Power of Love

OM SPELET

Power of Love är ett spel med 40 vinstlinjer och alla 40 vinstlinjer måste spelas. Alla vinster bildas från vänster till höger på intilliggande hjul längs en aktiv vinstlinje förutom scatter.

WILD-symbolen visas på alla hjul och kan placeras på skärmen genom Kärleken Är i Luften - SYMBOLUPPGRADERING eller Kärleken Poppar - SLUMPADE WILDFUNKTIONER.

STAPLADE SYMBOLER

Varje hjul har förenade platser med platshållare. I början av varje snurr kommer dessa platser att ersättas slumpmässigt med en eller två av symbolerna WILD, FLICKA, KILLE, ROS, CHAMPAGNE, RING, ESS, KUNG, DAM, KNEKT eller TIO. För ett givet hjul är dessa symboler desamma. Symbolerna kan vara olika på olika hjul. POWER OF LOVE-symbolen är WILD-symbol. Vänster och höger hjärtsymbol är inte wild under en vanlig spelomgång.

TESTA DIN KÄRLEKS UTHÅLLIGHET FUNKTION

Kärleksmätaren till höger om spelområdet visar sannolikheten att en eller flera funktioner kommer att tilldelas när båda halvorna av hjärt-scattern visas fullt inuti spelområdet på hjul 4 och 5. Sannolikheten sträcker sig från 5% till 100% och indikeras av antalet tända lampor på kärleksmätaren. När båda halvorna av hjärt-scattern visas fullt kommer kärleksmätartestet att aktiveras. En slumpmässig procentsats mellan 1% och 100% väljs ut. Om procentsatsen är lägre än sannolikheten som visas på kärleksmätaren kommer den att tändas hela vägen till toppen och Kärleksmätarens Funktionsväljare aktiveras. Om Kärleksmätarens Funktionsväljare inte aktiveras kommer sannolikheten till framgång att öka med 5%. Funktionen Testa din kärleks uthållighet är aktiv både i huvudspelet och i free spins. Sannolikheten återställs till 5%, 10% eller 15% och Kärleksmätarens Funktionsväljare aktiveras. Kärleksmätarens värde lagras för varje insats. När 95% chans uppnåtts på mätaren kommer Testa Din Kärleks Uthållighet funktion tilldelas automatiskt. Sannolikhet för start är 10% för alla insatser.

KÄRLEKEN VÄXER - VÄXANDE HJUL FUNKTION

Funktionen KÄRLEKEN VÄXER tilldelas från KÄRLEKSMÄTARENS FUNKTIONSVÄLJARE och kommer alltid att vara med en eller båda av KÄRLEKEN ÄR I LUFTEN och KÄRLEKEN POPPAR-funktionerna. KÄRLEKEN VÄXER-funktionen kommer alltid att tilldelas först. När det sker växer spelfältet och blir 5, 6, 7 eller 8 rader högt med 50, 60, 70 respektive 80 vinstlinjer. Efter funktionen kommer hjulen att återställas till sin normala storlek på 4 symbolers höjd.

KÄRLEKEN ÄR I LUFTEN - SYMBOLUPPGRADERINGSFUNKTION

KÄRLEKEN ÄR I LUFTEN-funktionen tilldelas av KÄRLEKSMÄTARENS FUNKTIONSVÄLJARE. När det sker kommer en av symbolerna WILD, FLICKA, KILLE, ROS, CHAMPAGNE, RING, ESS, KUNG eller DAM att väljas slumpmässigt. Alla symboler som betalar lägre än den valda symbolen kommer att uppgraderas till den utvalda symbolen. Både det VÄNSTRA_HJÄRTAT och de HÖGRA_HJÄRTAT, så väl som SCATTER kommer också att ändras till den valda symbolen. Två WILD-symboler kommer också att placeras bredvid varandra på det andra och tredje hjulet någonstans på de 4 raderna.

