Jellyfish Jackpots

Spelets mål:

Jellyfish Jackpots är en spelautomat med 5x 3 hjul och 20 fasta vinstlinjer. Symboler betalas ut från vänster till höger när 3 eller fler identiska symboler visas bredvid varandra på varje vinstlinje. Spelet har en unik Jellyfish-symbol som flyter uppåt vid landning, vilket förvandlar symbolerna ovan till fler Jellyfish, vilket ökar chansen av vinster från Jellyfish. Tre eller fler Shark Attack FRISNURR-symboler kommer att utlösa Shark Attack FRISNURR-funktionen. Under Shark Attack FRISNURR-rundan väljer spelaren ett av de 4 tillgängliga alternativen med olika volatilitet.

Så här spelar du:

• Ställa in "SATSNINGAR": När spelaren går in i spelet ställs en standardsatsning in. Du kan ändra insatsvärdet med knapparna + eller - på vardera sida av SATSA-mätaren. Genom att klicka på satsningsikonen kommer valfönstret att dyka upp och spelaren kan välja önskad satsning mellan min- och maxsatsningar.
  • Upprepa satsning/ändra satsning: Standardsatsningen för nästa spel blir samma som spelaren satsade i föregående snurr. Klicka på "SNURRA" igen för att fortsätta spela med samma satsning.
  • Snurra: Knappen SNURRA i mitten startar spelet på skrivbordet. Knappen SNURRA ligger längst ner på spelskärmen i porträttvy och till höger på spelskärmen i landskapsvy i mobilen.
  • Betalningstabell: Betalningstabellen i mobilen kan visas genom att klicka på hamburgarmenyn och välja vinsttabellalternativet. För att komma tillbaka till spelet klickar du på knappen.
  • Volym: Volymikonen aktiverar spelets musik. Klicka på volymikonen för att stänga av ljudet.
  • Krediter: När du har gjort önskad satsning visas ditt återstående spelsaldo under "SALDO". Spelarens aktuella spelsaldo är summan av de belopp som visas under mätaren SALDO och SATSA. Spelsaldot visas längst ner på spelsidan.
  • AUTOSNURR: Välj AUTOSNURRA för att spela "hands-free". För användare i Storbritannien och Ontario kommer AUTOSNURR-alternativet vara i inaktiverat läge.
  • För att konfigurera AUTOSNURR bör spelaren klicka på AUTOSNURR-knappen och sedan välja antalet snurr som ska snurras.
  • Klicka på knappen för AUTOSNURR för att stoppa AUTOSNURR-funktionen.
  • I spelpengarläget kommer alternativet "AUTOSNURR" att inaktiveras.

Mobilalternativ:

• Tryck på ikonen för hamburgarmenyn för att se vinsttabell och spelregler.
  • Tryck på "i"-ikonen för att se spelreglerna.
  • Tryck på vinsttabellalternativet för att se sidan med vinsttabell.
  • Tryck på Stäng-knappen för att återvända till spelet.
  • Tryck på volymikonen för att spela upp eller stänga av musiken.
  • Tryck på Tillbaka -alternativet i övre vänstra hörnet för att navigera tillbaka till lobbyskärmen.

SPELREGLER:

• Jellyfish Jackpots är en spelautomat med 5x3 hjul och 20 fasta linjer.
  • När du klickar på SNURRA börjar spelet med vald SATSNING.
  • Insatsvärdena kan ändras genom att klicka på knapparna "+" och "-".
  • Betalningstabellen visar alltid vinstbeloppet för det aktuellt valda spelet på 20 fasta betalningslinjer.
  • Alla symboler betalar från vänster till höger, med början från hjulet längst till vänster i följd, förutom SHARK ATTACK FRISNURR- och Jellyfish-symboler.
  • Utbetalningar betalas enligt vinsttabellen.
  • Endast det högsta vinstbeloppet på varje vinstlinje betalas ut.
  • Wild-symbolen ersätter alla symboler utom SHARK ATTACK FRISNURR- och Jellyfish-symboler.
  • Utbetalning av Wild-symboler kommer att ha företräde framför symbolutbetalning om Wild-utbetalningen är högre än symbolutbetalningen.
  • SHARK ATTACK FRISNURR-symbolen visas bara på hjul 2, 3 och 4 i både huvudspelet och i frisnurr.
  • SHARK ATTACK FRISNURR-funktionen utlöses när tre SHARK ATTACK FRISNURR-symbolen visas på hjul 2, 3 och 4.
  • I grundspelet och FRISNURR kommer SHARK ATTACK FRISNURR-symbolens vinster att läggas till andra linjevinster.
  • I grundspelet och frisnurr görs utbetalning av SHARK ATTACK FRISNURR-symbolen när tre SHARK ATTACK FRISNURR-symboler dyker upp var som helst på hjul 2, 3, 4.
  • Om SHARK ATTACK FRISNURR-funktionen och JELLYFISH KONTANTKLÄTTRAR-funktionen utlöses i ett enda snurr kommer JELLYFISH KONTANTKLÄTTRAR-funktionen att ha företräde.
  • Maxvinsten i det här spelet är satt till 250 000 EUR eller motsvarande belopp i din valuta under huvudspelet eller SHARK ATTACK FRISNURR-funktionen. Spelet kommer att avslutas när det maximala vinstbeloppet uppnås.
  • Frisnurrsvinsterr multipliceras med multiplikatorn som tilldelas i frisnurr.
  • Linjevinster multipliceras med den valda frisnurrsmultiplikatorn.
  • Samtidiga vinster på olika linjer läggs till summan.
  • SHARK ATTACK FRISNURR- och Jellyfish-symbolens vinster läggs till andra betallinjevinster.
  • Om du loggar in på ditt konto på skrivbordswebbplatsen och väljer alternativet "Spelloggar" i något spel får du tillgång till din spelhistorik.
  • Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet, exklusive jackpotten, är 91,29 %.
  • Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet inklusive jackpott är 93,17 %.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

SHARK ATTACK FRISNURR:

• SHARK ATTACK FRISNURR-symbolen visas på hjul 2, 3 och 4 under grundspelet aktiverar SHARK ATTACK FRISNURR-funktionen.
  • Spelaren kan välja ett alternativ bland följande fyra tillgängliga alternativ:

• 32 FRISNURR med 1 multiplikator
      • 16 FRISNURR med 2 multiplikatorer
      • 8 FRISNURR med 4 multiplikatorer
      • 3 FRISNURR med 3 multiplikatorer och en Magic Jelly Fish
  • FRISNURR spelas med samma insats som spelet som aktiverade frisnurren.
  • FRISNURR kan utlösas på nytt och kommer att ge samma antal FRISNURR som du först valde.
  • Under FRISNURR är FRISNURR-multiplikatorer inte tillgängliga för Jellyfish-symbolens vinster.
  • SHARK ATTACK FRISNURR-symbolens vinster multipliceras med det totala insatsbeloppet.
  • SHARK ATTACK FRISNURR-symbolens vinster multipliceras med den multiplikator som vunnits under FRISNURR.
  • Linjevinster multipliceras med den valda frisnurrsmultiplikatorn.

MAGIC JELLYFISH:

• Magic Jellyfish-symboler visas bara i FRISNURR när spelaren väljer 3 FRISNURR med 3 multiplikator- och Magic Jellyfish-alternativ.
  • Magic Jelly Fish kommer att dyka upp på antingen hjul 1 eller 5 i FRISNURR.
  • Magic Jelly Fish fungerar som både Wild-symbol och normala Jelly Fish-symboler och är alltid staplade.
  • Magic Jellyfish-symbolen ersätter alla symboler utom SHARK ATTACK FRISNURR-symbolen.
  • Jellyfish-vinster läggs till andra vinstlinjevinster efter att funktionsrundan har slutförts.
  • Magic Jellyfish visas inte i grundspelet.

JELLYFISH KONTANTKLÄTTRARFUNKTION:

