISSNURR tillgängliga, och den totala vinsten kommer att läggas till på spelarens SALDO.

CAPTAIN'S BOOTY:

• Varje DOUBLOON-symbol som landar i vyn under grundspelen eller PIRATE'S PLUNDER SPINS-funktionen läggs till CAPTAIN'S CHEST.
  • CAPTAIN'S BOOTY-funktionen aktiveras slumpmässigt efter att en DOUBLOON-symbol har lagts till i CAPTAIN'S CHEST. Ju fler DOUBLOON-symboler i CAPTAIN’S CHEST, desto större är chansen att aktivera CAPTAIN’S BOOTY-funktionen.
  • DOUBLOON-symbol visas på hjul 2, 3 och 4, men visas inte på hjul 1 och 5 i varken grundspelet eller PIRATE'S PLUNDER SPINS-funktionen.
  • DOUBLOON-symboler visas inte när spelaren väljer 8 CREDITS.

• MINI-, MINOR-, MAJOR- och GRAND-jackpottarna är aktiva beroende på hur många KREDITER som satsas på det aktiverande spelet.
    • 88 KREDITER aktiverar jackpottarna MINI, MINOR, MAJOR och GRAND.
    • 68 KREDITER aktiverar jackpottarna MINI, MINOR och MAJOR.
    • 38 KREDITER aktiverar MINI- och MINOR-jackpottarna.
    • 18 KREDITER aktiverar MINI-jackpott.
    • Inga jackpottar är aktiva med 8 KREDITER.
  • Jackpottvärdet ökar beroende på valt INSATS och inte de valda DUBBEL- symbolerna (KREDITER).
  • Flera CAPTAIN'S BOOTY-funktioner kan aktiveras om två eller fler DOUBLOON-symboler dyker upp var som helst i vyn och läggs i CAPTAIN'S CHEST.
  • När CAPTAIN’S BOOTY-funktionen aktiveras flyttas spelaren till CAPTAIN’S BOOTY-spelsidan där 12 SKATTKISTOR kan väljas av spelaren.
  • Spelaren fortsätter att välja SKATTKISTOR tills tre matchande SKATTKISTOR har avslöjats och den tillhörande jackpotten har vunnits.
    • Tre PÄRLKISTOR ger GRAND-jackpotten.
    • Tre GULDKISTOR ger MAJOR-jackpotten.
    • Tre SILVERKISTOR ger MINOR-jackpotten.
    • Tre ÄDELSTENSKISTOR ger MINI-jackpotten.
  • Jackpottarna MINI, MINOR, MAJOR och GRAND är fasta jackpottar.
  • CAPTAIN'S BOOTY-funktionen har företräde när PIRATE'S PLUNDER SPINS och CAPTAIN'S BOOTY-funktionerna aktiveras i samma snurr.
  • CAPTAIN'S BOOTY-funktionen kan också aktiveras under PIRATE'S PLUNDER SPINS. Återstående FRISNURR kommer att fortsätta efter CAPTAIN'S BOOTY-funktionen om den aktiveras under PIRATE'S PLUNDER SPINS.
  • TREASURE CHESTS kommer automatiskt att avslöjas efter 7 sekunder om spelaren inte väljer TREASURE CHESTS i tid.
  • Vinstbeloppet från CAPTAIN'S BOOTY läggs till i spelarens SALDO.
  • DOUBLOON-symboler som samlas in för att aktivera CAPTAIN'S BOOTY under spelet är beständiga baserat på INSATS-värdet och DUBBEL-symbolen (KREDITER) som valts. Det här är också plattformsberoende.
  • Vid nätverksavbrott eller om spelet stängs under CAPTAIN'S BOOTY-funktionen kommer vinstbeloppet automatiskt att krediteras till spelarkontots SALDO.

SURFKNAPP-PANEL:

• Klicka på SPELREGLER om du vill läsa utförliga regler för spelet på en separat webbsida.
  • Klicka på SPELLOGGAR för att se spelarens spelhistorik.
  • Funktionen SPELLOGGAR är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.
  • Klicka på RIKTIGA/DEMO för att ändra till RIKTIGA PENGAR eller DEMOPENGAR-modus.
  • Klicka på knappen INBETALNING för att sätta in mer pengar på spelarens konto

AVKASTNING TILL SPELAREN (RTP):

• Den teoretiska avkastningen till spelaren varierar från 95,05 % till 96,26 % baserat på valda DUBBEL-symboler (KREDITER).

Vanliga frågor:

Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

Om du kopplas bort mitt i spelet kommer mjukvaruplattformen automatiskt att slutföra den aktuella spelcykeln. Du kan få fram ditt spelresultat genom att klicka på knappen SPELLOGGAR när du har loggat in på nytt.

Om du kopplas bort efter att ett bonus- eller temaspel har aktiverats, startar det bortkopplade bonus- eller temaspelt på nytt eller återupptas där spelet avbröts.

Vad ska jag göra om SALDOT är för lågt för att göra en SATSNING?

Klicka på INSÄTTNING-knappen längst ner på spelskärmen och sätt in pengar på ditt konto.

För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst under dygnet.