Cat Clans 2

Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader.

Det här spelet spelas enbart med krediter.

Vinstregler

Vinster multipliceras med den totala insatsen.

Vinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats.

Vinsten baseras på vinstkombinationen.

Den totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader och scatter-vinster från ett spel.

Om flera vinnande kombinationer stannar på samma vinstrad är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut.

Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning.

Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.

Free spins-symboler ger spridda vinster.

Sammanfallande vinster på olika vinstrader läggs till i vinsten.

Regler för vinstrader

En vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen.

Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i en vinstrad.

Vinstrader går från vänster till höger från det första hjulet.

Antalet vinstrader som spelas är fast.

Spelet innehåller 20 vinstrader.

Wild-symboler

Wild-symbolen dyker upp var som helst på hjulen under basspelet, under funktionerna Furry Spins och Mad Respins.

Wild-symboler ersätter alla symboler utom Free Spins-symboler.

Wild-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de stannar i en vinstradskombination.

Wild-symboler har en slumpmässig multiplikator:

I basspelet är multiplikatorvärdena är 1x, 2x, 3x, 4x 5x.

I Furry Spins är multiplikatorvärdena 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 9x, 10x.

Om en vinst utgörs av flera Wild-symboler läggs alla multiplikatorvärden ihop.

Free Spins-funktion

Furry Spins är en Free Spins-funktion.

Spel inom Furry Spins-funktionen kallas free spins.

Furry Spins dyker endast upp i basspelet.

Få 3, 4 eller 5 Free Spins-symboler ger respektive 3, 4, 5 eller 5 spel.

Om du får en Wild-symbol under free spins återställs kvarvarande free spins till att starta.

Wild-symbolerna blir Sticky Wild-symboler.

Sticky Wild-symboler blir kvar i sin position under den tid som free spins varar.

När funktionen startar kan Wild-symboler ha följande multiplikatorvärden: 1x, 2x, 3x, 4x och 5.

När en Wild-symbol har dykt upp ökas Sticky Wild-symbolen med 1x för varje kvarvarande spel.

Under funktionen kan Wild-symbolens multiplikator ökas till 6x, 7x, 8x, 9x, 10x.

Den maximala multiplikatorn för en Sticky Wild-symbol under funktionen är 10x.

Funktionen avslutas när det inte finns några free spins kvar.

Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Alla rader som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Free spins spelas automatiskt.

Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.

Free spins är gratis för spelaren.

Mad Respins-funktion

Mad Respins-funktionen kan endast aktiveras i basspelet.

Täckande Tass-symboler dyker upp för att Mystery Boxes ska slumpmässigt kunna aktivera Mad Respins.

Tassymboler kan bara dyka upp under omgångar utan vinst i basspelet, och kan inte dyka upp om det finns en Free Spins-symbol på det första hjulet.

Mad Respins-funktionen starta med tomma hjul.

Mystery Box-symbolen är den enda symbolen som används på hjulen under funktionen.

Spel på hjulen visar antingen Mystery Boxes eller tomma symboler.

Att få Mystery Box-symbolen aktiverar ett nytt omsnurr.

Funktionen avslutas när det inte dyker upp några nya Mystery Box-symboler.

När funktionen avslutas visar Mystery Box alla slumpmässiga symboler förutom Free Spins-symbolen.

När funktionen avslutas läggs radvinster till saldot.

Om den visade symbolen är ett kontantpris, läggs den totala summan av kontantsymboler på hjulen till saldot.

Kontantprisvärdena är 0,2x, 0,6x, 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 20x, 50x Insatsen.

Respins är gratis.

Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.

Köpfunktion

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Aktivering av den här funktionen aktiverar Furry Spins-funktionen direkt.

Funktionen är inte tillgänglig vid alla insatser.

Kostnaden för Buy Feature för 3, 4, 5 spel är respektive 50x, 80x, 200x Insatsen.

Den här funktionen spelas med den nuvarande insatsen.

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Autospel

Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt.

Spel spelas med den insats som är vald för tillfället.

Antalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet.

Spel: Ställer in antalet spel för autospelsessionen. Autospel avslutas när alla spel har spelats.

Insats: Ställ in nuvarande insatsvärde.

Förlustgräns: Ställer in en förlustgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om saldot minskar med detta belopp.

Vinstgräns: Ställer in en vinstgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om en vinst uppnår det beloppet.

Att avbryta autospel eller stoppa hjulen under autospel påverkar inte spelets utfall.

Autospel avslutas automatiskt om en bonus eller free spin-funktionen aktiveras.

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Spelkontroller

Knappen Spel: Sätter igång ett spel.

Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

Knappen Insatshöjning: Höjer den nuvarande insatsen.

Knappen Insatssänkning: Sänker den nuvarande insatsen.

Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

Knappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.

Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.

Knappen Buy Free Spins: Ger dig möjligheten att köpa Furry Spins-funktionen.

Ljud: Aktiverar spelljud.

Saldo: Visar nuvarande saldon.

Insats: Visar den nuvarande totala insatsen.

Vinst: Visar den senaste vinsten.

Spelmeny

Knappen Hem: Avslutar spelet.

Knappen Vinsttabeller: Visar vinsttabeller.

Insatsinställningar

Snabbinsatsknappar: Ställer in nuvarande insats till det valda värdet.

Speltermer

WILD = WILD

STICKY WILD = KLIBBIG JOKER

MULTIPLIER WILD = MULTIPLIKATOR-WILD

MYSTERY BOX = HEMLIG LÅDA

BIG WIN = STORVINST

MEGA WIN = MEGAVINST

EPIC WIN = EPISK VINST

MAD WIN = GALEN VINST

FURRY SPINS = HÅRIGA SPEL

MAD RESPINS = GALNA OMSNURR

FREE SPINS = FREE SPINS

BUY FEATURE = KÖPFUNKTION

BUY = KÖP

START = STARTA

SPIN = SPEL

STOP = STOPPA

Gratisspel

Ett gratisspelserbjudande är ett antal gratisspel som spelaren får.

Varje erbjudande har ett unikt referensnummer.

Insatskonfigurationen väljs av spelets operatörer och kan inte ändras.

Vinster överförs till kontant- eller bonussaldot beroende på erbjudande.

Ett erbjudande kan spelas nu, senare eller avfärdas.

Välj Starta för att börja spela gratisspelserbjudandet.

Det går bara att spela ett gratisspelserbjudande åt gången.

Välj Använd senare för att skjuta upp erbjudandet.

Uppskjutna erbjudanden blir tillgängliga igen nästa gång du startar spelet.

Välj Nej tack för att avfärda gratisspelen.

Avfärdade erbjudanden kan bara tas tillbaka genom att kontakta speloperatörerna och ge dem det tillhörande referensnumret.

När ett erbjudande har slutförts, slängts eller upphört visas nästa tillgängliga erbjudande.

Varje erbjudande har ett utgångsdatum. Om erbjudandet inte spelas innan dess blir det otillgängligt.

Den här funktionen är endast tillgänglig i utvalda spel.

Ytterligare information

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.

Resultat från det senaste spelade spelet visas.

Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.

Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

Värden beräknas först genom att dela vinsterna med insatserna i en simulering bestående av flera spelomgångar.

Värden reflekterar den genomsnittliga förväntade utdelningen och ändras inte.

RTP: 94,40 %.

Köpfunktionens RTP för 3, 4 och 5 är respektive 94,49%, 94,49%, 94,49%.

Datum för senaste ändring: 2023-07-25