• Jellyfish-symboler som visas i mitten eller längst ned i hjulvyn under huvudspelet eller SHARK ATTACK FRISNURR-spelet kommer att flyta upp ovanför hjulet och fylla sina ovanstående motsvarande hjulpositioner med Jellyfish.
  • Sex eller fler Jellyfish i vyn kommer att läggas till vinststegen efter att eventuella vanliga vinster har tilldelats, båda kommer att betalas ut i slutet av spelet.
  • När de sex eller fler Jellyfish är synliga läggs de till på vinststegen.
  • Spelaren har då 3 skott på sig att klättra på vinststegen.
  • Om ett skott lyckas, flyttas positionen på vinststegen upp med 1 och skotträknaren återställs till 3.
  • Om alla tre skotten används eller spelaren når toppen av stegen läggs det slutliga värdet som visas till alla befintliga vinster.
  • Jellyfish kontantklättrarfunktionen kommer inte att aktiveras om 15 Jellyfish visas i hjulvyn.
  • Jellyfish kontantklättrarfunktion utlöses i grundspelet och även i FRISNURR.
  • Efter att Jellyfish-symbolerna har flutit upp ovanför hjulen kommer utbetalningar för Jellyfish-symboler som är tillgängliga på hjulen att betalas ut enligt stegvärdena som nämns i spelets användargränssnitt.

JACKPOTREGLER:

• Den stora jackpotten kan aktiveras antingen i huvudspelet, under AUTOSNURR (om tillämpligt) eller efter funktionsspel.
  • Huvudsidan ändras sedan till jackpottsidan efter att användaren har vunnit jackpottspelet där alla jackpottar och deras värden listas på sidans högra sida. Även ett hjul visas på vänster sida.
  • Det finns 5 olika jackpotter, var och en med sin egen färg. Alla fem jackpotter visas på hjulet.
  • Genom att klicka på SNURRA-knappen roterar hjulet och stannar vid en viss färg och respektive jackpott delas ut.
  • Du kan se de aktuella värdena för alla fem jackpottarna på huvudspelsidan.
  • Big One jackpotter har två prispooler för varje jackpottnivå, nuvarande instanspool och reservpool.
  • Under spelet bidrar % av den totala insatsen (som nämns nedan) till båda poolerna.

Jackpottnamn

Instansens bidrag %

Reservbidrag %

The Big One Colossal Cash

0,35 %

0,27 %

The Big One Mega Cash

0,20 %

0,08 %

The Big One Super Cash

0,15 %

0,09 %

The Big One Quick Cash

0,25 %

0,25 %

The Big One Blitz Cash

0,027 %

0,21 %

• Varje jackpott börjar med initialt insatsbelopp.
  • Initial jackpottinsats finansieras av huset, och de efterföljande fallen finansieras från reservpoolen. Summan som ackumulerats i reservpoolen blir nästa insats.
  • Big One-jackpotter spelas i flera spel och alla spel har samma möjlighet att vinna jackpotten.
  • En jackpott kan bara vinnas av en spelare och det gäller för alla jackpottnivåer.
  • I händelse av nätverksavbrott under jackpotthjulsfunktionen kommer jackpottvinsten att sättas in på spelarens kontosaldo automatiskt.
  • Jackpotten aktiveras slumpmässigt.
  • Antalet snurr som delas ut på jackpottskärmen är samma som antalet utdelade jackpottar.
  • Endast spel med riktiga pengar bidrar till jackpottbeloppet.
  • Jackpottbidrag och aktivering kommer inte att gälla för spel som spelas i "spela för skojs skull/demo"-läge.
  • Jackpotbidrag/återbetalning till spelaren är 1,88 %.

Knappkommandon:

• Klicka på Spelregler om du vill läsa utförliga regler för spelet på en separat webbsida.
  • Klicka på spelloggar för att se spelarens tidigare spel.
  • Klicka på Riktiga/Gratis för att ändra till spel med riktiga pengar eller gratispengar.
  • Klicka på knappen Insättning för att sätta in mer pengar på spelarens konto
  • Funktionen Spelloggar är bara tillgänglig när du spelar med riktiga pengar.

Avkastning till spelaren:

• Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet, exklusive jackpotten, är 91,29 %.
  • Teoretisk avkastning till spelaren i det här spelet inklusive jackpott är 93,17 %.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om spelaren blir bortkopplad mitt i ett grundspel kommer programvaran automatisk att avsluta spelet åt dig. Du kan få fram ditt spelresultat genom att klicka på knappen "Spellogar" när du har loggat in på nytt.
  • Om spelaren blir bortkopplad mitt i funktionsrundan kommer spelaren bli ombedd att slutföra det oavslutade spelet när hen loggar in igen.

2. Vad ska jag göra om saldot är för lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen "Insättning" nere på spelskärmen och gör en insättning.

3. För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst under dygnet.

Datum för senaste ändring: 2023-09-05