Nitropolis 2

Spelbeskrivning

• Året är 2158, två år efter att vi senast besökte Nitropolis, där kriget mellan Dirty Dogs och Gritty Kitty’s har spårat ur. Men inte allt är förlorat. Vi har en ny sheriff i stan som är här för att städa upp gatorna.
  • Spelet har 6 kolumner, 4 rader plus ytterligare 1 hjuluppsättning högst upp. Ett spel börjar på 4 096 sätt att vinna, med en möjlighet att öka till fantastiska 191 102 976 sätt att vinna. En av kärnfunktionerna är Nitro Reels som är 1x2 positioner stora och kan innehålla antingen 4, 6, 8, 10 eller 12 1x1 identiska symbolinstanser. Den viktigaste kärnfunktionen är Nitro Booster, som är ett separat hjul som innehåller funktionssymboler och bonussymboler, vilket påverkar de vanliga hjulen och Nitro- hjulen i spelvyn.
  • Varje vinst genererar ett omspinn av alla symboler och Nitro Reels som bidrar till vinsten. Tre eller fler bonussymboler triggar bonusspelet med free spins. Alla Nitro Reels låses då på plats i bonusspelet, och förblir i spel för återstående free spins.

Spelvy

Insatsbelopp och saldo visas alltid i informationsfältet längst ner i spelvyn i den valuta som spelaren har valt. Denna information är alltid tillgänglig under hela spelet. Vinster visas i den valda valutan i mitten av informationsfältet längst ner i spelvyn när du spelar i liggande läge, och längst upp i spelvyn när du spelar i porträttläge.

Symbolförklaringar

Vinstlinjer

Nitropolis 2 har upp till 191 102 976 sätt att vinna. RTP för alla vinstlinjer är densamma och RTP för spelet definieras i spelregel # 34.

Specialsymboler

Spelfunktioner

Bonusspel

• En kombination av tre eller fler bonussymboler i normalläget triggar bonusläget med free spins. Bonusspelet kan triggas om.
  • I bonusspelet så låses alla landade Nitro Reels på plats, och förblir i spel för återstående free spins.

Förklaringar av knappar

Spelregler

1. Nitropolis 2 är en slot med 6 hjul, 4 rader och upp till 191 102 976 sätt att vinna.
  2. Spelet har flera olika insatsnivåer för varje valuta.
  3. Varje insats är 100 mynt.
  4. Vinstkombinationer betalas från vänster till höger, med möjlighet att också betalas från höger till vänster. Endast den högsta vinsten per vinstlinje betalas ut.
  5. En spelrunda startar på den valda insatsnivån när spelaren trycker på Spin-knappen.
  6. Spelet kan spelas automatiskt genom att aktivera Auto Spin (om Auto Spin finns tillgängligt i den aktuella jurisdiktionen). Håll nere Spin-knappen för att välja antal rundor att spela automatiskt eller använd Auto Spin-knappen.
  7. Vinster och vinstkombinationer betalas ut enligt vinsttabellen.
  8. Vinster presenteras i spelarens valuta eller i mynt. Spelaren kan själv ändra i Inställningar.
  9. Nitropolis 2 spelas i två lägen; normalläge och bonusläge med free spins.
  10. Alla spinn i normalläget börjar med 6 hjul, 4 rader och 4 096 sätt att vinna.
  11. Wild-symbolen ersätter alla andra symboler utom bonussymbolen och Nitro Booster-symboler. En vinstlinje av enbart wild-symboler betalar ut som den mest värdefulla symbolen.
  12. Alla symboler och Nitro Reels som ingår i en vinstkombination, spinner om Det nya resultatet betalas ut och respin-funktionen fortsätter så länge nya vinstkombinationer uppstår.
  13. Ett Nitro Reel täcker alltid två symbolplatser och kan ha storlek 4, 6, 8, 10 eller Storleken representerar antalet identiska 1x1 symbolinstanser som det innehåller, t.ex. storlek 8 består av 8 vanliga 1x1 symboler.
  14. Ett Nitro Reel kan dyka upp i ett initialt spinn och slumpmässigt när två symboler vertikalt intill varandra spinner om efter en vinst.
  15. Antalet sätt att vinna ökar när antalet Nitro Reels och storleken på Nitro Reels ökar. Det börjar med 4 096 och kan öka upp till maximalt 191 102 976 sätt att vinna.
  16. Nitro Boosters är separata hjul som stannar före De innehåller endast funktionssymboler och bonussymboler. 6 funktioner påverkar Nitro Reels och 2 påverkar huvudhjulen. Nitro Booster-hjul ovanför huvudhjul som spinner om kommer också att spinna om under vinnande respins, förutom när de innehåller en aktiv Nitro Booster-funktion.
  1. Nitro Booster-funktionerna som påverkar Nitro Reels är: Nitro Wild, Nitro Match, Nitro Upgrade, All Wild, All Match och All Premium. Nitro Wild, Nitro Match och Nitro Upgrade kommer enbart att påverka Nitro Reels på motsvarande hjul i samma kolumn. All Wild, All Match och All Premium påverkar alla Nitro Reels ispelvyn.
  2. Both Ways- och Respin-funktionerna påverkar alla Respin-funktionen påverkar även Nitro Boostern.
  3. Respin-funktionen aktiveras när en Respin-symbol finns i Nitro Boostern och det inte finns fler vinster på Alla Nitro Reels, bonussymboler och Both Ways-funktionen låses på sin plats. Alla huvudhjul, inklusive Nitro Reels och Nitro Boostern, spinner om. Om det finns flera Respin-funktionssymboler i Nitro Boostern aktiveras och används 1 Respin-funktion åt gången. De återstående Respin- funktionssymbolerna låses på sin plats mellan respins.
  4. Both Ways-funktionen aktiveras när den landar i Nitro Boostern, all ways betalar då från vänster till höger och från höger till vänster. Both Ways-symbolen förblir sticky tills det inte finns fler respins eller vinster
  5. Nitro Wild-funktionen aktiveras när den landar i Nitro Boostern och ett eller flera Nitro Reel spinner på motsvarande hjul i samma kolumn. Alla symboler inne i Nitro Reel kommer att landa som wild-symboler. Nitro Wild-funktionen ersätter symbolerna i Nitro Reels med wild-symboler om All Match och All Premium- funktionssymbolerna landar i Nitro boostern.
  6. Nitro Match-funktionen aktiveras när den landar i Nitro Boostern och ett eller flera Nitro Reels spinner på motsvarande hjul i samma kolumn. Alla symboler i Nitro Reels kommer att landa och matcha med en utbetalningssymbol på hjulet till vänster.
  7. Nitro Upgrade-funktionen aktiveras när den landar i Nitro Boostern och ett eller flera Nitro Reels spinner på motsvarande hjul i samma kolumn. Antalet symboler i Nitro Reels uppgraderas och ökar till ett högre antal symboler.
  8. All Wilds-funktionen aktiveras när den landar i Nitro Boostern och en eller flera Nitro Reels spinner på huvudhjulet. Alla symboler i alla Nitro Reels kommer att landa som wild-symboler. All Wild-funktionen trumfar över funktionerna All Match och All Premium i Nitro boostern.
  9. All Match-funktionen aktiveras när den landar i Nitro Boostern och en eller flera Nitro Reels spinner på huvudhjulet. Alla symboler i alla Nitro Reels landar och matchar med en utbetalningssymbol på hjulet till vänster. Ett Nitro Reel som spinner på det första hjulet matchar inte med någon symbol.
  10. All Premium-funktionen aktiveras när den landar i Nitro Boostern och en eller flera Nitro Reels spinner på huvudhjulet. Alla symboler i vart och ett av Nitro Reels landar som en av de fyra högst betalande symbolerna enligt vissttabellen.
  1. En kombination av tre eller fler bonussymboler på huvudhjulen eller i Nitro Boostern, i normalläget, triggar bonusläget med free