KÄRLEKEN POPPAR - UTSPRIDD WILD FUNKTION

KÄRLEKEN POPPAR-funktionen tilldelas av KÄRLEKSMÄTARENS FUNKTIONSVÄLJARE. Om den tilldelas tillsammans med en av de övriga funktionerna kommer KÄRLEKEN POPPAR att tilldelas sist. När den tilldelas kommer två eller fler WILD-symboler att läggas till spelfältet med tonvikt på de 3 första hjulen. Om det vänstra hjärtat, högra hjärtat eller bonussymbol är synliga kommer de att agera WILD under denna funktion.

FREE SPINS-FUNKTION MED ÖKANDE GARANTERAD MINSTA VINST

Tryckmätaren visas på hjul 1, 3 och 5 och tilldelar 7 free spins. Free spins spelas med samma vinstlinjer och insats som det aktiverande snurret. Tryckmätaren som visas på hjul 1, 3 och 5 under free spins ger ytterligare 7 free spins. Inledande värde för GARANTERAD MINSTA VINST är aktuell satsning. GARANTERAD MINSTA VINST ökar till vinstvärdet på det aktuella snurret om det är högre än GARANTERAD MINSTA VINST.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Tryck på snurr-knappen för att börja spela.

SÅ HÄR BERÄKNAS VINSTLINJER

• För att beräkna totala vinsten ska alla vinstlinjer beräknas och läggas samman.
  • För att beräkna en vinst på en enstaka vinstlinje, räkna hur många identiska symboler som finns bredvid varandra på linjen med start från hjulet längst till vänster.
  • Om tre eller fler identiska symboler finns bredvid varandra kan du hitta värdet på vinsten i dynamiska vinsttabellen. Där finns värden för alla symboler med 3 i rad, 4 i rad och 5 i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen per linje betalas.
  • Om vinstkombinationen börjar med tre wilds kan det finnas flera sätt att tolka vinsten. I detta scenario betalas enbart den högsta vinstkombinationen.
  • Ovan innehåller inte free spin symboler vilket inte behöver vara på en vinstlinje för att ge ett pris.
  • Efter free spins-rundan är avslutad, den totala vinstsumman läggs till på den aktiverande snurren.
  • Det kan finnas en skillnad mellan summan av de enskilda vinsterna i free spins och den totala summa som visas på funktionens slutskärm. Slutskärmen visar den slutliga totala vinsten.

ALTERNATIV FÖR SPEL

Klicka på ikonen för spelval för att visa menyn.
  • Lobby – För tillbaka spelaren till lobbyn
  • Vinsttabell – Visar spelets information (vinsttabell, vinstlinjer osv.)
  • Regler – Visar reglerna
  • Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.
  • Insats – Visar en panel för att ändra nuvarande insats
  • Fullskärm – Slå på och av fullskärmsläget.
  • Ljud – Sätt på och av ljud.
(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

SPELPANEL

• Linjer – Visar antal aktiva linjer.
  • Ändra insats – Visar en panel för att ändra nuvarande insats.
  • Insats – Visar nuvarande insats.
  • Snurrknapp – Satsar och snurrar hjulen. När hjulen snurrar ändras Spinn-knappen till Stopp-knapp. Klickar du på Stanna-knappen, slutar hjulen snurra direkt.
  • Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.
  • Saldo – Visar spelarens aktuella saldo.
  • Inställningar – Visar panelen för spelinställningar.
(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

GENVÄGAR FÖR TANGENTBORD

Mellanslag – Tryck på mellanslagstangenten för att snurra på dator.

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den förväntade återbetalningen speglar den teoretiska återbetalningen över en mycket stor mängd snurr gjorda av många spelare under en utökad tidsperiod, och kan inte påverkas av spelaren.
  • Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 94.0%

SLUMPEN

• Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom 24 timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är spelregler version 5, daterad 11/01/2023. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/contact
ENGELSK TERM ÖVERSÄTTNING
FREE GAMES GRATIS SPEL
POWER OF LOVE KÄRLEKENS KRAFT
SPECIAL FEATURE AWARD SPECIALFUNKTION GER
LOVE IS POPPING KÄRLEKEN POPPAR
LOVE IS IN THE AIR KÄRLEKEN ÄR I LUFTEN
LOVE GROWS KÄRLEKEN VÄXER

Datum för senaste ändring: 2023-02-10