1 Left Alive

Zombie-apokalypsen har börjat, kommer du vara den siste överlevaren!

SNABBA FAKTA

RTP

97.0 %

Maxvinst

4134x insats

(från 100 miljarder simulerade snurr)

Max free spins

700

Volatilitet

Medium/High

Genomsnittliga spins för att vinna

Alla vinster: 4,3 Stort vinst (15x): 95

Free spins bonusvinst: 235 Episk vinst (100x): 845

INTRODUKTION

1 Left Alive är en spelautomat med 5 hjul och PLUS+WAYS™ skapat av 4ThePlayer.com. Spelet har 1 024 vinstvägar + 32 768 PLUS+WAYS™ extra utbetalningskombinationer!

PLUS+WAYS™ är 4ThePlayers exklusiva sätt att göra spelautomater mer actionfyllda utan att ta bort de stora vinstpotentialerna. Du får fler wilds, staplade wilds och mer wildbonus-action med PLUS+WAYS™ jämfört med Ways-spel.

Liksom Ways tar PLUS+WAYS™ bort vinstlinjer vilket gör det lättare att se var vinsten är. En vinst bildas av på varandra följande symboler från det första hjulet. En enda symbol på varje hjul ger en vinstutdelning, varje ytterligare symbol som finns i vinsten ger en extra utbetalning.

1 Left Alive har också återaktivering av funktionen blodiga wilds freespins, episka staplade wilds och 4ThePlayers unika BIG REEL Portrait Mode™.

SÅ HÄR SPELAR DU

Spelaren väljer sitt insatsbelopp genom att använda symbolerna + och – som finns ovanför eller nedanför spinknappen. Alla vinster är multiplicerade per insats. Se spelets vinsttabell för detaljer om vinstutbetalningar.

För att spela spelet trycker spelaren på spinknappen - den största knappen med 4 pilar. Om du spelar på en PC kan du använda mellanslag för spins om knappen är aktiverad i spelets meny.

När snurret stannar markeras vinnande symboler.

Vinster betalar från vänster till höger förutom i BIG REEL Portrait Mode™ där en vinst betalas från toppen till botten.

BIG REEL Portrait Mode™

Vid spel i mobilen har spelaren möjlighet att spela klassiska små hjul eller på BIG REEL Portrait Mode™. Den här funktionen förstorar hjulen, staplar dem på varandra och spinner dem från höger till vänster och från topp till botten. Det här maximerar den visuella upplevelsen på mobilen utan att förändra spelupplevelsen.

Det här läget är endast tillgängligt i porträttläge i mobilen, vinstutbetalningar och spelfunktionen är oförändrade.

SYMBOLER

FREESPINS ZOMBIEHAND-SCATTER

3 zombiehand-scatters på hjul 2, 3 och 4 kommer att aktivera 7 freespins i blodiga wilds freespinsbonus.

ÖVERLEVARENS WILDSYMBOL

Överlevarens wildsymbol ersätter alla andra symboler förutom zombiehand-scattern.

En wildvinst kommer utbetalas både på egen hand och kommer också att ersätta andra symboler för att bilda vinster.

BLODIGA WILDS FREESPINSBONUS

Blodiga wilds freespins aktiveras av 3 zombiehand-scatters. Insatsen för freespins kommer att sättas till det värde som aktiverade freespinsfunktionen.

7 freespins tilldelas. Under dessa freespins kan zombiehand-scatters återaktiveras och tilldela ytterligare 7 extra freespins.

Det maximala antalet free spins är 700 – detta kan uppnås genom att upprepade gånger aktivera free spins i free spins bonus.

När bonusen startar väljer spelaren en zombie att attackera genom att välja en av fyra riskavfallssymboler. Den mest kraftfulla zombien för freespinsvinster är den kvinnlig zombien, följt av manlig zombie, krypande zombie och sedan zombiegrupp.

Om ett snurr under freespins innehåller både överlevarens wildsymbol och den valda zombiesymbolen kommer funktionen blodiga wilds att aktiveras.

FUNKTIONEN BLODIGA WILDS

Överlevarens wildsymbol kommer skjuta den valda zombiesymbolen vilket kommer omvandla den till en blodig wildsymbol.

Blodiga wildsymboler ersätter alla andra symboler förutom zombiehand-scattern.

Endast överlevarens wildsymbol kan aktivera funktionen blodiga wilds. En blodig wild kan inte aktivera funktionen blodiga wilds.

För varje snurr kommer de blodiga wildsymbolerna att glida ned en position på hjulen tills de helt glider av hjulen.

SÅ HÄR RÄKNAS EN VINST UT MED PLUS+WAYS™

Precis som vanliga Ways-spelautomater bildas en vinst av på varandra följande symboler oavsett position på hjulet, från vänster till höger, med början från det första hjulet.

I Plus+Ways™ skapar den första instansen av en symbol på varje hjul en egen vinst som ger en utbetalning per antal på varandra följande hjul. Varje ytterligare instans av symbolen som finns i vinsten ger en extra utbetalning av samma belopp.

Utbetalningar är multiplicerade per insats.

Till exempel bildas 3 lika med ess genom 1 ess på det första hjulet, 2 ess på det andra hjulet och 3 wilds på det tredje hjulet. Den första instansen av ett ess på varje hjul och den första instansen av wild som ersätter ett ess på det 3:e hjulet ger en utbetalning för 3 lika. Förutom den första instansen på varje hjul finns det 1 extra ess på det andra hjulet och ytterligare 2 wilds som ersätter ess på det tredje hjulet. Dessa ger ytterligare totalt 3 utbetalningar för 3 lika.

AUTOSPEL

Autospel tillåter spelaren att spela utan att trycka på spin. För att öppna autospel, tryck på autospelsknappen – den lilla knappen med 4 pilar och en spelikon i mitten.

Spelaren har möjlighet att välja antalet spins, förlustgräns och gräns för enskild vinst. Spins kommer automatiskt att stoppas när det valda numret har avklarats eller förlustgränsen eller enskild vinst är träffad.

När autospel är aktiverat blir spinknappen en stoppknapp som visar antalet kvarvarande spins. För att stoppa autospel, tryck på stoppknappen.

SPELVALSMENY

Spelvalsmeny (öppnas genom knappen med 3 horisontella linjer) innehåller:

• Vinsttabell – Visar vinsterna för varje symbol och beskrivning av spelfunktioner
  • Ljud – För att avaktivera/aktivera spelljud
  • Mellanslag för spin – Endast tillgängligt på PC, om aktiverad kan spelaren trycka mellanslag för spin
  • Spelregler – Öppna det här för spelregler

ALLMÄN INFORMATION

Den engelska versionen av spelreglerna har tolkningsföreträde.

Om spelet avbryts under spelets gång kan spelaren spela om spelrundan efter att a startat om spelet.

Fel på spelet ogiltigförklarar alla spel och utbetalningar. Version 1.0

Hjälpen senast uppdaterad 2019-10-17

ENGELSK TERM

ÖVERSÄTTNING

WILD

x

GRATIS SNURR

x

SISTA FREESPIN

x

GRATULERAR

x

DU VANN

x

STORVINST

x

MEGASTORVINST

x

EPISK STORVINST

x

Datum för senaste ändring: 2023-05-23