Diamond Mystery - Fruitilicious deluxe

SPELREGLER

- Den härsidan innehåller information om hur du spelar detta spel.
- Vi rekommenderar att du läser alla avsnitt på sidan.

Inledning

- Det här år ett spel för en spelare- hur andra spelare spelar påverkar Inte din spel.En spel stenar når du genomför en satsning och avslutas när du lämnar appen/sidan.

Att spela

Du bestämmer totalinsatsen per spelrunda med hjälp av ttotalinsats.-knappen.
Lägsta insats per apelmods ör kr Urg.
Högsta insate per apelrunda är kr 5(g,00. Ett klick på .starr-knappen stenar en spelrunda.
Spelmndorna sker helt oberoende av varandra. Ala spelresultat är suveräna och slumpmässigt genererade.
När du startar en spelrunda dras insatsen från din spelsaldo, alltså det belopp du valde an ladda spelet med.
En eventuell vinst visas på spelskälmen efter avslutad spelrunda.

Vinstlinjer

- Detta apel har 5 hjul och S vinstlinjer.
- Under 'vinstplan och information' kan du ee vinstlinjemas olika ~mer.

Autostart

- Klickar du på .auto. och aktiverar autostart så kommer snutten an utföras autcmatiakt efter varandra.
- Så länge autostartfunktionen är aktiv år den knappen grön. Ytterligare ett klick på knappen stången av funktionen.
- Autoslan avslutas automatiskt om totalinsatsen överskrider din spelsaldo.
- Autostan avslutas om Diamond blystery--featuren Piggas.

Vinster

Vinstkombinatialer och vinstutbetainingar folier vindplanen.
Vinstbeloppen i vinstplanen är dynamiska och ändras automatiskt i förhållande dl vald Insats.
Alla Mater avser kombinationer av till varandra angränsade lika symboler på aktiva linjer, från vänster till höger och från högersill vänster.
Endast högsta vinsten per aktiv linje ges.
Endast högsta vinsten per giltig riktning ges.
Fem lika ges endast en gång. Linjevinster adderas.

Återbetalningskvot (RTP - Return to Player)

- Den teoretiska återhetainingskvoten RTP (Return to Player) för detta spel år 95,48*.
- Den teoretiska återbetalningskvoten (RTP) beräknas enligt total vinst / knala insatser, över en stor volym anakonda, och speglar ett spels vinståterbetalning som en procentsats av alla gjorda satsningar. Den faktiska återbetalningskvoten kan avvika starkt åt båda hållen p.g.a. statistisk vanans, framförallt vid få spelade spelrundor. Avbrott i uppkopplingen - Vid förlorad uppkoppling 011 nätet kommer spelet an automatiskt avsluta aktuell sprakande eker 2 timmars frånvaro från spelet. - Om du återanslutertill spelet innan dess ek kommer du att kunna fortsätta med aktuell spelrunda. - Detta inkluderar alla inställningen såsom insats och antal aktiva linjer. - Om spelrundan består av flera snurr (Lex. vid en frispeisfeature) så kommer spelet att fastställa din *st baserat på spelets teoretiska vinstutdelning.
Tekniskt fel gör alla satsningar och spel ogiftiga.

SPELFEATURES

Diamond Mystery--feature-
Diamcnd Nlystery-deaturen Magas slumpmässigt lett snud som inte utfalift med vinst.
- 1 Diamond Nlystery,featuren ska du vända på kort och frilägga jackponädelstenar.
- När tre likadana jackpottädelstenar värns fram Magas motsvarande jardpon och featuren avslutas.

Jackpottar

- I jackpondisplayema ser du vilka /ackpottbelopp du har chans att vinna.
- En jackpotts grundvInstbelopp baseras på den egna Insatsen.Grundvinsten för dlamantjackponen är 5000 gånger din Insats. för den röda adelstenjackpotten 1250 gånger din insats, för den blå ådelstenjackpotten 200 gånger din insats och för den gröna ådelsten/ac*potten 50 gånger din insats.

Gambling

- Med aktuell insats kan maximalt kr 1250,00 satsas vid oambling
- Vid starta vinster eller nar autostartfunktionen ar aktiverad så ar gambling inte inc,ligt
- Det ar inte möjligt att gambla med en lank....

Vinstplan och Information

- Vinstdanen visar spelets symboler, vinstkombinationer och vinstWopp.

- Vinstplan visar vinstema för aktuell insats och antal linjer.
- Den består ev flera sidor cch du använder pilknappsms för att navigera dend dem.

Repris

- ds reprisfunktionen kan du se dna tidigare spelmndor igen.

- För en översikt av reglagen I reprisfunktionen, se listan för användargränssnfttet ovan.

Hjälp

- Via denna knapp kommer du till hjälpavsnittet. Avsluta spelet
- Ou kan avsluta spelet efter en avslutad spelrunda.

Datum för senaste ändring: 2024-02-07