Cash Falls Pirate's Trove

TURBOLÄGE

• Knappen för turboläge visas längst ned till höger på hjulen med alternativen ”ON” (på) och ”OFF” (av).
  • Aktivera turboläge genom att klicka på ON om du vill öka hastigheten för varje snurr. Det kan stängas av genom att klicka på OFF när som helst under spelet.
  • När gratissnurr delas ut stängs knappen för turboläge av automatiskt, men den kan aktiveras under funktionen.
  • Aktivering av turboläge påverkar inte resultaten av snurren.

CASH FALL™-FUNKTION

• Under grundspelet visar varje MYNT en total insatsmultiplikator eller jackpott baserat på tabellen nedan.

Hjul

Möjliga värden för MYNT

1–2

0,5x – 100x den totala insatsen, MINI

3–4

0,5x – 100x den totala insatsen, MINI, MINOR

5

1x – 100x den totala insatsen, MINI, MINOR, MAJOR, MEGA|

• Om MYNT visas på ett hjul hålls alla MYNT kvar på det hjulet för de kommande 3 satsningarna med samma totala insats.
  • Antalet satsningar som ett hjuls MYNT hålls kvar under visas längst ned på det hjulet.
  • Om varje position på ett hjul är fylld med MYNT ger det hjulet Cash Falls™-funktionen. Cash Falls™-funktionen ger de priser som visas på respektive hjuls MYNT. Om en MINI-, MINOR-, MAJOR- eller MEGA-jackpott delas ut tilldelas priset som visas i motsvarande mätare. Alla vinster slås ihop och summan visas i mätaren längst ned på hjulet. Efter att ett hjul ger Cash Falls™-funktionen hålls inte det MYNTET på det hjulet kvar längre.
  • MYNT visas i staplar om 1, 2 eller 3. För varje hjul får högst 1 stapel med MYNT visas per snurr i grundspelet. Cash Falls™-funktionen kanske inte är möjlig att få för en given satsning. Symboler som visas bakom MYNT utvärderas inte.
  • All information på sidorna för Cash Falls™-funktionen gäller endast grundspelet.

GRATISSNURRFUNKTION

Hjul

Möjliga värden för MYNT

1–2

0,5x – 100x den totala insatsen, MINI

3–4

0,5x – 100x den totala insatsen, MINI, MINOR

5

0,5x – 100x den totala insatsen, MINI, MINOR

• 3, 4 eller 5 spridda PAPEGOJOR ger 1x den totala insatsen och aktiverar gratissnurrfunktionen med 10, 12 eller 15 gratissnurr.
  • Under gratissnurrfunktionen visar varje MYNT en total insatsmultiplikator eller jackpott baserat på tabellen ovan.
  • Alla MYNT som visas under gratissnurr hålls kvar under resterande gratissnurr.
  • Om alla positioner på ett hjul är fyllda med MYNT tillämpas en multiplikator på 2–10x på alla MYNT på det hjulet. Endast en hjulmultiplikator kan tilldelas varje MYNT.
  • När gratissnurrfunktionen är avslutad tilldelas den totala insatsmultiplikatorn eller jackpotten som visas på varje MYNT. Om en MINI- eller MINOR-jackpott delas ut tilldelas priset som visas i motsvarande mätare.
  • Gratissnurrfunktionen avslutas när inga gratissnurr återstår.
  • När du avslutar gratissnurrfunktionen återgår grundspelet till det tillstånd som det var i innan du gick in i gratissnurrfunktionen.
  • En alternativ uppsättning hjul används under gratissnurrfunktionen. Alla symboler förutom MYNT är gråtonade och utvärderas inte. En symbol som visas bakom MYNT utvärderas inte.

JURIDISKA MEDDELANDEN

• En stabil internetanslutning krävs.
  • Om anslutningen bryts startar du om spelet för att slutföra eventuella utestående transaktioner.
  • Den förväntade avkastningen för detta spel är 96,00 %/94,00 %. Det här återspeglar den teoretiska avkastningen sett över många spel.
  • I enlighet med praxis för rättvist spel är alla spelresultat helt oberoende av varandra.
  • Chanserna att få ett visst resultat är alltid samma varje gång ett spel påbörjas.
  • Tekniskt fel gör alla vinster och spel ogiltiga.
  • Spelets utseende och känsla och dess individuella komponenter och utseende är trade dress tillhörande Light & Wonder, Inc. och dess dotterbolag. TM och © 2022 Light & Wonder, Inc. och dess dotterbolag. Med ensamrätt.

Datum för senaste ändring: 2023-06-02