Time Travel Tigers

Välkommen till Time Travel Tigers videoslot med många wilds, 4 unika Free Spin-lägen och stora multiplikatorer.

OM SPELET

Time Travel Tigers är en videoslot med 5 hjul och 25 vinstrader som ger vinst från vänster till höger.

Spelet har 9 ordinarie symboler som ger vinst om tre eller fler finns i rad på en vinstrad med början längst till vänster. De 5 högt utbetalande symbolerna representeras av föremål från olika tidsepoker och de 4 lågt betalande symbolerna är spelkort. Det finns också en wild-symbol som ersätter alla ordinarie symboler och en scatter Free Spin-symbol.

Free spin-symbolen

• Free Spins-symboler förekommer endast i grundspelet
  • 3 Free Spin-symboler aktiverar ett slumpmässigt Free Spin-läge med ett förutbestämt antal Free Spins
  • 4 Free Spin-symboler aktiverar ett slumpmässigt Free Spin-läge med 2x förutbestämt antal Free Spins
  • 5 Free Spin-symboler aktiverar ett slumpmässig Free Spin-läge med 3x förutbestämt antal Free Spins

Wildsymbol

• Wilds förekommer i basspelet och i Free Spins
  • Minst 1 wild-symbol är garanterad varje Free Spin

4 FREE SPIN-LÄGEN

Förhistoriska Free Spins

• Ger 5 förutbestämda Free Spins
  • Hela Free Spin-sessionen har en 5x multiplikator
  • 1-20 närliggande wilds delas ut varje Free Spin

Egyptiska Free Spins

• Ger 6 förutbestämda Free Spins
  • Hela Free Spin-sessionen har en 4x multiplikator
  • 1-20 närliggande wilds ges varje Free Spin

Medeltida Free Spins

• Ger 7 förutbestämda Free Spins
  • Hela Free Spin-sessionen har en 3x multiplikator
  • 4-20 kluster-wilds delas ut varje Free Spin

Framtida Free Spins

• Ger 12 förutbestämda Free Spins
  • Hela Free Spin-sessionen har en 2x multiplikator
  • 1-20 slumpmässiga wilds delas ut varje Free Spin

Alla Free Spin-lägen spelas med samma myntvärde och rader, som snurret som aktiverade dem. Free Spins kan inte lösas ut på nytt.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Välj ditt myntvärde.
  • Tryck på knappen Spin för att börja spela.

HUR DU RÄKNAR VINSTER

• För att beräkna total myntvinst ska alla vinstrader beräknas och läggas samman.
  • För att beräkna en enstaka vinst, räkna antalet identiska symboler som finns bredvid varandra på vinstraden. Om vinstraden betalas från vänster börjar man räkna längst till vänster. Om vinstraden betalas från höger börjar man räkna längst till höger.
  • Om tre eller fler likadana symboler landar bredvid varandra hittar du värdet på vinsten i vinsttabellen. Där finns värden för alla symboler med 3 i rad, 4 i rad och 5 i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen för raden betalas.
  • Ovan inkluderar inte Free Spin-symboler som betalas utan att landa på någon särskild vinstlinje.
  • Om vinstkombinationen börjar med tre wilds kan det finnas flera sätt att tolka vinsten på. I detta scenario betalas enbart den högsta vinstkombinationen ut.
  • Beräkna totalvinsten i din hemvaluta genom att multiplicera totala myntvinsten med ditt myntvärde.

SPELVAL

Klicka på Alternativ för att öppna eller stänga menyn.

• Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar ut, beskrivningar av spelets funktioner och information om vinstraderna.
  • Spelinställningar – Ändra spelhastighet, spelvolym och andra inställningar.
  • Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.
  • Spelregler – Visar spelets regler.
  • Ljud – Stänger av och slår på ljudet.

SPELPANEL

• Rader – Visar antal rader i spelet. Antal rader är fast och kan inte ändras.
  • Myntvinst – Ändrar insatsstorleken genom att ändra myntvärdet. För att räkna ut hur stor en insats eller en vinst i mynt är i din valuta, multiplicera antalet mynt (25) med myntvärdet.
  • Insats – Insatsen i spelet är alltid 25 mynt per snurr. Genom att klicka i fältet kan du växla mellan mynt och kontant vy.
  • Maxinsats – Ställer in myntvärdet på högsta möjliga. Klickar du på knappen igen återvänder du till samma insatsstorlek som tidigare.
  • Spin-knappen – Startar spelet. När hjulen snurrar ändras Spin-knappen till Stopp-knapp. Tryck på Stopp-knappen för att omedelbart stoppa hjulen.
  • {autoplay}

• Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalning. Genom att klicka i fältet kan du växla mellan mynt och kontant vy.
  • Saldo – Visar spelarens aktuella saldo. Genom att klicka i fältet kan du växla mellan mynt och kontant vy.

ÅTERBETALNINGSPROCENT

Den totala teoretiska återbetalningsprocenten är 96,3%.

SLUMPGENERATOR

Hjulen snurrar med rättvis och lika möjlighet för varje stopp-position enligt en certifierad slumpgenerator. Mer information finns på http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom en (1) timme efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall då omspelsfunktionen inte är tillräcklig kontakta din spelwebbsidas kundservice.
  • Vid fel på spelets programvara/hårdvara blir alla påverkade spelinsatser och vinster ogiltiga och alla påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är spelregler version 1.0, daterad 15.11.2018. Vill du ha tillgång till någon tidigare version, fyll i kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av konflikt eller tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.

Ordlista

Engelska Svenska
Wild Wild
Free Spin Gratissnurr
Max bet Max insats
Big Win Storvinst
Super Big Win Superstorvinst
Super Mega Big Win Super megastorvinst

Datum för senaste ändring: 2019-03-25