Valley of the Gods 2

Välkommen till Valley Of The Gods 2 - en videoslot med respins, extra liv, vinstmultiplikatorer, wild-hjul och upp till 20 160 vinstsätt.

OM SPELET

Valley Of The Gods 2 är en videoslot som har flexibla hjul med upp till 33 positioner. I spelet finns fyra högt betalande symboler och sex lågt betalande symboler som ger vinst när tre eller fler symboler av samma slag dyker upp i efterföljande kolumner från vänster. Det finns även blockerare, med en skarabésymbol på, som blockerar hjulpositionerna tills de blir upplåsta av vinnande symboler.

Respins

Varje snurr som resulterar i en vinnande kombination ger ett respin. Dessa respins fortsätter så länge spelaren fortsätter få vinnande symbolkombinationer. Respins spelas med samma insats som i den aktiverande snurren.

Förstöra blockerare

Under vanliga snurr är 16 positioner täckta av skarabésymboler. Dessa platser är inaktiva. När spelaren får en vinnande kombination friger varje vinnande symbol en vit skarabé, som förstör en av blockerarna. När det inte längre finns några blockerare kvar på hjulen förvandlas alla vita skarabéer till rödaguld eller blå skarabéer och samlas in för nedanstående funktioner. Vinstmultiplikatorer, wild-hjul och extra liv aktiveras när alla blockerare förstörts. När respins avslutas läggs vinsten till på saldot, och blockerarna återgår till samma 16 positioner på hjulen.

Extra Liv

När alla blockerare har förstörts, får du ett extra liv. Skarabéerna dyker upp från vinnande röda symboler och samlas för att aktivera extra liv-funktionen. Ett extra liv tilldelas för varje fem röda skarabéer som spelaren samlar in. Spelarna kan fortsätta samla extra liv så länge de fortsätter samla in skarabéer. Extra liv-funktionen tilldelar ett respin för förlorande respins. Ett liv konsumeras varje gång extra liv-funktionen aktiveras. Respins avslutas när spelaren inte längre har något liv kvar. och inte får en vinnande kombination.

Wild-hjul

När alla blockerare har förstörts dyker skarabéer upp från vinnande lila samt gröna höga symboler och samlas för att aktivera wild-hjulfunktionen. Ett wild-hjul läggs till på hjulen för varje fem insamlade guldskarabéer, och stannar kvar till den är del av en vinst eller respins avslutas. Spelarna kan fortsätta samla in wild-hjul så länge de fortsätter samla skarabéer.

Vinstmultiplikatorer

Så fort alla blockerare har förstörts, dyker skarabéerna upp från vinnande blå symboler och samlas för att aktivera vinstmultiplikatorfunktionen. Spelarna kan öka sin multiplikator för varje fem insamlade blå skarabéer. Spelarna kan fortsätta samla in multiplikatorer så länge de fortsätter samla skarabéer. Nya multiplikatorer från respins läggs till efter vinstutdelningen. Multiplikatorn som visas i den blå orben läggs inte till snurren som tilldelat den, utan till följande respin. Totalvinsten läggs till ditt saldo när det inte längre finns några vinnande kombinationer, och när du inte längre har några liv kvar.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Välj myntvärde.
  • Tryck på Snurr-knappen för att börja spela.

HUR BERÄKNAR JAG VINSTER MED "Upp till 20 160 vinstsätt"

• Alla symbolvinster läggs samman för att beräkna den totala myntvinsten i upp till 20 160 vinstsätt.
  • För att beräkna varje enskild symbolvinst, räknar du antalet efterföljande hjul som innehåller samma symbol med början längst till vänster.
  • Om antalet efterföljande hjul som innehåller symbolen är tre eller fler med början längst till vänster, hittar du motsvarande vinstsumma i vinsttabellen.
  • Om något eller några av hjulen innehåller fler än en (1) symbol av samma slag, kommer din vinst att multipliceras. Multiplicera antalet symboler på varje hjul för att få din slutgiltiga multiplikator. Om du exempelvis fått två symboler på första hjulet, tre symboler på andra hjulet och två symboler på tredje hjulet, blir din totala multiplikator 2*3*2=12 (total multiplikator).
  • Alla dina vinstsätt summeras efter snurren.
  • Räkna ut din totala vinst i din valuta genom att multiplicera din totala myntvinst med myntvärdet.

ALTERNATIV FÖR SPEL

Ikonen 'Spelinställningar' visar och döljer valmöjligheter.

• Vinsttabell – Visar information om vinsterna för varje symbol dynamiskt, beskrivningen av spelfunktioner samt annan information om vinstsätten.
  • Spelinställningar – Öppnar upp inställningsmenyn med spelhastighet, spelvolym och andra inställningar.
  • Spelhistorik – Är denna funktion aktiverad på spelsidan, finns de 10 senaste spelrundorna sparade.
  • Spelregler – Öppnar upp spelreglerna.
  • Ljud – Stänger av och slår på ljudet.

SPELPANEL

• Vinstsätt – Visar antalet möjliga vinstsätt i nuvarande hjulläge.
  • Myntvärde – Ökar eller minskar nuvarande insats.
  • Insats – Insatsen är alltid 25 mynt per snurr, eller motsvarande i din egen valuta. Genom att klicka i detta fält kan du växla mellan mynt och kontant vy.
  • Snurrknapp – Satsar och snurrar hjulen. När hjulen snurrar ändras Spinn-knappen till Stopp-knapp. Genom att klicka på stoppknappen stannar hjulen omedelbart (spelarna kan också trycka på mellanslag för att snurra).
  • {maxbet} {autoplay} {turbomode}
  • Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg. Genom att klicka i fältet kan du växla mellan mynt och kontant vy.
  • Saldo – Visar spelarens aktuella saldo. Genom att klicka i fältet kan du växla mellan mynt och kontant vy.

ÅTERBETALNINGSPROCENT

Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 96%.

SLUMPEN

Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. Mer information finns på http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts under spelets gång kan spelaren spela om spelrundan efter att ha startat om spelet. Om spelaren väljer att inte titta på omspelet blir vinsten tillagd till dennes konto direkt.
  • I de fall omspelsfunktionen inte är tillräcklig är du välkommen att kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är spelregler version 1.0, daterad 03.09.2020. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av konflikt eller tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.

Ordlista

Engelska Svenska
Wild Wild
Scatter Spridda
Max bet Max insats
Big Win Storvinst
Super Big Win Superstorvinst
Super Mega Big Win Super megastorvinst
Ways Vinstsätt
Respin Omsnurr

Datum för senaste ändring: 2022-06-01