Mighty Griffin Megaways Jackpot King

INTRODUKTION

Mighty Griffin är en 6-hjulig spelautomat med MEGAWAYS™ och upp till 117 649 vinstsätt. Under gratissnurr finns det en obegränsad vinstmultiplikator som ökar efter varje vinst. Håll utkik efter den hemliga symbolen – alla sådana symboler avslöjar samma slumpmässiga symbol och ökar dina vinstchanser!

Steg 1: Komma igång

1. Tryck på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Välj hur mycket du vill satsa via alternativet Totalinsats (beroende på operatörskonfiguration och valutamotsvarighet).
  2. Tryck på "SNURRA" för att starta ditt spel.

Steg 2: Så här spelar man

• Tryck på "SNURRA" för att starta spelet.
  • Hjulen snurrar och stannar slutligen slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som visas på hjulen bildar en rad med 2, 3, 4, 5 eller 6 matchande symboler (från hjulet längst till vänster) på någon av MEGAWAYS™ så vinner du. Vinster som du får markeras och skapar en explosion och fler symboler faller ner i en strid ström.
  • Vinster krediteras ditt saldo.

Kaskadsymboler

• Alla vinnande symboler skapar en kedjereaktion.
  • De vinnande symbolerna tas bort från hjulen och ersätts av nya symboler som kommer ovanifrån hjulen.
  • Det finns symbolkombinationer ovanför hjul 2, 3, 4 och 5. De hjälper till att skapa vinster och är de enda positionerna som kan avslöja wild-symboler. Dessa kommer att ersättas från höger.
  • Kaskader fortsätter tills inga fler vinnande symboler genereras.

MEGAWAYS™

• Varje hjul kan avslöja upp till 7 synliga symboler.
  • Varje snurr kan ha upp till 117 649 sätt att vinna.
  • En vinst är matchande sammanhängande symboler, oavsett höjd, från vänster till höger räknat från hjulet längst till vänster.
  • Alla vinnande kombinationer läggs samman.
  • Vinster multipliceras med insatsen.
  • MEGAWAYS™ under licens från Big Time Gaming.

Wildsymbol

• Wild-symbolen kan endast förekomma i positionerna ovanför hjul 2, 3, 4 och 5.
  • Wild-symbolen kan användas för att hjälpa till att skapa vinster genom att ersätta andra symboler utom scatter-symboler.
  • Endast den högsta vinsten per vinstkombination betalas ut.

Hemlig symbol

• Den hemliga symbolen kan förekomma på vilken position som helst.
  • Alla hemliga symboler som visas kommer att avslöja samma slumpmässiga symbol.
  • Den hemliga symbolen kan inte avslöja scattersymboler.

Scatter

• Scatter-symbolen kan förekomma på samtliga hjul men inte i positioner ovanför hjul 2, 3, 4 och 5.
  • När 3 scattersymboler visas samtidigt får du gratissnurr.
  • Utöver hjulvinster tilldelas även scattervinster.
  • Om du aktiverar gratissnurr med fler än 3 scattersymboler får du ytterligare gratissnurr (beroende på aktuellt gratissnurr-val).
  • Alla eventuella bonussymboler hålls fast och sedan snurras hjulen om. Om ytterligare bonussymboler landar inom synhåll hålls de fast och sedan snurras hjulen om igen. Detta fortsätter tills inga ytterligare bonussymboler landar inom synhåll eller tills ett helt hjul fylls med bonussymboler. Du får ett antal gratissnurr baserat på antalet synliga bonussymboler.

Gratissnurr

• Under gratissnurr kommer den obegränsade vinstmultiplikatorn att ökas med 1 efter varje kaskad
  • Under gratissnurr kan positionerna ovanför hjul 2, 3, 4 och 5 avslöja gratissnurr-scatters och ge extra gratissnurr.
    • 3 gratissnurr-scatters = 5 extra gratissnurr.
    • 4 gratissnurr-scatters = 10 extra gratissnurr.
  • Insatsen som användes för att utlösa gratissnurr används också under funktionen.
  • I slutet av gratissnurren visas totalvinsterna för snurren. Alla vinster sätts in på spelarens konto varpå det vanliga spelet återupptas.

