Revved Wilds

Hjälp till spelet Revved Wilds

Upplev en "ritt" i den bergiga landsbygden med rullar på hjulen på din hjulbakgrund.

Se hur det förändras från dag till natt när solen går ner - det är ganska spektakulärt! Njut av spelet - de verkligt häftiga vildmarkerna! En riktig njutning för fans av motorcyklar och vilda västern!

Allmän information

Det finns 20 vinstlinjer i Revved Wilds.

Alla utmärkelser (förutom scatters) betalar för alla intilliggande vinstkombinationer från vänster till höger som börjar med hjulet längst till vänster under basspelet. Alla utmärkelser betalar för alla intilliggande kombinationer från vänster till höger, höger till vänster och mittvinst under Free Spins funktionen.

Tabell med allmän information

Speltyp

Video Slot

Antal vinstlinjer

20 rader

Antal hjul och rader

5x4

Återgå till spelare

95.12%

Spin-Funktionen RTP

95.0819%

Spelfunktioner

Re-spin funktion

När en hel rulle endast innehåller samma bildsymboler, aktiveras Re-spin funktionen. Det utlösande hjulet fullt av samma bildsymboler kommer att vara Wild och andra hjul snurras om.

Free Spins

9 eller fler Free Spins-symboler ger gratissnurr med vinstlinjer från vänster till höger, höger till vänster och mitten.

9 Free Spin symboler = 8 Free Spins.

10 eller 11 Free Spin symboler = 10 Free Spins.

12 Free Spin symboler = 15 Free Spins.

Inga Free Spins scatters tillgängliga under Free Spins funktionen.

Free Spins kan inte utlösas igen.

Om inget val görs, kommer Free Spins funktionens popup-fönster timeout och startar Free Spins funktionen.

Köp-funktion

Ytterligare sätt att utlösa 8-10-15 Free Spins.

Spin-Funktionen

Ytterligare sätt att utlösa 8 Free Spins.

Under förspelet har spin-funktionen bara ett spelläge.

Varje spel använder endast scatters symboler på hjulen.

De spelas med en enda vinstlinje med följande utmärkelser:

Matcha 3 scatters på hjulen för att vinna Free Spins funktionen.

Satsa

Välj en färg eller svit för att spela satsa-funktionen.

Ett kort delas ut. Varje kort dras från en ny kortlek med 52 kort. Spelbeloppet fördubblas om rätt färg väljs eller fyrdubblas om rätt svit väljs. Om det är felaktigt är spelet förlorat.

Tryck på Collect-knappen för att avsluta spelfunktionen.

Du kan spela upp till 5 gånger eller tills vinstsumman är större än $250,000.

Du kan inte vinna mer än $250,000 från spelfunktionen.

Spelfunktionen är inte tillgänglig när spelvinsterna är större än $125,000.

Spelfunktionen ger en genomsnittlig utbetalning på 100 %. Observera att detta inte betyder att varje spel eller serie av spel kommer att returnera denna procentsats.

Resultatet av varje spel är slumpmässigt och påverkas inte av tidigare resultat.

Satsningen aktiverar/inaktiverar i inställningarna med växlingsknappen.

Om inget val görs, kommer spelet timeout och samla in eventuella vinster.

Satsa chans

När en spelares tillgodohavande blir mindre än det sista spininsatsbeloppet aktiveras insatschansen.

Skalan blir aktiv.

Oddsen för en framgångsrik spelchans representeras av det gröna segmentet. Att landa på grönt är en framgångsrik satsningschans, rött är en förlorande satsningschans.

När du trycker på SNURRA snurrar pekaren. Om du landar på grönt delas ett spin av hjulen ut på samma insatsnivå som användes innan spelchans aktiverades.

Om den landar på rött, tas kredit.

När du trycker på avbryt-knappen ändras skärmen från insatschans till spelet, utan något avdrag från det återstående saldot.

Satsningschansen inaktiverar/aktiverar i inställningarna med växlingen Satschans.

Spela

Insats

För att spela en runda, ska du konfigurera din insats med +/-knapparna.

Spinalternativ

Klicka på Snurra-knappen eller tryck på mellanslagstangenten för att snurra.

Mellanslagstangenten inaktiverar/aktiverar i inställningarna av mellanslagstangenten för att snurra växla.

För att spela rundor snabbare kan spelaren använda alternativet Turbo.

Turbo – hjulen snurrar och stannar snabbare utan extra animation.

Turbo kan aktiveras genom att hålla ned mellanslagstangenten eller slå på den från Burger-menyn.

Utbetalningsregler

Vinnande kombinationer betalas med början från hjulet längst till vänster till hjulet längst till höger.

Vinstkombinationer och utbetalningar beräknas enligt spelets "Betalningstabell", som kan nås via knappen Inställningar.

Alla utmärkelser (förutom Scatters) betalas endast på aktiva vinstlinjer.

Den högsta vinsten betalas endast per aktiv vinstlinje.

Felfunktion ogiltigförklarar alla betalningar.

Wilds-symboler ersätter alla vinster utom Scatter.

4 eller färre Wild-symboler måste kombineras med en annan symbol på en vinstlinje för att skapa en vinnande kombination.

Om en frånkoppling från spelet eller ett fel i spelet inträffar och du startar om spelet, återställs ditt saldo till beloppet innan avbrottet inträffade.

Vse odprte seje, ki jih igralec ne zaključi, skupaj z morebitnimi prihodnjimi transakcijami za te seje, bodo prekinjene po največ 90 dneh in najmanj 7 dneh, odvisno od prebivališča igralca.

Var medveten om att varje konto endast tillåter att ett enda spel spelas åt gången. Därför bör ett spel inte spelas på mer än en enhet, eller flera spel på samma enhet samtidigt. Om du gör det kan det leda till olika fel.

För bästa spelupplevelse rekommenderas användning av den senaste versionen av programvaran.

Utbetalningsregler i Funktioner

Free Spins spelas med samma insatsbelopp som rundan som aktiverade funktionen.

Free Spins-vinster läggs till linjevinster.

Autoplay

Möjliggör att spela spelet automatiskt under ett förutbestämt antal omgångar med den för närvarande valda insatsen. Autoplay-menyn är tillgänglig via Auto-knappen. Välj antalet Autoplay omgångar via Auto-knappen.

Limiter för Autoplay

Förlustgräns – Autopley stoppas vid det sista snurret innan förlustgränsen nås. Förlustgränsen för Autoplay bör vara högre än din totala insats.

Stoppa vid vinst ovan – Autoplay-funktionen stoppas när vinstbeloppet för kombinerade vinster har nått den inställda beloppsgränsen.

Stopp på Bonus-funktionen – Autoplay-funktionen stoppas när spelet når någon funktionsomgång, inklusive men inte begränsat till: Revved Wilds och Free Spins.

När gränsens villkor är uppfyllda kommer Autoplay att stoppas och det relevanta popup-meddelandet visas i mitten av skärmen.

Revved Wilds v1.0.15

Datum för senaste ändring: 2022-08-26