6 bonussymboler: 25 free spins

5 bonussymboler: 20 free spins

4 bonussymboler: 15 free spins

3 bonussymboler: 10 free spins

1. Bonussymboler kan dyka upp på huvudhjulen, inklusive Nitro Reels, och i Nitro En bonussymbol som landar i ett Nitro Reel räknas bara som en oavsett Nitro Reels storlek. Antalet sätt att vinna återställs till det tidigare antalet när bonussymbolen spinner ut.
  2. Alla Nitro Reels låses på plats i bonusspelet och förblir i spel för återstående free spins.
  3. Tre eller fler bonussymboler på huvudhjulen eller i Nitro Boostern i bonusläget, triggar bonusläget igen med ytterligare free spins. Antalet extra free spins bestäms på samma sätt som när bonusläget ursprungligen
  4. Bonusspelet avslutas när inga free spins återstår eller när den maximala vinsten uppnåtts.
  5. Utbetalningen sker i slutet av bonusspelet.
  6. Insatsen kan inte ändras under ett pågående spinn eller i några bonuslägen.
  7. Den teoretiska utbetalningen (RTP) i Nitropolis 2 är 95,0%
  8. Högsta vinsten i spelet är 10 000x erlagd insats.
  9. I händelse av fel annulleras alla insatser och vinster.

X-iter

Förklaringar av X-iter knappar

Funktionen X-iter erbjuder 5 olika spellägen; X-iter 1, X-iter 2, X-iter 3, X-iter 4 och X-

iter 5.

X-iter 1: Garanterar ett vinstgivande spinn till en kostnad av 5x den valda insatsen.

X-iter 2: Garanterar 3 spinn med en funktions- eller bonussymbol som landar på varje position i Nitro Boostern till en kostnad av 25x den valda insatsen.

X-iter 3: Garanterar en spelrunda med 3 bonussymboler och inträde till bonusspelet till en kostnad av 100x den valda insatsen.

X-iter 4: Garanterar en spelrunda med 4 bonussymboler och inträde till bonusspelet till en kostnad av 200x den valda insatsen.

X-iter 5: Garanterar en spelrunda med 3 bonussymboler och inträde till bonusspelet med tolv Nitro Reels, det maximala antalet möjliga, till en kostnad av 500x den valda insatsen.

X-iter spelregler

Funktionen X-iter erbjuder 5 olika spellägen; X-iter 1, X-iter 2, X-iter 3, X-iter 4 och X-

iter 5.

X-iter 1: Garanterar ett vinstgivande spinn till en kostnad av 5x den valda insatsen.

X-iter 2: Garanterar 3 spinn med en funktions- eller bonussymbol som landar på varje position i Nitro Boostern till en kostnad av 25x den valda insatsen.

X-iter 3: Garanterar en spelrunda med 3 bonussymboler och inträde till bonusspelet till en kostnad av 100x den valda insatsen.

X-iter 4: Garanterar en spelrunda med 4 bonussymboler och inträde till bonusspelet till en kostnad av 200x den valda insatsen.

X-iter 5: Garanterar en spelrunda med 3 bonussymboler och inträde till bonusspelet med tolv Nitro Reels, det maximala antalet möjliga, till en kostnad av 500x den valda insatsen.

Funktionen X-iter kan bara aktiveras i basspelet.

Den teoretiska utbetalningen (RTP) för alla X-iters spellägen i Nitropolis 2 är 95,0%. Alla spelregler gäller även för funktionen X-iter.

Datum för senaste ändring: 2021-12-03