Ticket to Riches

Om det här spelet

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader.
Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.
Vägvinster går från vänster till höger från det första hjulet.

Insatsregler

Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.

Regler för vägar

En väg är ett mönster av symbolpositioner intill varandra på hjulen.
Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i detta mönster.
Vägvinster går från vänster till höger från det första hjulet.
Det här spelet har upp till 243 vägar.

Symbolregler

Höga symboler kan dyka upp som staplade i basspelet och free spins.

Insamlingssymbol

Insamlingssymboler dyker upp på hjul 1, 2, 4 och 5.
Få en insamlingssymbol på hjul 1 eller 2 för att aktivera sista minuten-bonusen.
Få en insamlingssymbol på hjul 4 eller 5 för att aktivera free spins-bonusen.
Insamlingssymbolen är aktiv i basspelet.
Den här symbolen ger inte vinst.

Biljettsymbol

Biljettsymboler kan dyka upp 1x1 som en enskild symbol.

Biljettsymboler kan också dyka upp 2x1 som en staplad symbol.
Biljettsymbolen fungerar som pollett.
En 1x1-biljettsymbol lägger till 1 pollett i en bonusmätare.
En 2x1-biljettsymbol lägger till 2 polletter i en bonusmätare.
Insamlade polletter sparas per insats.
Biljettsymbolen finns i basspelet.
Den här symbolen ger inte vinst.

Bonusmätare

Det finns bonusmätare i basspelet.
Biljettsymboler som dyker upp på hjul 1 eller 2 samlas in i sista minuten- bonusmätaren.
Biljettsymboler som dyker upp på hjul 3 samlas in i free spins- multiplikatorbonusmätaren.
Biljettsymboler som dyker upp på hjul 4 eller 5 samlas in i free spins-bonusmätaren.

Sista minuten-bonus

Få en insamlingssymbol på hjul 1 eller 2 för att aktivera sista minuten-bonusen.
De insamlade polletterna i free spins-bonusmätaren delas ut som antalet free spins.

Avgångstavlan visar ett urval av slumpmässiga destinationer med insatsmultiplikatorer.
Välj ett boardingpass för att avslöja en destination, ett extraval eller jättepass.
Du kan få upp till 5 extraval.
Du kan få en destinationsmultiplikator på upp till x200.
Destinationsmultiplikatorer ger multiplar av den nuvarande insatsen.
Jättepass läggs till i jättemätaren.
Välj 3 jättepass för att få jättepriset.
Jättemätaren nollställs i slutet av funktionen.
Funktionen avslutas när det inte finns några val kvar.
Sista minuten-bonusmätaren nollställs i slutet av funktionen.

Free spins

Få en insamlingssymbol på hjul 4 eller 5 för att aktivera free spins-bonusen.
De insamlade polletterna i free spins-bonusmätaren delas ut som antalet free spins.
De insamlade polletterna i free spins-multiplikatorbonusmätaren delas ut som multiplikator.
Multiplikatorn som tilldelats varar under hela free spins-perioden och tillämpas på varje vinst.
Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.
Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.
Alla vägar som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.
Free spins spelas automatiskt.
Free spins och free spins-multiplikatorbonusmätare nollställs i slutet av funktionen.

Autospel

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.
Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt.
Spel: Ställer in antalet spel för autospelsessionen. Autospel avslutas när alla spel har spelats.
Vinstgräns: Ställer in en vinstgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om en vinst uppnår det beloppet.

Förlustgräns: Ställer in en förlustgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om saldot minskar med detta belopp.
Antalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet.
Spel spelas med den insats som är vald för tillfället.
Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Spelkontroller

Knappen Spel: Sätter igång ett spel.

Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.
Knappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.
Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.
Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.
Ljud: Aktiverar spelljud.

Insats: Visar den nuvarande totala insatsen.
Plusknappen: Höjer insatsen.

Minusknappen: Sänker insatsen.
Total vinst: Visar den senaste totala vinsten.
Saldo: Visar nuvarande saldon.
Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Spelmeny

Knappen Spelregler: Visar vinsttabeller och spelregler.
Knappen Bank: Visar banksidan.
Knappen Hem: Avslutar spelet.
Knappen Stäng: Stänger spelmenyn.

Ytterligare information

Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.
Resultat från det senaste spelade spelet visas.
Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.
Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.
Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.
Vinstvärdet uppnås genom sammanlagda vinster under hela free spins-sessionen.
Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.
Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.
Värden beräknas först genom att dela vinsterna med insatserna i en simulering bestående av flera spelomgångar.
Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte.
Övergripande RTP: 94,10 %.
Sannolikheten att aktivera vissa spelhändelser kan ändras under spelet beroende på spelets aktuella tillstånd eller dina framsteg.

Datum för senaste ändring: 2022-11-03