Wonder Woman Bullets & Bracelets

Spelintroduktion

wonder

• Wonder Woman Bullets and Bracelets™ är ett komplext spel med en hjulbonus som kan ge en av två gratisspelbonusar, ett kontantvärde eller en av jackpottarna.
  • JOKER fungerar som joker för alla symboler utom MYSTERIUM och SPRIDNING.
  • Endast den högsta vinsten betalas ut för en vinnande kombination.
  • Vinsttabellen visar den aktuella insatskonfigurationen.

Så här spelar du

• Använd knapparna + och - för att välja ditt insatsvärde.
  • Börja ett spel genom att trycka på SNURRA.
  • Spelet har en AUTOSPEL-funktion, som gör att spelaren kan välja att spela flera spel kontinuerligt.
  • Välj önskat antal snurr genom att klicka på nummerknapparna som visas när du trycker på AUTOSPEL.
  • Klicka på ”Stopp” för att avbryta AUTOSPEL.
  • Autospel stoppas när en bonus aktiveras.

Mystisk symbolfunktion

• Innan hjulet börjar snurra kan ett antal positioner ersättas med jokrar eller mystiska symboler.
  • Innan betalningar genomförs avslöjas alla mystiska symboler och symbolerna under visas.

U-Spin Hjulbonus

• 3 spridningssymboler på hjul 2, 3 och 4 utlöser U-Spin-hjulbonusen.
  • 1 hjulsnurr tilldelas.
  • Hjulet kommer att ge ett pengapris, en jackpott eller en bonus. Möjliga vinster från hjulsnurr listas nedan.
  • Pengapris: 2 - 10x total insats.
  • Jackpott: Liten, Stor eller Jättejackpott
  • Bonus: Knock Out-jokerns gratisspel eller Förvandlingsjokerns gratisspel.
  • Ytterligare information kan visas genom att trycka på ”?”-knappen.

Knock Out-jokrar

• En alternativ uppsättning hjul används under Knock Out-jokerns bonusrunda för gratisspel.
  • Hjulen förlängs till att bli 8 rader höga.
  • I början av bonusen tilldelas 8 snurr och 1x total insats.
  • Varje JOKER som landar på hjulet kommer att låsas på den positionen och fortsätta vara låst under resten av bonusen.
  • JOKER dyker bara upp på hjul 2, 3 och 4.
  • Spridningssymboler visas inte på hjulen och mystiska symbolfunktionen är inte tillgänglig.
  • De tillgängliga raderna för hjulen ändras efter snurr, detta beskrivs nedan.
  • - På snurr 1 och 2 är de nedre 4 raderna aktiva.
  • - På snurr 3 och 4 är de nedre 5 raderna aktiva.
  • - På snurr 5 är de nedre 6 raderna aktiva.
  • - På snurr 6 är de nedre 7 raderna aktiva.
  • - På snurr 7 och 8 är alla rader aktiva.
  • Ytterligare information kan visas genom att trycka på ”?”-knappen.

Förvandlingsjokrar

• En alternativ uppsättning hjul används under Förvandlingsjokerns bonusrunda för gratisspel.
  • Hjulen förlängs till att bli 8 rader höga.
  • I början av bonusen tilldelas 8 snurr och 1x total insats.
  • Vid varje snurr, innan betalningarna utvärderas, kan slumpmässiga positioner bytas mot JOKER på hjulen.
  • Om en JOKER ersätter en position kommer denna JOKER att låsas på den positionen och förbli låst under resten av bonusen.
  • På snurr 4 - 8, efter att positioner har ersatts av en JOKER, kan alla JOKRAR på hjulet flyttas till närliggande positioner för att bilda en grupp.
  • När betalningar är utvärderade återgår alla JOKRAR till de ursprungliga låsta positionerna.
  • Ytterligare information om antalet positioner som ersätts vid varje snurr kan ses genom att trycka på ”?”-knappen.

Vinnande rader

• Grundspelet innehåller 40 vinstrader.
  • Under bonusgratisspelen från Förvandlingsjokrar och Knock Out-jokrar innehåller spelet 100 vinstrader.
  • Totala insatsen är grundinsatsen multiplicerat med insatsmultiplikatorn.
  • Vinster på flera vinstrader läggs ihop.
  • Endast aktiva vinstrader kan registrera vinster.
  • Radvinster måste ske på angränsande hjul, med hjulet till vänster först.
  • Vinstlinjerna kan ses genom att trycka på ”?”-knappen.

Friskrivningsklausul

• Vid funktionsfel ogiltigförklaras alla vinster och spel.
  • TILLBAKA TILL SPELARE = 95.51%
  • Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler.
  • The look and feel of the game and its individual components and displays are trade dress of Scientific Games Corp. and its Subsidiaries. TM and © 2018 Scientific Games Corp. and its Subsidiaries. All rights reserved.

Datum för senaste ändring: 2019-06-21