CRYPTO CASH

SPELINTRODUKTION

Målet för Crypto Crash-spelet är att ta ut pengarna innan grafiken kraschar eller når max 10 000 ggr den satsade summan. När spelaren har lagt sitt spel börjar grafen växa och multiplikatorn som tillhör grafen fortsätter växa. Vid varje steg finns det en sannolikhet att grafen kraschar. Om spelaren inte lyckas ta ut sina pengar innan grafen kraschar är spelet förlorat och spelrundan är över.

Så här spelar du:

• Ställa in "SATSNINGAR": När spelaren går in i spelet ställs en standardsatsning in. Spelare kan ändra sitt satsade värde genom att klicka på öknings- eller minskningsknapparna i spelpanelen..
  • Klicka på knappen "Lägg ditt spel" för att starta spelet så börjar grafen växa med en ökande multiplikator.
  • Klicka på knappen "Ta ut" för att vinna den satsade summan (spelet) gånger den summa som visas i multiplikatorn.
  • Vinsterna läggs till i spelarens saldo om knappen "Ta ut" trycks in innan grafen kraschar eller når max 10 000 ggr.
  • "Autoinsamling" Välj Autoinsamling för att automatiskt ta ut vinsterna när den önskade multiplikatorn uppnås.
  • För att använda funktionen Autoinsamling klickar du knapparna PÅ eller AV. Efter aktivering kan spelare ta ut sina pengar när spelet når den multiplikator som spelaren valt.
  • Alternativet Autoinsamling kan bara aktiveras innan ett nytt spel startas.
  • Volym: Volymsymbolen aktiverar spelets ljud. Klicka på volymsymbolen för att stänga av eller slå på ljudet.

MOBILALTERNATIV:

• Klicka på Hem för att återvända till lobbyskärmen.
    • Klicka på knappen  “i”-knappen för att se spelreglerna.
    • Klicka på Volym symbol för att stänga av eller slå på ljudet.
    • Klicka på ‘$ för att komma till insättningssidan.

SPELREGLER:

• Crypto Cash är ett spel för en spelare som startar när spelaren lägger en insats.
  • SATSAT belopp kan användas med knapparna + och -.
  • Klicka på knappen "Lägg ditt spel" för att lägga ett spel och starta spelet.
  • Multiplikatorn där spelare klickar på "Ta ut/Autoinsamling" kommer att multipliceras med SATSAT belopp och kommer att läggas till i spelarens saldo.
  • Om spelaren inte lyckas ta ut vinsten innan grafen kraschar kommer det satsade beloppet att förloras.
  • Spelaren kan använda antingen Ta ut eller Autoinsamling för att ta ut vinsten. Även om spelaren har valt autoinsamling kan hen ta ut vinsten när som helst under spelet.
  • Spelaren har valet att manuellt ange den önskade multiplikatorn i autoinsamlingsfönstret. Om spelaren anger en ogiltig multiplikator kommer det automatiskt att återställa multiplikatorn till sin lägsta giltiga multiplikator.
  • Valet Autoinsamling aktiveras innan ett nytt spel startas. För Autoinsamling är minsta multilikator 1,01 och maximal multiplikator är 10 000.
  • Grafen börjar plotta från 0,00 ggr, för att visa kontinuiteten, och ökar sedan omedelbart till 1,00 ggr. Efter det kommer multiplikatorn öka progressivt i decimaler upp till 10 000,00 ggr. Det finns en chans att grafen kraschar redan i början och visar en nollmultiplikator som resulterar i noll vinst.
  • För basspel är minsta multiplikator 1,00 och maximal multiplikator är 10 000.
  • Den möjliga maxvinsten för spelet är 10 000 ggr insatsen.
  • Insamlingsalternativet kommer att inaktiveras för spelaren när kraschmultiplikatorn uppnås.
  • Avrundning i denna Crypto Cash använder metoden "halv avrundning". Det betyder att cent går upp om värdet har decimalkomma högre än eller lika med 5 och förblir med samma värde om decimalkomma är mindre än 5.
    Avrundningsexempel
  • 1,765 blir 1,77
  • 1,776 blir 1,78
  • 1,764 blir 1,76
  • Den teoretiska avkastningen till spelaren varierar mellan 96.59 % och 97,38 %.
  • Om du vill se din spelhistorik loggar du in på ditt konto på webbplatsen via datorversionen. Där väljer du "Spelloggar" i spelet.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

HISTORIKPANEL:

• Spelhistorikpanelen gör det möjligt för spelaren att se sina tidigare resultat på spelsidan.
  • Historikpanelen visar de senaste 15 resultaten.
  • Multiplikator under två ggr visas i röd färg och högre multiplikator visas i grönt i historikpanelen.

WEBBLÄSARPANELENS KOMMANDON:

• Klicka på Spel Regler om du vill visa utförliga regler för spelet som webbsida.
  • Klicka på Game logs (spelloggar) om du vill visa spelloggar från ditt spel.
  • Klicka på Riktiga/Spela För att byta mellan spel med riktiga pengar och gratispengar.
  • Klicka på knappen Insättning om du vill sätta in mer pengar på ditt konto.
  • Funktionen Game logs (spelloggar) är endast tillgänglig när man spelar med riktiga pengar.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du kopplas bort mitt i spelet kommer du att vara tvungen att avsluta det när du loggat in igen. Efter att du har avslutat spelet kan du fortsätta spela eller välja ett annat spel.

2. Vad ska jag göra om saldot är för lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen "Insättning" längst ner på spelskärmen och gör en insättning.
  • Besök alternativet Kassa och sätt in via mobilen.

3. För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst under dygnet.

Datum för senaste ändring: 2022-07-26