Legendary Treasures

Om det här spelet

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 4 rader.

Det här spelet har 40 rader.

Det har Free Spins, Super Free Spins, Wild-symboler, Buy Free Spins, Buy Super Free Spins, slumpvalda kontantpriser och Scatter-vinster.

Allmänt

Radvinster ger utbetalning om samma symbol visas i rad på intilliggande hjul, från vänster till höger enligt VINSTTABELLEN.

Endast den högsta vinsten betalas ut per rad.

Vinster som sker samtidigt på olika insatsrader läggs ihop.

Wild-symboler ersätter alla symboler utom Free Spins-, Pyramid- Artifact- och Scatters-symboler.

Ersättande Wild-symboler ger högsta möjliga vinnande kombination på en rad enligt VINSTTABELLEN.

Wild-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de stannar i en vinstradskombination.

Free Spins- och Scatter-vinster kan inte aktiveras i samma spel.

Super Free Spins- och Scatter-vinster kan inte aktiveras under samma spel.

Pyramid-symboler

Pyramid-symboler dyker bara upp på hjul 1 och 5 i basspelet.

Om du får 2 Pyramid-symboler aktiveras Treasure Barrel och ger ett slumpvalt kontantpris.

Pyramid-symboler aktiverar inte Treasure Barrel i det spel som aktiverar Super Free Spins.

Treasure Barrel-vinster läggs till i radvinster.

Scatters

Om du får minst 4 Scatters-symboler var som helst på hjulen i ett spel i basspelet så ger det vinst.

Scatters ger vinst när spelet är färdigt i basspelet.

Bara det högst betalande antalet Scatters betalas ut.

Scatter-vinsten delas ut som en multipel baserad på den totala insatsen enligt VINSTTABELLEN.

Scatter-vinster läggs till i radvinster.

Free Spins

Free Spins-symboler dyker endast upp på hjul 2, 3 och 4 i basspelet.

3 Free Spins-symboler ger 3 Free Spins.

Free Spins börjar alltid med en Multiplier på x1.

Free Spins har en Artifact-symbol som finns enbart på hjul 5.

Att få en Artifact-symbol aktiverar Funktionstunnan.

I Free Spins kan funktionstunnan ge Cash Collect, Barrel Upgrade, Multiplier Boost, Reset Extra eller Super Free Spins.

Scatters ger inte vinst när de stannar i Free Spins, utan samlas in.

Insamlade Scatters spåras på Treasure Barrel.

Scatter-vinsten delas bara ut när funktionen är färdig och baseras på antalet Scatters som samlats in totalt.

Högst 12 Scatters kan samlas in.

När en eller flera Scatters samlas in i ett spel och det totala antalet Scatters är mindre än 12 återställs Free Spins-räknaren i slutet av spelet.

När maximala 12 Scatters samlats in, samlas inga andra Scatters på det synliga hjulområdet in, och Free Spins-räknaren återställs inte.

Den maximala totala vinsten i Free Spins har ett tak på 25 000x insatsen.

När begränsningen har uppnåtts, avslutas funktionen.

Den sista insatsen du gjorde i spelet används som insatsbelopp för Free Spins.

Super Free Spins

Super Free Spins kan aktiveras från basspelet eller Free Spins.

Få 3 Free Spins- och 2 Pyramid-symboler i basspelet ger 3 Super Free Spins med en startande Multiplier som startar på x1.

Om Super Free Spins aktiveras från funktionstunnan följer alla insamlade Scatters och alla funktioner som låsts upp i Free Spins med till Super Free Spins.

Den aktuella Scatter-vinsten på Treasure Barrel betalas ut i slutet av varje spel.

Insamlade Scatters spåras på Treasure Barrel.

Högst 12 Scatters kan samlas in.

När en eller flera Scatters samlas in i ett spel och det totala antalet Scatters är mindre än 12 återställs Free Spins-räknaren i slutet av spelet.

När maximala 12 Scatters samlats in, samlas inga andra Scatters på det synliga hjulområdet in, och Free Spins-räknaren återställs inte.

Super Free Spins har en Artifact-symbol som finns enbart på hjul 5.

Den maximala totala vinsten i Super Free Spins har ett tak på 25 000x insatsen.

När begränsningen har uppnåtts, avslutas funktionen.

Att få en Artifact-symbol aktiverar Funktionstunnan.

I Super Free Spins kan funktionstunnan ge Barrel Upgrade, Multiplier Boost eller Reset Extra.

Den sista insatsen du gjorde i spelet används som insatsbelopp för Super Free Spins.

Artifact-symbol

Artifact-symbolen finns bara på hjul 5 i Free Spins och i Super Free Spins.

När Artifact-symbolen dyker upp, återställer den Free Spins-mätaren och aktiverar Funktionstunnan.

När 12 Scatters samlas in, återställer inte Artifact-symbolen mätaren.

Funktionstunna

Funktionstunnan kan ge en av följande funktioner:

Cash Collect ger kontantpriset från de Scatters som för närvarande samlats in i Treasure Barrel.

Cash Collect-funktionen är tillgänglig när du har samlat in 4 Scatters.

Barrel Upgrade uppgraderar alla priser i Treasure Barrel.

Funktionen Barrel Upgrade kan aktiveras upp till 4 gånger.

