Hell's Hogs

Välkommen till Hell's Hogs videoslot med tre spännande bonusspel!

OM SPELET

Hell's Hogs är en 5x3 videoslot med 20 vinstlinjer och tre olika bonusspel inklusive ett free spins-bonusspel med upp till 30x multiplikator.

Tre eller fler matchande bonussymboler i fältet aktiverar en bonus

WILD RIDE-FUNKTION

• Wild Ride Free Spins aktiveras av 3 Wild Ride-bonussymboler som landar på hjul 1, 3 och 5.
  • I början belönas spelaren med 5 free spins.
  • Under Free Spin läggs Super Wilds till som kan täcka hela hjul.
  • På spin 1 läggs Super Wild till hjul 1. På spin 2 glider den över till hjul 2. På spin 3 glider den över till hjul 3 och en andra Super Wild läggs till på hjul 1. På spin 4 glider den andra Super Wild över till hjul 2. På det avslutande snurret glider de första två Super Wilds åt höger till hjul 3 och 4 och en tredje Super Wild läggs till hjul 2.
  • Free spins spelas med samma vinstlinjer och insats som det aktiverande snurret.
  • Det finns ingen återaktivering i funktionen.

PIGGY IN THE MIDDLE-FUNKTION

• Piggy in the Middle-funktionen aktiveras av 3, 4 eller 5 Piggy in the Middle-bonussymboler.
  • Tre choppers med de tre grisarna kommer visas där varje chopper har framlampor som innehåller värden eller förbättringar.
  • De två choppers på utsidan innehåller värden med multiplikatorer som multiplicerar den aktuella totala insatsen som aktiverade funktionen och lägger dem till vinsten.
  • Choppern i mitten är "Piggy in the Middle" och hans motorcykel har 3 framlampor med funktioner som förbättrar den vinst som redan tilldelats.
  • "Dubbla" kommer att dubbla aktuell ackumulerad vinst.
  • "Betala alla" kommer att ge samtliga värden på de yttre choppers och lägga dem till vinsterna.
  • "Boost" kommer att öka vinstpanelen med upp till 42X aktuell total insats som aktiverade funktionen och lägga den till vinsten.

BIKER BASH-FUNKTION

I början av den här spelfunktionen får spelaren tio free spins och en liten bonusvinst som består av:

• 2x den totala insatsen för tre av samma sort, eller
  • 10x den totala insatsen för fyra av samma sort, eller
  • 20x den totala insatsen för fem av samma sort.

Under det första snurret är multiplikatorn på x1 och sedan i slutet på varje snurr tas multiplikatorn bort och ersätts med en x2 för nästa snurr och så vidare.

Det finns en chans för återaktivering i den här funktionen, vilket lägger till tio extra snurr om tre Biker Bash-symboler syns i fältet och som ökar multiplikatorn upp till x20. Ytterligare återaktivering med tio snurr är också möjlig att uppnå och återaktiveringen ökar då multiplikatorn upp till x30.

MYSTERIESYMBOLER

• Hemliga "Chop Shop"-symboler som kan visas på hjulen endast under huvudspelet.
  • Efter att symbolerna landat kommer Chop Shop att öppna och en hjulsymbol avslöjas för spelaren.
  • Varje avslöjad Chop Shop-symbol kommer att vara likadan.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Tryck på snurr-knappen för att börja spela.

SÅ HÄR BERÄKNAS VINSTLINJER

• För att beräkna totala vinsten ska alla vinstlinjer beräknas och läggas samman.
  • För att beräkna en enstaka vinstlinje ska antalet identiska symboler som finns bredvid varandra på linjen räknas.
  • Om tre eller fler identiska symboler finns bredvid varandra kan du hitta värdet på vinsten i dynamiska vinsttabellen. Där finns vinstvärden för alla symboler med 2 i rad (endast högst betalande symbol), 3 i rad, 4 i rad och 5 i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen per linje betalas.
  • Om vinstkombinationen börjar med tre wilds kan det finnas flera sätt att tolka vinsten. I detta scenario betalas enbart den högsta vinstkombinationen.
  • Ovan inkluderar inte bonussymboler vilka inte behöver vara på en vinstlinje för att ge en vinst.
  • Efter att bonusrundan är avslutad, läggs alla vinster till vinsterna från spelet som aktiverade bonusen.
  • Det kan finnas avvikelser mellan summan av de individuella vinsterna i insamlingsbara free spins från vad som visas som totalvinst i slutet. Den totala vinsten visas på skärmen i slutet av rundan.

BOOSTS

Vänligen notera att Biker Bash-symbolerna i bonusspelet Biker Bash INTE läggs till det totala antalet samlade symboler i den övre raden.

ALTERNATIV FÖR SPEL

Klicka på ikonen för spelval för att expandera eller minimera spelmenyn.

• Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar ut, beskrivningar av spelfunktioner och information om vinstlinjerna.
  • Spelinställningar – Ändra spelhastighet, ljud på/av och andra inställningar.
  • Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.
  • Spelregler – Visar spelets regler.

SPELPANEL

• Aktiva linjer – Visar antal linjer.
  • Insats - Visar nuvarande insats och möjlighet att ändra insats.
  • Snurrknapp – Satsar och snurrar hjulen.
  • Autospel (om tillgängligt) – Ger spelaren åtkomst till autospel-panelen för att välja antalet autospel och gränser.
  • Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.
  • Saldo – Visar spelarens aktuella saldo.

GENVÄGAR FÖR TANGENTBORD

• Mellanslag – Tryck på mellanslag för att snurra (på desktop).

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 94%
  • Den maximala registrerade vinsten är x10136, och det hände en gång under 10 000 000 simulerade spelrundor.

SLUMPEN

• Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av en diskrepans mellan den engelska versionen och denna språkversion, har den engelska versionen tolkningsföreträde.
  • Detta är spelregler version 1, daterad 08/03/2022. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/contact
ENGELSK TERM ÖVERSÄTTNING
SUPER WILD SUPER WILD-SYMBOL
FREE SPINS GRATISSNURR
YOU'VE WON DU HAR VUNNIT
MULTIPLIER MULTIPLIKATOR
20 LINES ACTIVE 20 LINJER AKTIVA
BIG WINNER STORVINNARE
STOP STOPPA
PAY ALL BETALA ALLA
DOUBLE DUBBLA
BOOST BOOST
PIGGY IN THE MIDDLE GRISEN I MITTEN
BIKER BASH KNUTTESLAGSMÅL
WILD RIDE VILD ÅKTUR

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (eller valutakvivalenter. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Datum för senaste ändring: 2022-04-11