Geese with Attitude

Om det här spelet

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader.

Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer. Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Regler för vinstrader

Spelet innehåller 40 vinstrader. Antalet vinstrader som spelas är fast.
En vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen. Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i en vinstrad. Vinstrader går från vänster till höger från det första hjulet.

Insatsregler

Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.

Den ursprungliga insatsen är den totala insatsen delad med vinstradskostnaden 20.

Vinstregler

Vinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats. Vinsten baseras på vinstkombinationen.
Den totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader och scatter-vinster från ett spel.

Om flera vinnande kombinationer stannar på samma vinstrad är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut. Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.
Vinn över-värdet som visas är avrundat nedåt och motsvarar ungefär den högsta möjliga vinsten som kan uppnås i ett givet spel.

Wild-symboler

Wild-symboler kan ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer.

Wild-symboler kan ersätta alla symboler utom scatter-, vinyl-, återaktiverings- och tärningssymboler.

Scatter-symboler

Scatter-symboler kan bara dyka upp på hjul 2, 3 och 4. Den här symbolen dyker bara upp i basspelet.
Scatter-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de dyker upp var som helst på hjulen.

Epic Strike™-funktion

Vinylsymboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de stannar var som helst på hjulen. 3 eller fler vinylsymboler ger ett kontantpris.
Vinylsymbolvinster läggs till i vinster från vinstrader.

Epic Strike™-funktionen är bara tillgänglig i basspelet och under free spins med Notorious W.I.L.D-funktionen.

Free spins-val

3 scatter-symboler var som helst på hjulen aktiverar funktionen. 2 free spins-funktioner kan väljas.
Efter valet väljs ett av följande free spins-alternativ slumpmässigt. 3 free spins med Dice Roller-funktion.
6 free spins med Notorious W.I.L.D-funktion.

Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.

Alla rader som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen. Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Free spins med Dice Roller-funktionen

I början har startnivån ett pris på 1x insatsen. Funktionen börjar med 3 free spins.
Utöver startnivån finns 8 nivåer att nå.

När du slutför en nivå får du ett kontantpris.

Du måste samla in en visst antal tärningar för att slutföra en nivå.

Nivå 1: 5 tärningar måste samlas in för att vinna 5x insatsen.

Nivå 2: 10 tärningar till måste samlas in för att höja vinsten till 15x insatsen. Nivå 3: 15 tärningar till måste samlas in för att höja vinsten till 40x insatsen. Nivå 4: 20 tärningar till måste samlas in för att höja vinsten till 100x insatsen. Nivå 5: 25 tärningar till måste samlas in för att höja vinsten till 500x insatsen. Nivå 6: 30 tärningar till måste samlas in för att höja vinsten till 1 000x insatsen. Nivå 7: 35 tärningar till måste samlas in för att höja vinsten till 5 000x insatsen. Nivå 8: 40 tärningar till måste samlas in för att höja vinsten till 10 000x insatsen. Efter var 5:e insamlad tärning nås en boostpunkt (förutom under nivå 1).
Vid en boostpunkt delas en av följande belöningar ut: upp till 10 tärningar, upp till 3 extra spel eller en säker zon. I den säkra zonen ökar priset till en nivå mellan det aktuella priset och nästa nivås pris.
När nivåns sista boostpunkt nås ökar vinsten enligt den nivå som uppnåtts.

När nivåns sista boostpunkt nås blir andra priser (tärning, spel eller säker zon) inte tillgängliga. När en nivå tar slut nollställs antalet insamlade tärningar och antalet spel återställs till 3.
Funktionen fortsätter tills alla spel spelats eller alla nivåer slutförts.

Om den högsta nivån inte är slutförd är belöningen priset på den uppnådda nivån eller den senaste säkra zonen.

Free spins med Notorious W.I.L.D-funktionen

När wild-symbolen landar expanderar den och täcker hela hjulet. Varje återaktiveringssymbol som landar ger 1 extra free spin.
Återaktiveringssymbolen visas bara på hjul 2, 3 och 4. Återaktiveringssymbolen dyker bara upp under Notorious W.I.L.D-free spins. Återaktiveringssymbolen har ingen individuell utbetalning.

Köpfunktion

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Aktivering av den här funktionen aktiverar free spins-funktionen direkt. 51,55x aktuell insats aktiverar Free Spins med Dice Roller-funktionen. 36,35x aktuell insats aktiverar Free Spins med Notorious W.I.L.D-funktionen. Den här funktionen spelas med den nuvarande insatsen.
Funktionen är inte tillgänglig vid alla insatser.

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.
Gratisspel

Ett gratisspelserbjudande är ett antal gratisspel som spelaren får. Varje erbjudande har ett unikt referensnummer.
Insatskonfigurationen väljs av spelets operatörer och kan inte ändras. Vinster överförs till kontant- eller bonussaldot beroende på erbjudande. Ett erbjudande kan spelas nu, senare eller avfärdas.
Välj Spela nu för att börja spela gratisspelserbjudandet.

Det går bara att spela ett gratisspelserbjudande åt gången. Välj Spela senare för att skjuta upp erbjudandet.
Uppskjutna erbjudanden blir tillgängliga igen nästa gång du startar spelet.

Välj soptunnan för att avfärda gratisspelen.

Avfärdade erbjudanden kan bara tas tillbaka genom att kontakta speloperatörerna och ge dem det tillhörande referensnumret. När ett erbjudande har slutförts, slängts eller upphört visas nästa tillgängliga erbjudande.
Varje erbjudande har ett utgångsdatum. Om erbjudandet inte spelas innan dess blir det otillgängligt.

Välj informationsikonen för att se information om satsningen och vilken tidpunkt erbjudandet upphör att gälla.

Autospel

Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt. Spel spelas med den insats som är vald för tillfället.
Antalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet.

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Spelkontroller

Saldo: Visar nuvarande saldon.

Insats: Visar den nuvarande totala insatsen. Vinst: Visar den senaste vinsten.

Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.

Knappen Spel: Sätter igång ett spel.

Knappen Fortsätt: Går vidare till nästa skärm.

Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

Att trycka på knappen Spela under pågående autospel avslutar autospelet.

Knappen Hem: Avslutar spelet.

Inställningar för autospel

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Spel: Ställer in antalet spel för autospelsessionen. Autospel avslutas när alla spel har spelats. Total insats: Ställer in nuvarande insatsvärde.

Insatsinställningar

Snabbinsatsknappar: Ställer in nuvarande insats till det valda värdet. Insatsbelopp: Ställer in nuvarande insatsvärde.

Ytterligare information

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.
Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet. Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.
Resultat från det senaste spelade spelet visas.

Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet. Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.
Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

Värden beräknas först genom att dela vinsterna med insatserna i en simulering bestående av flera spelomgångar. Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte.
Övergripande RTP: 94,14 %. Köpfunktion med Dice Roller: 94,17 %.
Köpfunktion med Notorious W.I.L.D: 94,14 %.

Datum för senaste ändring: 2023-05-08