Golden Fish Tank 2 Gigablox

Välkommen till Golden Fish Tank 2 Gigablox videoslot med Gigablox, free spins och andra häftiga funktioner.

OM SPELET

Golden Fish Tank 2 Gigablox är en videoslot med 6 hjul, 4-6 rader och 25-40 vinstlinjer från vänster till höger Spelet har 4 högbetalande symboler bestående av fiskar och 4 lågbetalande symboler som består av kortvalörer. Det finns också en wild-symbol som ersätter alla ordinarie symboler, och har sin egen utbetalning. Det finns också en free spins-symbol som enbart förekommer i huvudspelet.

Free spins

Få 5 eller fler free spin-symboler för att aktivera free spins. Antalet free spins i free spin-läget är lika med antalet free spin-symboler på hjulen vid aktivering. När free spins aktiveras kommer spelaren belönas med 3-7 funktioner som är aktiva under hela spelomgången med free spins. Free spins spelas med samma insats som i det aktiverande snurret. De möjliga funktionerna i free spins är:

• Wild Fish - 1 fisksymbol byts ut mot wilds på alla hjul

• X2 multiplikator - alla vinster multipliceras med 2

• Utökade hjul - Hjulen utökas till att bli 6x6 med fler vinstlinjer och 6x6 Gigablox

• Extra wild - 1-2 wilds läggs till var som helst i varje free spin

• Staplade fiskar - 1 fisksymbol blir super-staplad på hjulen

• Extra free spins - 1-5 extra free spins

GigaBlox

Gigablox är överdimensionerade symboler som på hjulen fungerar som individuella symboler i formationer från 2x2 till 4x4 i huvudspelet och upp till 6x6 i free spins. Alla symboler inklusive wild, kistan och free spins-symbol kan visas som Gigablox. Gigablox är garanterade varje snurr.

Golden Bet

Spelare kan betala x0,20 extra per insats för att lägga till 1 extra funktion när free spins aktiveras.

Skattkista

Skattkistan landar på det femte hjulet både i huvudspelet och i free spins. I huvudspelet kan den innehålla 2-500x alternativt 5, 9 eller 16 free spins. I free spins kan den innehålla 2-500x alternativt 1, 2, 3 eller 5 extra free spins. Kistor kan landa som Gigablox vilket ger bättre vinster över lag. Gigablox-kistor räknas som 1 symbol.

Free Spins Gamble

När free spins aktiverats kan spelaren gambla för chansen att vinna fler free spins-funktioner (upp till 8).

SÅ HÄR SPELAR DU

• Tryck på Snurr-knappen för att börja spela.

SÅ HÄR BERÄKNAS VINSTLINJER

• För att beräkna totala vinsten ska alla vinstlinjer beräknas och läggas samman.

• För att beräkna en vinst på en enstaka vinstlinje, räkna hur många identiska symboler som finns bredvid varandra på linjen med start från hjulet längst till vänster.

• Om tre eller fler identiska symboler finns bredvid varandra kan du hitta värdet på vinsten i dynamiska vinsttabellen. Där finns värden för alla symboler med 3 i rad, 4 i rad och 5 i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen per linje betalas.

ALTERNATIV FÖR SPEL

Klicka på ikonen för spelval för att expandera eller minimera spelmenyn.

• Vinsttabell - Här kan du se hur mycket varje symbol betalar samt förklaringar för spelets funktioner. Vinsttabellen är dynamisk

• Spelinställningar - Visar panelen med inställningar.

• Spelhistorik - Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina tio senaste spelrundor.

• Spelregler - Visar spelets regler.

• Ljud - Stänger av och slår på ljudet.

• Fullskärm - Slår på och av fullskärmsläget. (Endast Desktop)

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

SPELPANEL

• Linjer - Visar antal linjer. (Endast Desktop)

• Insatsnivå - Ökar eller minskar nuvarande insats.

• Insats - Visar nuvarande insats.

• Maxinsats - Ställer in insatsbeloppet på högsta möjliga. Klickar du på knappen en andra gång, återvänder du till samma insatsstorlek som tidigare. (Om tillgängligt)

• Snurrknapp - Satsar och snurrar hjulen.

• Vinst - Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.

• Saldo - Visar spelarens aktuella saldo.

• Om din speloperatör tillåter mynt kommer insatsnivån att anges i myntvärde. Du kan växla mellan mynt och kontanter genom att klicka på fältet för saldo, insats eller myntvärde.

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 96.0%

SLUMPEN

• Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom en (1) timme efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.

• I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.

• Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.

• Detta är spelregler version 1, datum 14/10/2021 Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (eller valutakvivalenter. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Datum för senaste ändring: 2021-10-29