Gamble

• Innan gratissnurr startar kan du välja att gambla antalet inledande snurr.
  • Du kan gambla för att ta chansen att få fler bonus-omsnurr. Då snurras huvudhjulen och du har möjlighet att få extra bonussymboler och gratissnurr.
  • Vid ett vinnande utfall får du motsvarande antal omsnurr.
  • Varje gång en gambling misslyckas kommer du tillbaka till basspelet.

Jackpot King Deluxe: Pottsystem

• Under alla snurr finns det en chans att Jackpot King Deluxe Bonus aktiveras genom att få fram överliggande Jackpot King Deluxe-symboler på hjul 1 till 6.
  • Jackpot King Deluxe: Pottsystem är tillgängligt oavsett insats och spel och är sammankopplat med Jackpot King Deluxe: Pottsystem.
  • Snurra hjulen för att samla kronsymboler och klättra på vinststegen. Uppnå minst 15 kronsymboler så startas Wheel King-sektionen av funktionen.
  • Efter vilket snurr som helst kan du välja en ikon för att få något av följande utfall:
  • SNURRA – då snurras hjulen igen och alla ytterligare kronsymboler som finns kvar hjälper dig på vinststegen.
  • INKASSERA – avslutar funktionen och spelaren får en bonusvinst baserad på multiplikatorn för sin uppnådda totalinsats på vinststegen.
  • WHEEL KING – om denna avslöjas startas Wheel King-sektionen av funktionen direkt.
  • Om man uppnår minst 15 kronsymboler under Jackpot King Deluxe Bonus får man Wheel King Bonus.
  • Wheel King-funktionen är ett tombolaliknande hjul som består av ett Big Win Multiplier-segment och ett Pot-segment.
  • Snurra hjulet för att vinna antingen en stor totalinsats-multiplikator eller en jackpott.
  • OBS! Jackpot King Deluxe: Jackpottar kan bara vinnas under Wheel King-delen av bonusen.
  • När en jackpott vinns återställs den till reservbeloppet och börjar stiga igen.
  • Sannolikheten att vinna en jackpott ökar i takt med att jackpottvärdet stiger (kungliga och majestätiska potter vinns garanterat vid det övre gränsvärdet).
  • Samtidiga jackpottvinster kan inte inträffa. Skulle två spelare verka vinna jackpotten samtidigt så kommer den första spelaren som aktiverar jackpotten att vinna hela jackpottsumman, den andra spelaren vinner reservpotten plus alla eventuella ytterligare bidrag som gjorts.
  • Om det inträffar ett kommunikationsfel mellan att en jackpott har vunnits och att den visas på skärmen överförs vinstbeloppet automatiskt till spelarens konto.
  • Medan spelet är igång kan jackpotten inte avbrytas. Om spelet avlägsnas ska det överblivna beloppet överföras till en annan jackpott.
  • Jackpottar fylls på med bidrag från spelarinsatser, förutom det initiala beloppet som fylls på av operatören.
  • RTP is 95.46% + 0.5%

Autospel (föremål för operatörens inställningar och jurisdiktionskrav)

• Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja ”AUTOSPEL” kan du välja att spela automatiskt, gång på gång.
  • Välj din insats som vanligt och tryck på knappen "AUTOSPEL" för att välja hur många insatser som ska spelas automatiskt.
  • Autospel stängs av om någon annan bonusrunda som till exempel gratissnurr startar, om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv jackpott vinns (om sådan finns).
  • Du kan stoppa Autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på knappen "STOPP".

Vinstinformation och spelregler

• TEKNISKA FEL FÖRKLARAR ALLA SPEL OCH VINSTER OGILTIGA.

Datum för senaste ändring: 2022-09-02