Shifting Seas

1. Shifting Seas är en videoslot med 6 hjul och upp til 117649 Spelet innehål er en Shifting Reels-funktion, Lavinfunktion, Special Wild-funktioner, Wild-symboler, ett bonusspel med gratisspinn och en Wild Reels-multiplikator. Den teoretiska återbetalningen til spelare är 94,18%.
  1. En spelrunda startas med spinnknappen och sätter igång spelet med den valda insatsnivån.
  1. Med Autospel sätts spelet igång automatiskt i antalet spelrundor som valts på sidan Denna funktion är eventuel t e til gänglig.
  1. Al a utbetalningar och vinstkombinationer betalas ut enligt vinsttabel
  1. Al a vinster visas och betalas ut i den valda
  1. Endast den högsta vinsten per vinstlinje betalas ut, om den är i följd från vänster til höger och enligt kombinationerna i vinsttabel
  1. Shift Win: Varje vinst och varje Boost Shift gör att hjulet längst til höger försvinner, och ett nytt hjul läggs til på vänster
  1. Hjulhöjder: I basspelet har de 6 hjulen fasta höjder på 4, 4, 3, 3, 2 och 2 symboler, som visas i denna specifika ordning från vänster til höger. För varannan Shift Win ökar hjulhöjden med en symbol för varje hjul upp til 6 hjul där varje hjul är som mest symboler högt.
  1. Lavinfunktion: Symboler som ingår i betalande kombinationer ersätts med nya och/el er befintliga symboler som fal er ned ovanifrån. Detta pågår så länge som det finns en ny betalande
  1. När en Special Wild-funktionsymbol antingen är en del av en vinstkombination el er när den förflyttas ut från spelområdet s aktiveras motsvarande Special Wild-funktion. När flera Special Wild-funktioner utlöses samtidigt aktiveras dessa i följande ordning: Boost Shift, Symbol Rush och Wild Boost Shift-funktion: Boost Shift-funktionen resulterar i ett extra hjulskifte som gör att en nytt hjul läggs til längst til vänster i spelområdet. Al a symboler på hjulet som tidigare var placerat längst til vänster kommer att kopieras til detta nya hjul.Symbol Rush-funktionen: Symbol Rush-funktionen förvandlar slumpmässigt 4-8 symboler på ett el er flera hjul til nya identiska symboler.Wild Surge-funktionen: Wild Surge-funktionen förvandlar slumpmässigt 1-3 symboler på ett el er flera hjul til Wild-symboler. Special Wild-funktionssymbolen påverkar inte Scatter-symbolen, Wild-symbolen el er andra Special Wild-funktionssymboler.
  1. Wild-symbolerna ersätter al a andra symboler förutom Scatter-symbolen.
  1. Om Shift Win-funktionen förflyttar bonussymbolen ut från spelområdet så utlöses bonusspelet som består av 8 Bonusspelet startar när Shift Win-funktionen har avslutats.Om Shift Win-funktionen förflyttar bonussymbolen ut från spelområdet under bonusspelet så utdelas 4 extra Gratispinn.
  1. Wild Reel-funktionen: I bonusspelet kan Wild Reel-funktionen visas på vilket hjul som Inledningsvis så finns den på d första hjulet och efter en Shift Win så förflyttas Wild Reel-funktionen en position åt höger. Wild Reel-funktionen räknas bara so 1 vinstkombination även om den innefattar upp til 7 positioner.Wild Reel-funktionen följer hjulens rörelse och har en multiplikator som börjar på 1.Al a vinstkombinationer som innefattar en Wild Reel kommer att multipliceras med multiplikatorn för den Wild Reel-funktionen.Om Shift Win-funktionen förflyttar Wild Reel-funktionen ut från spelområdet så återkommer den igen på hjulet längst til vänster Detta kommer att uppgradera multiplikatorn för Wild Reel med 1 och även utdela 1 extra Gratisspinn.
  1. Bonusspelen spelas med samma insats som vid det spinn som aktiverade
  1. Det går inte att ändra några insatser under en
  1. I händelse av spelfel ogiltigförklaras al a aktuel a insatser och
  1. Al a vinster från vinstlinjer under en spelrunda läggs ihop och visas i slutet av
  1. Den högsta totala insatsmultiplikatorn för en spelrunda är Om denna gräns nås avslutas spelrundan och inga ytterligare vinster betalas ut.

Vissa funktioner är kanske inte til gängliga på din enhet.

Datum för senaste ändring: 2022-08-23