Carnival Cow Coin Combo

VINSTTABELL

• Endast den högsta vinsten betalas ut för en vinnande kombination.
  • REEL WAYS™-utbetalningar måste ske på intilliggande hjul med det hjul längst till vänster först.
  • Alla vinster på flera linjer läggs ihop.
  • Vinsttabellen visar den aktuella insatskonfigurationen.
  • Grundspelet går att vinna på 243 sätt.

WILD-SYMBOLER

• Trädsymbolen är en joker och ersätter alla symboler förutom ELEMENTMYNT-symbolerna. Trädsymbolen visas i grundspelet på hjul 2, 3, och 4.

ELEMENTMYNT

• Varje ELEMENTMYNT som visas under grundspelet flyger in i kärlet med motsvarande färg.
    Varje ELEMENTMYNT kan aktivera motsvarande kärl.
  • Mer än ett kärl kan aktiveras med ett snurr.
  • Om kärlet/kärlen aktiveras startar motsvarande funktion.
  • Insamlingen av ELEMENTMYNT över tid i de RÖDA, GRÖNA och BLÅ kärlen har ingen effekt på utlösningen av JACKPOTTFUNKTIONEN eller KO-FUNKTIONEN.

JACKPOTTFUNKTION

• Alla röda ELEMENTMYNT som landar i det RÖDA kärlet kan utlösa JACKPOTTFUNKTIONEN.
  • 15 mynt presenteras, mynt visas genom att du klickar på dem. Mynt visar FU BABY™-symboler eller UPPGRADERINGSSYMBOLEN. När 3 likadana FU BABY™-symboler har visats tilldelas den motsvarande JACKPOTTEN.
  • Om 3 UPPGRADERINGSSYMBOLER visas innan en JACKPOTT delas ut överförs den vunna JACKPOTTEN till nästa nivå. Om Grandios tilldelas kommer den att tilldelas två gånger. Funktionen avslutas när spelaren tilldelas en JACKPOTT.

KO-FUNKTIONEN

• Om Ko-funktionen utlöstes från Mäktig funktion eller Ultrafunktionen blir rutnätet 5x3 och 3 snurr tilldelas. Dessutom placeras 6 vanliga mynt på slumpmässiga positioner i början av funktionen.
  • Om Ko-funktionen utlöstes från Mega- eller Supremefunktionen, kommer rutnätet att vara 5x4 och 3 snurr delas ut. Dessutom placeras 8 vanliga mynt på slumpmässiga positioner i början av funktionen.
  • Om Ko-funktionen utlöstes av Super- eller Ultimatfunktionen blir rutnätet 5x5 och 3 snurr delas ut. Dessutom placeras 10 vanliga mynt på slumpmässiga positioner i början av funktionen.
  • Alla vanliga mynt som visas på skärmen sparas under resten av funktionen. Positioner som innehåller ett vanligt mynt visar en kreditvinst på €0.40–€100.00 baserat på den aktuella insatsen. Om Ko-funktionen har utlösts från Ultra-, Supreme- eller Ultimatfunktionen kan Mini eller Liten visas istället för en kreditvinst.
  • Under varje snurr under Ko-funktionen kommer alla gröna mynt som visas på skärmen att dela ut summan av de vinster som visas på alla vanliga mynt och antalet återstående snurr återställs till 3.
  • Gröna mynt utvärderas när de visas på skärmen. Om flera gröna mynt visas på skärmen utvärderas de en i taget. Innan ett grönt mynt utvärderas omvandlas alla tidigare utvärderade gröna mynt till vanliga mynt.
  • Återstående snurr spelas endast om det finns positioner som inte innehåller vanliga mynt eller gröna mynt. Om alla positioner sparas delas värdet som visas i den GRANDIOSA jackpottmätaren ut.
  • En alternativ uppsättning hjul används under Ko-funktionen. Alla symboler som visas på hjulen utom för vanliga mynt och gröna mynt är gråtonade och utvärderas inte. Fördelningen av vinster ändras med insatsalternativet. Kreditvinster som visas på skärmen delas ut enligt bilden.

RÖTT MYSTISKT KUVERT-BONUS

• Under grundhjulspelet kan Rött mystiskt kuvert-bonusen utlösas slumpmässigt.
    Då ser du ett kontantpris ovanpå det röda kuvertet.
    Vinsten från denna bonus är €38.88 baserat på det aktuella värdet på insatsen.
    När priset har delats ut fortsätter spelet som vanligt.

BUY PASS™

• Med BUY PASS™ får du direktåtkomst till Ko-funktionen.
  • Kostnaden för BUY PASS™ Mäktig-alternativet (5x3 rutnät) är lika med €30.00 baserat på det aktuella spelet.
    Kostnaden för BUY PASS™ Mega-alternativet (5x4 rutnät) är lika med €50.00 baserat på det aktuella spelet.
    Kostnaden för BUY PASS™ Super-alternativet (5x5 rutnät) är lika med €90.00 baserat på det aktuella spelet.
    Kostnaden för BUY PASS™ Mysterium-alternativet är lika med €60.00 baserat på det aktuella spelet.
    BUY PASS™ Mysterium-alternativet kommer slumpmässigt att dela ut Mäktig funktion, Megafunktion eller Superfunktion.
  • BUY PASS™ kan inte aktiveras under Ko-funktionen.
  • BUY PASS™ kan inte aktiveras under Autospel.

JURIDISKA MEDDELANDEN

• Den förväntade utdelningen för det här spelet är 95.97%. Det här återspeglar den teoretiska utdelningen, sett över många spel.
  • I enlighet med praxis för rättvist spel är alla spelresultat helt oberoende av varandra.
  • Chanserna att få ett visst resultat är alltid desamma varje gång ett spel påbörjas.
  • Tekniskt fel gör alla vinster och spel ogiltiga.
  • Utseendet och känslan av spelet och dess individuella komponenter och skärmar är visuellt uttryck av Scientific Games Corp. och dess dotterbolag. TM och © 2021, 2022 Scientific Games Corp. och dess dotterbolag. Med ensamrätt.
  • TM and © 2021, 2022 Scientific Games Corp. and its Subsidiaries. All rights reserved.

Datum för senaste ändring: 2022-09-16