Multiplier Boost uppgraderar Multiplier med x1.

Multiplier har ett tak på x3.

Multiplier gäller bara radvinster.

Reset Extra höjer Free Spins återställningsvärde med 1.

Free Spins-räknaren har ett tak på 6 spel.

Super Free Spins uppgraderar aktuella Free Spins till Super Free Spins.

Cash Collect och Super Free Spins finns inte i funktionstunnan i Super Free Spins.

Buy Free Spins

I funktionen Buy Free Spins kan garanterade Free Spins köpas för en multipel av nuvarande insats.

3 Free Spins kan köpas för 85x den nuvarande insatsen.

När du väljer funktionen Buy Free Spins placeras 3 Free Spins ut på hjul 2, 3 och 4.

Det finns en chans att aktivera Super Free Spins på ett vanligt Free Spins-köp.

Buy Free Spins-funktionen är kanske inte tillgänglig för det spel du spelar.

Buy Free Spins-funktionen kan endast användas när du kan ändra din insats.

Buy Super Free Spins

I funktionen Buy Super Free Spins kan garanterade Super Free Spins köpas för en multipel av nuvarande insats.

3 Super Free Spins kan köpas för 500x den nuvarande insatsen.

När du väljer funktionen Buy Super Free Spins placeras 3 Free Spins-symboler ut på hjul 2 och 3, medan 4 och 2 Pyramid-symboler placeras på hjulen 1 och 5.

Buy Super Free Spins-funktionen är kanske inte tillgänglig för det spel du spelar.

Buy Super Free Spins-funktionen kan endast användas när du kan ändra din insats.

Översättning av speltermer

Följande lista gäller endast språk andra än engelska

SCATTER / SCATTERS - SCATTER / SCATTER-SYMBOLER

WILD - WILD

ARTIFACT - ARTEFAKT

PYRAMID - PYRAMID

TREASURE SPIN - SKATTSPEL

MULTIPLIER - MULTIPLIKATOR

MULTIPLIER BOOST – MULTIPLIKATORBOOST

BARREL UPGRADE – TUNNUPPGRADERING

RESET EXTRA – EXTRAÅTERSTÄLLNING

CASH COLLECT – KONTANTINSAMLING

LAST SPIN – SISTA SPELET

FREE SPINS - FREE SPINS

SUPER FREE SPINS – SUPER-FREE SPINS

TREASURE BARREL - SKATTTUNNA

BUY – KÖP

BUY FREE SPINS - KÖP FREE SPINS

BUY SUPER FREE SPINS – KÖP SUPER-FREE SPINS

BIG WIN - STORVINST

MEGA WIN - MEGAVINST

EPIC WIN - EPISK VINST

JUST FOR THE WIN - BARA FÖR VINSTEN

Spelkontroller

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Knappen Spela: Starta spelet med det nuvarande insatsbeloppet som visas i insatsfältet. Klicka eller tryck var som helst på hjulen under ett spel för att visa resultatet snabbare. Det påverkar inte spelresultatet.

Knappen Autospel: Välj antal spel för autospel. Starta och stoppa Autospel med knappen spela.

Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

Saldofält: Visar nuvarande kontosaldo.

Insatsfält: Visar nuvarande insatsbelopp.

Totalt och vinstfält: Visar utbetalningen för vinstomgångar.

Spelmeny

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.

Knappen Ljud: Slå på eller stäng av ljudet.

Autospel-inställningar: Välj antal spel för autospel genom att väja ett värde. Starta och stoppa Autospel med knappen spela.

Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.

Knappen Banktjänster: Gå till banktjänstsidorna.

Knappen Lobby: Gå tillbaka till lobbyn.

Gratisspel

Ett gratisspelserbjudande är ett antal gratisspel som spelaren får.

Varje erbjudande har ett unikt referensnummer.

Insatskonfigurationen väljs av spelets operatörer och kan inte ändras.

Vinster överförs till kontant- eller bonussaldot beroende på erbjudande.

Ett erbjudande kan spelas nu, senare eller avfärdas.

Välj Spela nu för att börja spela gratisspelserbjudandet.

Det går bara att spela ett gratisspelserbjudande åt gången.

Välj Spela senare för att skjuta upp erbjudandet.

Uppskjutna erbjudanden blir tillgängliga igen nästa gång du startar spelet.

Välj soptunnan för att avfärda gratisspelen.

Avfärdade erbjudanden kan bara tas tillbaka genom att kontakta speloperatörerna och ge dem det tillhörande referensnumret.

När ett erbjudande har slutförts, slängts eller upphört visas nästa tillgängliga erbjudande.

Varje erbjudande har ett utgångsdatum. Om erbjudandet inte spelas innan dess blir det otillgängligt.

Välj informationsikonen för att se information om satsningen och vilken tidpunkt erbjudandet upphör att gälla.

Ytterligare information

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.

Resultat från det senaste spelade spelet visas.

Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.

Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

Värden beräknas först genom att dela vinsterna med insatserna i en simulering bestående av flera spelomgångar.

Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte.

RTP med Buy Free Spins: 94,20 %.

RTP med Buy Free Spins (Super Free Spins): 94,20%.

RTP utan Buy Free Spins: 94,20 %.

Datum för senaste ändring: 2023-08-29