Amazing Link Riches

Om det här spelet

l Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader. l Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer. l Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Insatsregler

• l Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.
  • l Den ursprungliga insatsen är den totala insatsen delad med antalet spelade vinstrader.
  • l Den totala insatsen baseras på din ursprungliga insats på varje spelad vinstrad.

Regler för vinstrader

l Spelet innehåller 20 vinstrader. l Antalet vinstrader som spelas är fast. l En vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen. l Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i en vinstrad. l Vinstrader går från vänster till höger från det första hjulet.

Vinstregler

• l Vinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats. l Vinsten baseras på vinstkombinationen.
  • l Den totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader från ett spel.
  • l Om flera vinnande kombinationer dyker upp på samma vinstrad är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut. l Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning.
  • l Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.

Spelkontroller

• l Knappen Spel: Sätter igång ett spel.

• l Knappen Spelinställningar: Visar ytterligare kontroller för spel.

• l Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

• l Knappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.

• l Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

• l Knappen Insatshöjning: Höjer den nuvarande insatsen.

• l Knappen Insatssänkning: Sänker den nuvarande insatsen. l Insats: Visar den nuvarande totala insatsen.
  • l Vinst: Visar den senaste vinsten. l Krediter: Visar nuvarande saldon.

• l Knappen Autospel för valfunktion: Väljer automatiskt ikoner i valfunktionen. Det påverkar inte resultatet. l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Spelmeny

• l Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.

• l Knappen Hem: Avslutar spelet.

• l Knappen Bank: Visar banksidan.

• l Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.

• l Ljud: Aktiverar spelljud.

Autospel

• l Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt. l Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet. l Spel spelas med den insats som är vald för tillfället. l Antalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet.
  • l Spel: Ställer in antalet spel för autospelsessionen. Autospel avslutas när alla spel har spelats.
  • l Förlustgräns: Ställer in en förlustgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om saldot minskar med detta belopp.
  • l Vinstgräns: Ställer in en vinstgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om en vinst uppnår det beloppet. l Total insats: Ställer in nuvarande insatsvärde. l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Ytterligare information

• l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. l Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel. l Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav. l Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.
  • l Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.
  • l Resultat från det senaste spelade spelet visas.
  • l Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet. l Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.

Wild-symboler

• l Klöversymboler är wild-symboler. l Klöversymboler kan ersätta alla symboler utom bonus- och Amazing-symboler.
  • l Wild-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de stannar i en vinstradskombination.

Amazing Link™-funktion

• l 6 eller fler Amazing-symboler var som helst på hjulen aktiverar funktionen. l 3 gratis omsnurr delas ut.
  • l Aktiverande Amazing-symboler hålls på plats medan andra symbolpositioner snurras om.
  • l Om fler Amazing-symboler dyker upp hålls de också på plats och återställer antalet omsnurr till 3. l Funktionen avslutas när alla platser är fyllda eller omsnurren avslutade. l Amazing-symbolpriserna som visas är baserade på den totala insatsen.
  • l Alla priser delas ut i slutet av funktionen. l MEGA-priset delas ut när alla positioner är fyllda med Amazing-symboler.

Free spins

• l Bonussymboler dyker bara upp i basspelet. l Bonussymboler dyker bara upp på hjul 1, 3 och 5. l Bonussymboler ger inte vinst. l 3 bonussymboler var som helst på hjulen aktiverar funktionen. l 10 free spins delas ut.
  • l Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen. l Alla rader som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen. l Free spins kan inte omaktiveras.
  • l Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.
  • l Vid varje spel väljs 1 hjul slumpmässigt ut som bara innehåller Wild Amazingsymboler. l Wild Amazing-symboler kan ersätta alla symboler utom bonussymboler.

Valfunktion

• l Den här funktionen kan aktiveras efter ett spel eller Amazing Link™-funktionen i basspelet. l Amazing-symboler som dyker upp i basspelet samlas in ovanför hjulen. l Insamlade symboler kan slumpmässigt aktivera valfunktionen. l Matcha 3 ikoner för att vinna respektive pris.
  • l Om Amazing Link™-funktionen aktiveras i basspelet samlas alla Amazing-symboler in när funktionen avslutas.

Återbäring till spelare

l Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden. l Värdet är fast och ändras inte. l Det här spelet har en RTP om 94,20 %.

Datum för senaste ändring: 2021-12-07