Reactoonz 2

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spelinformation och lagda insatser tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Olösta lagda insatser som kvarstår oreglerade i ofärdiga spel kommer att förverkas efter 90 dagar. Funktionsfel annullerar alla insatser, utbetalningar och spel.

Spelregler

Reactoonz 2 är en videoslot med ett rutnät på 7x7 och kaskader.

Vinster delas ut när man får 5 eller fler symboler i kluster. De tas bort och nya symboler fyller upp rutnätet. Kaskaderna fortsätter tills inga fler vinster kan skapas.

En slumpvis utvald enögd symbol fluktuerar under varje ny runda. Om en fluktuerande symbol skapar ett vinnande kluster, skapas en enda ELECTRIC WILD slumpmässigt på någon av platserna där en symbol tagits bort. Dessutom samlar FLUCTOMETER in alla fluktuerande symboler som tas bort och skapar 1, 2 eller 3 ELECTRIC WILDS på ett slumpmässigt sätt när den är fulladdad, efter att alla vinster och kaskader har spelats klart.

Alla enögda och tvåögda symboler som inte är WILD och tas bort av en ELECTRIC WILD via vinster eller WILD PAIR EXPLOSION räknas som laddningar till QUANTUMETER.

QUANTUMETER har 4 laddningsnivåer och kan innehålla upp till 135 laddningar. Nivå 1 kräver 55 laddningar, nivå 2 kräver 85, nivå 3 kräver 110 och nivå 4 kräver 135. Nivå 3 är en helt fulladdad QUANTUMETER och nivå 4 är en överladdad mätare. QUANTUMETER fortsätter att laddas efter att en ENERGOON har släppts lös men om en GARGANTOON släpps lös så inaktiveras mätaren.

Om QUANTUMETER inte når upp till nivå 3, kommer den att släppa lös ENERGOON WILDS i rutnätet. Nivå 2 släpper lös en enda 2x2 ENERGOON WILDS, till en kostnad av 30 laddningar. Nivå 1 släpper lös 4 symboler med 1x1 ENERGOON WILDS, till en kostnad av 55 laddningar.

Om QUANTUMETER befinner sig på nivå 3 eller högre, kommer den att släppa lös GARGANTOON WILDS i rutnätet. Nivå 4 lägger till en multiplikator på x2 för alla vinster, inklusive GARGANTOON WILDS men endast en enda multiplikator på x2 används för varje vinnande kluster. Nivå 3 släpper lös en enda 3x3 GARGANTOON WILD. Efter att 3x3 GARGANTOON har aktiverat en kaskad så byts den ut mot två stycken 2x2 GARGANTOON WILDS. Efter att 2x2 GARGANTOON har aktiverat en kaskad så byts den ut mot nio stycken 1x1 GARGANTOON WILDS.

WILD PAIR EXPLOSION aktiveras om det finns 2 eller fler ELECTRIC WILDS kvar i rutnätet, efter att alla vinster har beräknats och alla eventuella FLUCTOMETER- och QUANTUMETER -effekter har spelats klart. 2 ELECTRIC WILDS väljs ut slumpmässigt men de som har närliggande symboler vågrätt eller lodrätt har förtur. Ett par av närliggande ELECTRIC WILDS tar bort alla andra symboler, förutom WILDS. Ett par av ELECTRIC WILDS som inte ligger bredvid varandra tar bort alla enögda och tvåögda symboler mellan WILDS-paret.

UNCHARGED WILDS kan när som helst skapa en kaskad i rutnätet. Dessa utgör inte en del av vinster men kan laddas via närliggande vinstkluster eller WILD PAIR EXPLOSION. När de laddas så förvandlas de till ELECTRIC WILDS.

Prioritetsordningen efter alla vinnande kluster beräknats och kaskaderna genomförts: FLUCTOMETER, därefter QUANTUMETER, därefter WILD PAIR EXPLOSION.

Du väljer din insats med de fem insatsknapparna i den nedre delen av spelet. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på START för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

RTP :96.20%

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (beroende på valuta. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Tillgängliga val

• Ändra insats- För att ändra din insats, använder du de fem insats-knapparna. Du kan även använda plus- och minus-knapparna för att ändra din insats ett steg.
  • Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på/stäng av autospelsläget genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal spelrundor i följd automatiskt med din valda insats. Autospelsläget avbryts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
  • Hyperspinn- Om du trycker ner och håller in knappen SPACE så aktiveras läget Hyperspinn efter 1,5 sekund. Hjulen börjar spinna mycket snabbare men saktar ner om en funktion aktiveras.
  • Starta / Mellanslag- Spelrundan startas med den valda insatsen. Klicka på start för att börja.
  • Snabbspela- Sätt på för ett betydligt snabbare spel.
  • Justera insatsen automatiskt- Minskar den totala insatsen automatiskt när du startar ett nytt spinn, om saldot är för lågt för att starta ett spinn på den aktuella insatsnivån.

Datum för senaste ändring: 2022-08-02