Miss Wildfire

Spelregler

1. Miss Wildfire är en slot med 6 hjul, 4 rader och 466 sammankopplade
  1. Spelet har flera olika insatsnivåer för varje
  1. Varje insats är på 100
  1. Vinstkombinationer betalas från vänster till höger. Endast den högsta vinsten per vinstlinje betalas
  1. En spelrunda startar på den valda insatsnivån när spelaren trycker på
  1. Spelet kan spelas automatiskt genom att aktivera Auto Spin. Håll nere Spinknappen för att välja antal rundor att spela automatiskt eller använd Auto
  1. Vinster och vinstkombinationer betalas ut enligt
  1. Vinster presenteras i spelarens valuta eller i Spelaren kan själv ändra i Inställningar.
  1. Miss Wildfire spelas i två lägen; normalläge och bonusläge med free
  1. Wild-symbolen visas i normalläge och bonusläge och ersätter alla symboler utom En vinstlinje med alla Wild-symboler betalar som symbolen med högst värde.
  1. Wild-symbolen sprider en löpeld till intilliggande Log-symboler som förvandlas till Wild-symboler för att ytterligare sprida löpelden. En löpeld kan spridas horisontellt (vänster, höger) och vertikalt (uppåt, nedåt) till intilliggande Log-symboler.
  1. Miss Wildfire-symbolen är en Wild-symbol med en Walking-funktion. I normalläge utlöser hon en respin och går ett hjul åt vänster, vilket fortsätter tills hon har lämnat hjulet längst till vänster. När hon är aktiv kommer hjul med synliga bonussymboler att hållas låsta och ej I bonusläge går hon ett hjul åt vänster för varje free spin.
  1. Super Miss Wildfire-symbolen är en supervariant av Miss Wildfire med den extra funktionen att hålla icke-brinnande Log-symboler sticky när hon är aktiv på
  1. Log-symbolen är en betalande symbol. Om den förekommer intill en Wild- symbol kommer den att fatta eld och då bli en Wild-symbol och kan sprida löpelden vidare till andra Log-symboler.
  1. 3, 4, 5 eller 6 bonussymboler som förekommer var som helst på hjulen i normalläge utlöser bonusspelet Free Spins som tilldelas en extra uppsättning om 1, 2, 3 eller 4 Miss Wildfire-symboler respektive, vilka går in på hjulet längst till höger vid första
  1. Free spins varar till sista Miss Wildfire, eller Super Miss Wildfire, har lämnat hjulet längst till vänster.
  1. Vid free spins samlas landade Log-symboler i en mätare som, när den blir full, avancerar free spins till en ny nivå.
  1. Vid ny nivå i Free Spins kommer den lägst betalande symbolen (10, J, Q, K, A i den ordningen) att uppgraderas till en Log-symbol på hjulen och en ny uppsättning Miss Wildfire-symboler går in på hjulet längst till höger.
  1. När sista nivån A har nåtts, samlas inga fler Log-symboler.
  1. En spelrunda avslutas om spelets maximala vinst uppnås.
  1. Vinster utbetalas i slutet av en
  1. Insatsen kan inte ändras under en pågående
  1. Den teoretiska utbetalningen (RTP) är 96,1%.
  1. Spelets maximala vinst är 5 000 gånger
  1. I händelse av fel annuleras alla insatser och

Datum för senaste ändring: 2021-10-25