Dr Watts Up

Om Dr Watts Up

• lDet här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader. l Spelet innehåller 9 fasta vinstrader. l Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer.
  • lVinstkombinationer markeras på hjulen. Om du inte har en vinnande kombination är

spelet slut och du kan spela igen.

Allmänna insats- och utbetalningsregler

• lDin insats per vinstrad är din totala insats per spel delat med antalet vinstrader. l Vinstrader är permanent aktiverade för alla spel.
  • lAlla vinsttabeller visar utbetalningen för varje symbol baserat på din nuvarande insats.
  • lBara en ordinarie vinstkombination betalas ut per vinstrad. Du vinner värdet på högsta vinsten.
  • lEndast en scatter-vinstkombination betalas ut per spel, och du får värdet för den högsta vinsten.
  • lScatter- och bonusvinster läggs till i ordinarie vinster.
  • lOm du har en vinnande kombination markeras vinsten på hjulen. Om du inte har en

vinnande kombination är spelet slut och du kan spela igen.

Vanliga symboler

• lVanliga symboler är alla symboler på hjulen som inte är kopplade till bonusfunktioner, men som kan bilda vanliga vinstkombinationer på aktiverade vinstrader.
  • lMatchande vanliga symboler måste ligga bredvid varandra på en aktiverad vinstrad.
  • lOrdinarie vinstkombinationer ger vinst från vänster till höger från och med första spelautomatshjulet. l Ordinarie vinster beror på din insats per vinstrad.

Wild-symbol

l Den här symbolen ersätter andra symboler för att bilda vinster. l Om du får en wild under en behållare i funktionsröret delas motsvarande pris ut. l Den här symbolen skapar sin egen vinstkombination.

Funktionsrör

• lEtt funktionsrör visas ovanför alla 5 hjul.
  • lBehållare läggs slumpmässigt till i röret ovanför hjul 5 i basspelet. l Behållarna delar slumpmässigt ut priser. l Det finns 4 möjliga behållare: l *Wild-hjulsbehållare: Den här behållaren expanderar för att göra upp till 3 hjul wild.
  • l*Kontantbehållare: Den här behållaren delar ut ett slumpmässigt kontantpris på upp till 100x insatsen. l *Free spins-behållare: Den här behållaren aktiverar 10 free spins.
  • l*Hemlig behållare: Den här behållaren ger slumpmässigt någon av de andra behållarnas priser. l Om du får en wild under en behållare delas motsvarande pris ut.
  • lFlera priser kan delas ut per spel.
  • lNär flera behållare aktiveras samtidigt sker det i följande ordning: först wildhjulsbehållaren, sedan kontantbehållaren och därefter free spins-behållaren.
  • lFör varje spel förflyttas behållarna ett hjul till vänster. l Fler behållare kan läggas till ovanför hjul 5 i efterföljande spel. l Om en behållare når hjul 1 utan att ett pris delats ut tas den bort för nästa spel.
  • lBehållarpositionerna sparas per insatsnivå. Om du ändrar insatsen återställs alla behållarna.

Free spins

• lOm du får en wild under en free spins-behållare delas 10 free spins ut.
  • lFree spins börjar med en behållare ovanför varje hjul. l En slumpmässig behållare läggs till ovanför hjul 5 för varje spel. l Om du får en wild under en behållare delas motsvarande pris ut.
  • lEn free spins-behållare kan återaktivera 10 ytterligare free spins. Maximalt 50 free spins kan aktiveras samtidigt.
  • lNär funktionen avslutas återställs funktionsröret och behållarna till tillståndet som aktiverade funktionen.
  • lVinnande kombinationer betalas ut från vänster till höger och vice versa från första eller femte spelautomatshjulet. l Vinstsummorna som visas är redan multiplicerade med din totala insats. l Den sista insatsen du gjorde i spelet används som insatsbelopp för free spins. l Vinsterna inkasseras automatiskt under funktionen.

Återbäring till spelare (RTP)

• lÅterbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.
  • lVärden beräknas först genom att dela de möjliga vinsterna med spelets tillgängliga utfall. l Värden reflekterar den genomsnittliga förväntade utdelningen och ändras inte. l Övergripande RTP: 94,04 %.

Autospel

• lMed autospel kan du spela ett bestämt antal spel i följd automatiskt utan att du behöver interagera med spelet.
  • lAutospel spelas med den totala insatsen du väljer. Välj ett insatsbelopp innan du startar autospel. l Du kan välja antalet spel du vill spela.
  • lAntalet återstående spel i din autospelsession visas i spelet. l Du kan stoppa autospel när som helst. l Funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar.

Ändra mitt insatsbelopp

• lAlternativen skiljer sig mellan olika spel. Ditt spel kanske inte har alla de här alternativen. l Knappen Insats: Visar insatsalternativen. l Max. insats: Lägger högsta tillåtna insats. l Insatsbelopp: Placerar det totala insatsbeloppet du vill satsa per spel.
  • lSnabbinsats: Visar ett antal alternativ för snabbinsatser som låter dig välja din totala insats.

Spelkontroller

• lAlternativen skiljer sig mellan olika spel. Ditt spel kanske inte har alla de här alternativen. l Rutan Krediter: Visar dina saldon. l Rutan Vinst: Visar dina senaste vinster.
  • lRutan Insats: Visar värdet av din totala insats per spel. l Knappen Insats: Visar insatsalternativen.
  • lKnappen Spela: Startar spelet. I vissa spel kan du starta spelet med mellanslag eller Enter-tangenten.
  • lKnappen Autospel: Visar alternativ för autospel. l Knappen Meny: Visar spelinställningarna och spelets vinsttabell.

Datum för senaste ändring: 2022-12-12