Prized Pets

Välkommen till Prized Pets video slot med signaturfunktionen GIGABLOX™, Chomp Chomp Wild-Bonus, Free Spins och en Jackpottbonus.

OM SPELET

Prized Pets är en 6x4 video slot med 25 vinstlinjer och en slumpmässig Wild-bonus och en Jackpottbonus.

GIGABLOX™

Spelet innehåller de populära GIGABLOX™-hjulen som gör att mellan 2 och 6 hjul kan slås samman för att bilda ett kolossalt GIGABLOX™-hjul på varje snurr. GIGABLOX™ är överdimensionerade symboler som på hjulen fungerar som individuella symboler i formationer från 2x2 till 6x6. Endast den synliga delen av symbolen kan vara del av en vinst. Alla symboler kan landa som en GIGABLOX™.

WILDSYMBOL

Wild-symbolen ersätter alla symboler förutom scatter-symboler.

SCATTER-SYMBOL

Få 5 eller fler scatter-symboler för att aktivera free spins-bonusen.

Varje scatter-symbol ger 1 free spin.

Scatter-symboler är tillgängliga endast i basspelet.

CHOMP CHOMP WILD-BONUS

Håll utkik efter ett av de prisbelönta husdjuren som kan dyka upp under snurren. Om bonusen tilldelas i slutet av snurret kommer alla djurmat-symboler till det husdjuret att förvandlas till Wild-symboler. Detta inkluderar GIGABLOX™-symboler. Det prisbelönta husdjuret och dess motsvarande djurmat är:

Hund=Hundskål med en matsymbol

Katt=fisksymbol

Fågel=solrosfrön-symbol

Kanin=morot-symbol

Chomp Chomp WILD-BONUS visas under basspelet och i Free Spins.

FREE SPINS

Landa 5 eller fler scatter-symboler i basspelet för att aktivera Free Spins-bonus. För varje scatter-symbol ges 1 free spin.

Scatter-symboler finns också i free spins och för varje scatter-symbol som landar under bonusspelet ges 1 extra snurr.

Free spins innehåller fler GIGABLOX™ och fler CHOMP CHOMP Wild-symboler.

Free Spins spelas med samma vinstlinjer och insatser som det aktiverande snurret.

JACKPOTT BEN

Enskilda 1x1-symboler kan landa med ett överlappande ben. Benen förs över till Jackpott-skålen. Varje ben ger chans att aktivera Jackpott bonus.

JACKPOTT BONUS

Bonusen aktiveras slumpmässigt av Jackpott-benen. 12 jackpott-troféer är dolda vid bonusspelets start. När den är vald kommer en trofé att visas och flyttas till prishyllan. Bara 1 vinst kan delas ut.

Jackpott-vinst tilldelas så snart 3 likadana troféer har valts.

· Grand=5 000 x insatsen

· Major=1 000 x insatsen

· Minor=200 x insatsen

· Mini=30 x insatsen

SÅ HÄR SPELAR DU

Tryck på snurr-knappen för att börja spela.

SÅ HÄR BERÄKNAS VINSTLINJER

För att beräkna totala vinsten ska alla vinstlinjer beräknas och läggas samman.

För att beräkna en vinst på en enstaka vinstlinje, räkna hur många identiska symboler som finns bredvid varandra på linjen med start från hjulet längst till vänster.

Om tre eller fler identiska symboler finns bredvid varandra kan du hitta värdet på vinsten i dynamiska vinsttabellen. Där finns värden för alla symboler med 3 i rad, 4 i rad, 5 i rad och 6 i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen per linje betalas.

Om vinstkombinationen börjar med tre wilds kan det finnas flera sätt att tolka vinsten. I detta scenario betalas enbart den högsta vinstkombinationen.

Ovan innehåller inte scatters vilka inte behöver vara på en vinstlinje för att ge ett pris.

Efter free spins-rundan är avslutad, den totala vinstsumman läggs till på den aktiverande snurren.

SPELMENY

Klicka på meny-ikonen för att öppna fler alternativ.

STÄNG: Stänger menyn.

Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.

Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar ut, beskrivningar av spelfunktioner och information om vinstlinjerna.

Spelregler – Visar spelets regler.

START: Avslutar spelet och återvänder till startsidan.

SPELPANEL

+ och - Insats-knapp – Höjer eller sänker nuvarande insats. (Endast desktop)

Insats – Visar nuvarande insats.

Saldo - Visar spelarens aktuella saldo.

Total Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.

Snurrknapp – Satsar och snurrar hjulen. När hjulen snurrar ändras Spinn-knappen till Stopp-knapp. Klickar du på Stanna-knappen, slutar hjulen snurra direkt.

Autospel (om tillgängligt) – Spelarna kan spela utan att behöva klicka på knappen inför varje snurr. Välj antal rundor som ska spelas med autospel genom att trycka på Autospel-knappen. Spelarna kan välja ytterligare villkor för att avsluta Autospel i Autospelinställningar. Förlustgränsen kan i vissa spelklienter hindra spelaren från att förlora mer än den satta gränsen under en Autospel-session.

Ljud – Stänger av och slår på ljudet.

Turboläge – Sätter på eller stänger av turboläge.

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion.)

ÅTERBETALNINGSPROCENT

Den förväntade återbetalningen speglar den teoretiska återbetalningen över en mycket stor mängd snurr gjorda av många spelare under en utökad tidsperiod.

Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 94%

Den maximala registrerade vinsten är x5223, och det hände en gång under 1 000 000 000 simulerade spelrundor

SLUMPEN

Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition.

För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

Om spelet avbryts under spelets gång kan spelaren spela om spelrundan efter att ha startat om spelet.

Om spelaren väljer att inte titta på omspelet blir vinsten tillagd till dennes konto direkt.

I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig kan du kontakta supporten för din spelwebbplats.

Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.

• Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av en diskrepans mellan den engelska versionen och denna språkversion, har den engelska versionen tolkningsföreträde.

Detta är spelregler version 1.0, daterad 03/05/2022. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på https://www.yggdrasilgaming.com/contact

ORDLISTA

ENGELSK TERM ÖVERSÄTTNING
MINI MINI
MINOR MINOR
MAJOR MAJOR
GRAND GRAND

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (eller valutakvivalenter. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Datum för senaste ändring: 2022-08-19